5 stappen naar Professional Mascara ApplicationDie mascara misschien niet zo eenvoudig als het klinkt. Elke keer zien we deze beroemdheden op het scherm, benijden we de wimpers dat maakt hun ogen kijken nog mooier. Het geheim achter hun volumineuze wimpers mascara wordt simpelweg door deskundige handen toegepast. Vandaag, zal ik u vertellen wat tips gebruikt door professionele make-up voor het aanbrengen van mascara op je favoriete celebs!

Sollicitatietips Mascara

5 stappen over hoe mascara van toepassing:


Stap 1: Wimperkruller

Veel vrouwen die niet beschikken over een wimpers krultang kan niet hebben dat verschil aan de wimpers, als degenen die kunnen. En als tot nu toe niet de eigenaar is, is het tijd om een ​​bestelling voor dezelfde plaatsen. Een ander punt in dit verband zou ik vermelden is dat de beste manier is om te verdubbelen krul je wimpers. Voordat krul moet zijn wanneer je zit op mascara aanbrengen. Met lichte druk, gebruik dan een zweep krultang en krul wimpers zowel de bovenkant als ook de minderjarige.

Stap 2:

Nu peilstok lash mascara twee tot vier keer gelijkmatig vacht van de borstel met mascara van de mascara is een dikke soort kleur.

Stap 3:

Nu, terwijl het aanbrengen van mascara op de bovenste wimpers, variërend van wortel tot haar wimpers en nooit naar achteren kantelen. Verplaatsen wisserblad zigzag van links naar rechts, en de laatste sectie uiteinden van het oog dat de tegenoverliggende zijde van de neus of de zijde dichter bij het oor. Voor de onderste wimpers kunt u dezelfde regel te volgen, of je kan 4 tot 5 slagen van de borstel te geven in één richting gewoon jatten door wimpers vanaf de kant het dichtst bij de neus naar buiten dat is, dichter bij het oor en eindigt daar.

Nog andere manieren om de perfecte mascara applicatie

  • Een geweldige manier om de factor extra "oomph" toe te voegen is geopend tip je ogen en vacht van uw bovenste wimpers. Volledig laten drogen. Aangezien het niet de toepassing van mascara op wimpers geheel, maar alleen om de bovenstaande tips wimpers ", na het droogt, moet je mascara door het hele lichaam van de wimpers van wortel tot punt. De extra mascara aan de uiteinden van de bovenste wimpers geven een schijn van langere wimpers en toe te voegen aan de charme van uw ogen.

  • Een ander enige manier om mascara is de eerste in de buurt van de ogen en strak houden het in de hoek net zoals hij zou doen als ik was het toepassen van eyeliner. Neem nu de mascara wand en borstel vegen wimpers. Dan open je ogen en zorgvuldig toepassen van de mascara van onder de bovenste wimpers. Nu, in een stroom van zig-zag, laag de wimpers van hoeken ook. Proberen te houden van uw ogen gesloten voor ten minste 30 seconden tot een minuut om je mascara te laten drogen.

Stap 4:

Neem nu een kam en kam Lash wimpers te brokken dan ook te vermijden.

Stap 5:

Met de wimperkruller, geven een andere krul.

Een andere suggestie die ik wil noemen is dat er in feite gebeurt niet te veel, maar als dat zo is, bijvoorbeeld, als je ziet plekjes van mascara waar de wimpers, kunt u deze verwijderen met een wattenstaafje gedoopt in make-up remover oor of een watje gedrenkt in make-up Verwijdering geblokkeerd op het einde van een tandenstoker en de vlekken voorzichtig verwijderen. Niet steken de ogen mee.

Ik hoop dat deze tips helpen mascara toepassing. Vermijd het verlaten van een commentaar op de resultaten en vertellen hoe deze technieken van het aanbrengen van mascara je geholpen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha