5 SPECTACULAIRE kort haar voor mannen met lange gezichten5 SPECTACULAIRE kort haar voor mannen met lange gezichten

Of je nu een man en je een goed idee kapsel kijken of u een vrouw bent en je vraagt ​​je af welk advies kapsel kan geven aan je vriend of je man, zal dit artikel u helpen.

Er wordt gezegd dat je moet kleden naar je lichaam het type. Nou, dezelfde logica geldt voor kapsels. Je moet een doe dat voldoet aan de vorm van het gezicht te dragen. Voor die kinderen die langer gezichten, lang haar en puntige gerechten staan ​​stijlen als fauxhawks moet worden vermeden, omdat alleen verlengen het gezicht nog meer. In plaats daarvan gaan met een van de volgende stijlen uw functies balanceren.


1) The Buzz Cut

Bradley Cooper

Een buzz cut zal goed werken af ​​te ronden een lang gezicht, hoekige die moet voller uitzien. Dit kapsel is niet alleen makkelijk te maken en te onderhouden, er zijn veel variaties die u kunt kiezen om te imiteren. De buzz kan ook variëren in dikte zo goed, dus kies de lengte die past bij uw smaak.

2) De Hair Texture Hair achteruit

Bradley Cooper

Mannen die lange gezichten hebben, moeten oppassen niet om hun haar te staan. De achterste duwt gekamd haar van de bovenkant en zijkanten van het hoofd naar achteren. Dit creëert de illusie van een breder gezicht en dit is precies wat je wilt. Een traditionele haren gekamd rechte rug en een flatscreen zal niet ideaal zijn, dat wel. Willen textuur en dikte toe te voegen aan het haar ruw het een beetje. Mannen die van nature golvend haar kan trekken uit een glad achterover gekamd haar structuur ziet er goed uit.

3) De verfijnde Side-Part

David Beckham

Zoals de Slickback, rand houdt het haar dicht tegen het hoofd om het gezicht er korter. Deze stijl is steeds zeer populair met vele grote namen beroemdheden, want het is elegant en tijdloos. Met een goede hoeveelheid haargel en een kam, schuiven de haren aan één zijde van het hoofd en de kam rusten in een richting tegengesteld sluiten. U kunt de positie van het deel op basis van uw voorkeuren te kiezen, maar meestal zit offset aan beide zijden van het hoofd.

4) De gelaagde Bangs blik

Niall Horan

Bangs zijn geweldig voor een man met een lang gezicht om verschillende redenen. In de eerste plaats, het haar hangende omvat de belangrijkste gezicht om het korter. Ten tweede, de rand lagen geven diepte en textuur snijden, zodat het niet valt plat en omarmen het gezicht. Tot slot, gelaagde pony lijken gewoon aantrekkelijke op sommige jongens.

5) De moderne kapsel kam over

Bradley Cooper

Hoe de kam over kapsel te creëren? Na het afvegen van de bovenste laag van het haar aan beide zijden, kan besloten worden de zijden van gelijke lengte kam naar beneden of een scheermes en drukte zijde. Deze look paren goed met een beetje 'van goed getrimde baard ook.

Kort haar voor mannen boven kan een lang gezicht jongens kijken een miljoen dollar.

Over de auteur:

Hayley is een freelance mode en stijl bloggers. Voor meer tips en trucs over hoe u uw haar te stylen, check out The Art of Shaving.

Foto Getty Images

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  4   2
Maart 27, 2015 | 02:15:20 | later 5 uur

De tweede en laatste kapsels Bradly Cooper zijn precies hetzelfde. Wat?

  5   0
Maart 27, 2015 | 04:43:51 | later 7 uur

Ik denk dat dit echt is in wezen de meest kritische informatie persoonlijk. En ik ben het lezen door de inhoud publicatie. Echter moeten verklaring over twee eenvoudige factoren, de aard van de world wide web website net is perfect, de artikelen echte materialen is uitzonderlijk: Deb. Overwerk, applaus

  0   1
Maart 27, 2015 | 07:44:23 | later 10 uur

We'm gelukkig, moet ik zeggen. In feite bijna nooit heb ik tegengekomen uw weblog dat is elke educatieve en boeiend, en laat me smeek u weet, een individual've sloeg de spijker tip aanwezig op de geest. Het idee is grote moeilijkheid is iets dat mensen normaal gesproken onvoldoende praten netjes betrekking. We'm uitermate veilig, dat is er gebeurd met me al door dit tijdens mijn zoektocht naar iets over dit.

  2   2
Maart 27, 2015 | 12:54:23 | later 16 uur

Echt mooi bericht, ik hou echt van.

  4   2
Maart 27, 2015 | 20:48:33 | later 23 uur

Wow, ik hield van hen, maar ik kan zeggen dat al deze "Sophisticated Side-Part" David Beckham is iets wat ik wil mijn vriend moet hebben. Het ziet er echt indrukwekkend en formele, alsook

  2   0
Maart 28, 2015 | 01:54:53 | later 1 dag

groot artikel!

  0   2
Maart 28, 2015 | 06:39:12 | later 1 dag

Loke de laatste kapsel!

  3   2
Maart 28, 2015 | 10:38:09 | later 1 dag

Hou van de post!

  0   2
Maart 28, 2015 | 14:18:09 | later 1 dag

Goede ideeën!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha