5 SuperTips voor indrukwekkende ogen ... dat zelfs zonder make-up!Hallo mooie dame! Laat me je een vraag stellen.

Hoe kun je mooie ogen?

Die heerlijke mascara, dat maakt je wimpers weelderige en uw ogen pop? Of een rijke eyeliner dat het oog geeft een geheel nieuwe look rokerige? Misschien een romige vloeibare coating kan uw ogen ongelooflijk mooie, goed uitgelijnd te maken en vlekken vrij?

Wat het ook is, er is iets wat ik je moet vertellen. Je hoeft geen make-up nodig hebt om uw ogen kijken mooi.


Dus wat heb ik nodig?

Gewoon een beetje 'geduld en een creatieve geest. En deze vijf eenvoudige maar ongelooflijk effectieve tips die je ogen niet minder magisch kan maken.

De tassen zijn Bad:

Raden wat is het ergste dat kan gebeuren voor je ogen? Wallen onder de ogen. En wat is het tweede ergste?

Niets.

Wallen onder de ogen maken je ziet eruit als een oude verwilderd terwijl het in feite is mooi en charmant. Er kunnen verschillende redenen voor de verschijning van donkere kringen.

  • Genetica
  • Slaapgebrek
  • Een soort ziekte
  • Waterberging

De meest voorkomende reden voor ogen zakken is het gebrek aan slaap. Als dit het geval is met u, dan weet je wat je moet doen om zich te ontdoen van hen. Maar als het vasthouden van water, dat die blikken ondoorzichtig door donkere kringen wordt veroorzaakt, dan is dit wat je moet doen.

Plaats theezakjes of koele komkommer op de ogen, zowel 's ochtends en' s avonds. Dit vermindert de zwelling en verbetert de bloedcirculatie. Een ding dat je kunt doen is van toepassing ijskoud water voor uw ogen de laatste ding 's nachts en het eerste wat in de ochtend.

Wimpers? Duh. Krullen wimpers? WOAAHHHH !!!

Kijk, iedereen kan wimpers hebben. Niet een groot probleem. Sinds de geboorte tot wat heeft zojuist octogenarians, iedereen heeft de wimpers.

Wat maakt je opvalt is wanneer ze krullende wimpers. Wimperkrulspelden zijn een van de goedkoopste dingen die je kunt vinden op de markt. Ga je gang en krijg een. Veroordeel ze niet door hun prijs. Deze versterkers economische schoonheid kan een groot verschil maken voor je ogen dat de koppen niet kan helpen, maar wenden tot je elke keer als je naar buiten.

Wenkbrauwen - De wenkbrauwen kan worden vertrouwd:

Schoonheid is niet alleen de ogen, maar het hele gezicht is grotendeels gebaseerd op uw wenkbrauwen. En ironisch genoeg zijn degenen die zelden nemen de zorg. Vertel me wanneer was de laatste keer dat je in de spiegel keek en zorgvuldig dacht van je wenkbrauwen?

Ik denk dat in de afgelopen duizend jaar.

U kunt zorgen voor de wenkbrauwen nemen een aantal manieren. De twee meest populaire methoden van de verfraaiing van uw wenkbrauwen waxen en het inpassen. Deze niet alleen het verbeteren van de uitstraling van uw ogen, maar accentueren het hele gezicht en maak je een schitterende gezicht in de menigte.

Verzorg je wenkbrauwen. Het is niet louter toevallige gestreepte haar, meisje!

Crème. Eye Cream.

Goedkeuren gezichtscrème. Adverteren haarcremes. Bevorderen huidcrème. Maar maak je geen twee fluitjes van oogcrème te geven. En dat is waarom je niet weet wat voor soort wonderen het voor je ogen kan doen.

Ik weet niet of de andere crèmes die aan het werk zijn of niet TV; maar oog crèmes werken. De kenmerken aan te scherpen en fleuren de huid rond de ogen. Gewoon eens een doos van oogcrème en gebruiken; je jezelf zal verliefd worden met je eigen ogen.

Natuurlijk, de ogen worden gemagnetiseerd.

Kleur van het licht voor grote ogen:

Als de ogen zijn klein, zou je het gevoel dat er is niets wat je kunt doen. Maar dat is waar je het mis ging. De beste manier om uw ogen kijken groter is om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren kan uw ogen kijken veel kleiner. Dus het is altijd beter om het donker te verlaten en te gaan voor lichtere kleuren. Een eenvoudige en goedkope eyeliner kan een verschil echt enorm maken!

Als een man het hart van een vrouw moet begrijpen, moet je in de ogen kijken. Waarom is de ogen van een vrouw, die zijn ziel bevatten, is het niet?

De volgende keer dat u de behoefte voelen om uitgeven extravagante om je mooie ogen te maken, kom en lees dit bericht. Ik wed dat je zou je gedachten direct te wijzigen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha