5 stappen om de huid voor make-up voor te bereidengetty

Uw ijdelheid moet worden afgestemd op de nieuwste producten en make-up kit! Maar wanneer je er klaar voor om het hoofd ergens en bereiken voor je make-up kit zijn, in gedachten houden dat voor het aanbrengen van elke make-up is zeer belangrijk voor te bereiden en de huid voor te bereiden. Dit zal ervoor zorgen dat je make-up duren de hele dag, zonder plooien gemakkelijk. Bereid de huid is ook een geweldige manier om gezichtsspieren te ontspannen en opent de poriën, waardoor de keuze van de truc om je best te laten zien.

Om dit te laten gebeuren, is het belangrijk dat u een paar minuten duren en te begrijpen een aantal basisprincipes van uw huid - uw gezichtsvorm, uw huidtype als zijn vette, droge, combinatie, gevoelige of normale, de gebruikelijke probleem gebieden op de huid, je nodig hebt om vlekken, een deel van het gezicht dat u wilt accentueren, het weerbericht, de plek waar je naartoe gaat, en wat voor soort look die u wilt maken met makeup.Once op al het bovenstaande hebt besloten te verbergen, de volgende vijf basisstappen over hoe de huid voor te bereiden voor make-up.


Hoe de huid voor make-up voor te bereiden

Shutterstock

Reinig je gezicht:

Kies een gezichtsreiniger volgens huidtype - droog, normaal, vette, combinatie of gevoelig.

  • Als u een droge huid of volwassen, gebruik een reiniger die een adequate hydratatie zal geven en hydrateren de huid.
  • Als je een vette huid of gevoelige, kies er een die op de specifieke behoeften van uw huid past.

Als er sporen van make-up make-up vorige avond of eerder, moet u dit alles te verwijderen met een make-up remover, met speciale aandacht voor uw ogen en vouwen. Nou reinig het gezicht door wrijven het product met cirkelvormige bewegingen, niet te vergeten, de nek en keel gebied.

Shutterstock

Exfoliëren:

Na zuiveren van de huid, de volgende stap is om de huid, nek en keel exfoliëren. Nogmaals, koop een exfoliërende product dat geschikt is voor uw gezicht, rekening houdend met uw wensen en huidtype. Zodra uw gezicht nat, van toepassing het product op de vingertoppen en wrijf het over je gezicht in cirkelvormige bewegingen.

Shutterstock

Toepassing Toner:

Zodra u goed hebt schoongemaakt en uitgebreid uw gezicht, de volgende stap is om de huiden PH balans met een toner te houden. Dep een aantal van uw favoriete toner op een vochtig watje en veeg het hele gezicht.

Getty-

Hydrateren:

Reiniging, toning, hydraterende - dit zal uw laatste stap in de routine CTM zijn. Hier krijg je een vochtinbrengende crème die uw behoeften huid past want dit is een zeer belangrijke stap voor alle huidtypes. Hydrateren je gezicht naar behoren te garanderen om de huid goed gehydrateerd te houden en het verminderen van de verschijning van rimpels.

Shutterstock

Zonnebrandcrème:

Of je solliciteert geen make-up of niet, dit is een stap die onmogelijk kan veroorloven om 365 dagen in de week te vergeten. DAB behoorlijk over de hele gezicht en hals (en alle andere blootgestelde gebieden) om het product te dringen door de lagen van de huid kun je beter werken. Door een goede SPF helpt om de effecten van schadelijke zonnestralen verminderen. Het beschermt u tegen huidkanker overmatige blootstelling aan de zon zonder de juiste bescherming kan ernstige huidkanker veroorzaken.

Getty

Suggesties: Enkele tips om te onthouden wanneer je bent al klaar om de huid te activeren:

Als je een droge huid hebt, ga dan voor een cleanser die goed hydrateren de huid zonder het verlaten van de huid gevoel strak. Een face wash-crème op basis moisturizer of kan hier de beste oplossing zijn. Voor de vette huid, kies dan een mild schoonmaakmiddel zonder olie en als je een gevoelige huid kunt u een zeer mild schoonmaakmiddel te kiezen. In het geval waar de huid gevoelig voor acne, niet uitkijken voor salicylzuur ingrediënten zoals dit is altijd goed voor de huid met frequente periodes van acne. Als u huidproblemen of beschadigde huid hebt, kunt u in aanmerking voor een medicinale reinigingsmiddel.

Probeer om alle make-up te verwijderen elke avond voor het naar bed gaan. Soms als je met make-up slapen, vergeet niet om je gezicht schoon te behoren de volgende ochtend, met bijzondere aandacht voor het gebied rond de ogen en andere plooien. Breng een make-up oog make-up remover om alle sporen te verwijderen laatste beetje kajal, mascara of oogschaduw.

Volg de CTM routine zoveel mogelijk. Het is een geweldige manier om je huid gehydrateerd en fris de hele tijd die ervoor zorgt dat je gezond en fris gevoel.

Toepassing zonnebrandcrème ten minste 30 minuten voor intensivering.

Als je eenmaal bent gehydrateerd en zonnecrème toegepast op het gezicht, laat ten minste 10-15 minuten voordat enige make-up op.

Een paar zeer eenvoudige dingen te doen, dat zal je huid mooi en mooi te houden, denk je niet? Ik hoop dat al uw vragen over hoe je de huid voor make-up voor te bereiden wordt verwijderd. Val niet in je reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha