5 stappen om stralende huid Make-up Tutorial GetWie houdt er niet van een gezonde en stralende huid die van nature schijnt? Je zou kunnen hebben ontmoet talloze tips, maar hoeveel van de mensen die op je gewerkt? Vooral wanneer een partij komt, kun je niet de tijd vinden om het gebruik van deze suggesties te maken in de tijd te nemen. Om uw huid te gloeien in een korte tijd, hier is een stralende huid make-up tutorial die zal u helpen om dat moment gloed in enkele minuten!

5 eenvoudige stappen om make-up stralende huid te krijgen:

Hier zijn de producten en make-up tutorials uitgelegd wijselijk stap voor snelle begrip.


Producten die nodig zijn:

  • Gezicht mist - een spray primer of een mist afwerking
  • Face down
  • Concealer
  • Fundering
  • Markeerstift of Illuminator
  • Blozen
  • Bronzer

Gezicht make-up penselen voor het aanbrengen van foundation, concealer en blush.

Tutorial:

Laten we beginnen met onze tutorial over hoe je stralende huid te krijgen met make-up.

Stap 1: Prep je gezicht met een Primer

Breng een goede vochtinbrengende crème op basis van uw huidtype. Zelfs als uw huid is te vettig, is het het beste om een ​​vochtinbrengende crème als het zal helpen bij het mengen en de toepassing van make-up producten base toe te passen. Na de toepassing van de moisturizer, eeuwig wachten voor 5 tot 7 minuten, en dan toe te passen het gezicht primer. Neem een ​​kleine hoeveelheid product en toepassen op het midden van het gezicht naar buiten gebieden. Laat de primer zitten op je gezicht voor een goede 2 of 3 minuten voordat u begint met make-up. Een goede primer zal helpen om de moisturizer blokkeren en zal fungeren als een barrière tussen de huid en make-up. Voorkomt kreuken en verplaats de truc. Dus, je make-up duren de hele dag!

Stap 2: hydrateren de huid met een verfspuiten

Spray nu een nevel van aangezicht tot het hele gezicht. Houd het flesje minstens 10 cm afstand van je gezicht en spuit zachtjes 2 of 3 keer. Dit hydrateren de huid en geeft een gezonde uitstraling. U kunt een spray instelling truc of een mist van afwerking voor deze stap te gebruiken. Hier gebruikte ik de spray afwerking Colorbar.

Stap 3: Foundation en highlighter Toevoegen aan Glow

Pomp een goede basisdekking vloeistof in je handpalm. Hier gebruikte ik de Mac Studio Fix Fluid Foundation. Vervolgens neemt dezelfde of een derde van het gezicht markeerstift. Een markering moet vloeibaar zijn of crème om een ​​mooie en stralende huid te maken. Dus, is het het beste om highlighter poeder dauw kijk makeup huid te voorkomen. Hier, ik gebruikte de Kryolan Supra Interferenz multifunctionele crème highlighter.

Meng beide producten met een platte foundation kwast en breng het over je hele gezicht, net als het aanbrengen van een foundation. Dan smelt weg in een finale naadloos. Als je wilt hebben slechts een vaag licht gloed op de huid, dan kunt u de truc hier afmaken. Voor een zware make-up look met een stralende huid, moet u de extra stappen te volgen.

Stap 4: Dab Op Concealer

Breng een lichte concealer onder de ogen om een ​​sterke puntige uitstraling aan uw gezicht te geven. Breng de concealer in een driehoekige vorm en voorzichtig mengen met uw vingers of een stichting borstel plat. Hier, ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer.

Stap 5: Selecteer opnieuw om uw Glow stellen

Tot slot neemt de highlighter en toe te passen over de hoge punten van de wangen naar een grotere impact dan stralende huid te creëren. Hier nogmaals gebruikte ik de Kryolan Supra Interferenz Cream Multipurpose highlighter. Volg het met een natuurlijke roze of bruine blos op de wangen en maken het plaatje compleet truc.

Nu bent u klaar! Ik hoop dat zal zeker uw huid en stralende huid van deze geweldige truc te geven! Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

  • 6 eenvoudige manieren om uw huid gloeien Overnachting maken
  • Hoe je stralende huid in 7 dagen te krijgen - met de aanwijzingen van de dag
  • De 10 producten stralende huid te krijgen
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha