5 Startpagina eenvoudige remedies om een ​​kater te verlichtenDus u bent uitgenodigd om dit feest gebeurt op zondagavond? Maar je moet het bureau de volgende ochtend getroffen. Mocht u of moet je niet naar beneden zo veel haringen en dansen op je favoriete muziek? Dit is het dilemma vele gezicht, vooral als de partij is op zondag en niet zaterdag. We, zoals gebruikelijk, hebben we een remedie voor bijna alles - katers inbegrepen! Dus aarzel niet om zijn voet te schudden en te drinken om de inhoud van uw hart de volgende keer dat u wordt opgeroepen om een ​​bash voor de hele nacht!

Hangover Remedies

Tylenol en Sandwich Brood:

Een combo gek? Nou, nee! Twee sneetjes sandwich brood of bagel, wat Tylenol en 30 gram van het water, na een wilde nacht met de jongens of meisjes, is alles wat je nodig hebt om naar het kantoor zonder het gevoel als een zombie! Zo grappig als deze remedie ook mag lijken, bepaalde doet wonderen. Het grootste probleem is echter, zal worden herinnerd voor een lange tijd voordat dit sloeg de zak! Wat heb je te verliezen? Probeer het!


Go Bananas:

Oke, dus het wordt gevierd door de ondergaande zon en nu een gevoel van misselijkheid, en het voelt alsof iemand klopt op het hoofd? Eet een banaan. De beste remedie tegen een kater! Terwijl je dronken en lopen naar de badkamer een dozijn keer, wordt je lichaam verliest kalium tientallen! Bananen zijn rijk aan kalium en herstellen van uw lichaam verloren elektrolyten. Gewoon schillen en eten!

Bottoms Up Wat Thee Gember:

Een bonzende hoofdpijn, misselijkheid en gevoeligheid voor licht? Dat klinkt zeker als de symptomen van een slechte kater. Dus de volgende keer dat het plezier van de nacht voordat het verandert in een nachtmerrie, waardoor er op stortplaatsen in de ochtend, zet gember! Deze eenvoudige remedie tegen kater doet wonderen bij de behandeling van misselijkheid. Als je niet kan houden op de teller voor tien hele minuten, bereid je een kopje gemberthee door koken een dozijn plakjes gemberwortel in 4 liter water. Stam, voeg een beetje 'orange en citroensap en leegdrinken. Een vleugje honing maken het brouwsel smakelijk!

Yummy Honey:

Niets als een klassieke non-alcoholische grog verbannen die vervelende hoofdpijn! Als je groen bent, combineer de honing, citroen en heet water. Terwijl sommigen suggereren witte suiker in plaats van honing, moet je de stok met de laatste, honing bevat fructose en mobiliseert de alcohol in je lichaam!

Binge op Crackers:

Ja, je hoort het goed! Eet goed uit de doos gekraakt om de symptomen van een kater slechte verlichten. Crackers, geroosterd brood en andere koolhydraten licht geparfumeerd zal de alcohol absorberen in het lichaam in een mum van tijd!

Gebruik nooit een andere koppeling van alcohol om een ​​kater te genezen!

Andere handige tips:

Water, water en water:

Zuipen veel water, alvorens naar het bed. Het zal helpen om in de kiem smoren uitdroging, en je zult wakker gevoel veel beter de volgende ochtend. Hoe meer je drinkt, hoe meer je lichaam te rehydrateren. Het drinken van water zal ook het spoelen van de chemische stoffen uit je lichaam!

Pop in een pil:

Hey, we zijn niet Aspirine hier vermenigvuldiging! Pop in een multivitamine pil, bijvoorbeeld een B-complex supplement om het lichaam te voeden en te vervangen vitaminen en mineralen verloren tijdens de avond van plezier en feest te vieren!

Ice Compress:

Gebruik een zak ijs op het voorhoofd als de pijn ondraaglijk wordt. Een paar minuten van koud kompres zal je zenuwen te kalmeren en voelt u zich veel beter!

Geen nee zeggen tegen voedsel:

We weten dat het eten is misschien wel het laatste wat je wilt doen als je voelt dat je moet overgeven op elk moment. Maar om te herstellen van een slechte kater, een beetje 'van steun voor energiegewassen nodig. Vasthouden aan voedsel te wissen, zoals soepen en sappen die je zal rehydrateren en zijn gemakkelijk te verteren.

Zeg nee tegen alcohol in het verkeer:

We hoeven niet om u dit te vertellen! Partij de hele nacht naar hartelust, maar om iemand die je terug zal nemen, als je een pin te veel of zelfs een beetje 'hebben gehad te hebben! Niet drinken en rijden - EVER!

Deze 5 eenvoudige remedies voor kater zal je na een nacht van plezier en dartelen voel me veel minder misselijkheid. Niet met ons delen alle andere instrumenten die kunnen hebben bijgedragen tot de symptomen van een kater afschuwelijke verbannen! Feesten blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha