5 soorten eyeliner kwasten en hun gebruikEyeliner borstels zijn een van de moeilijkste dingen om te zorgen bij de toepassing van oog make-up te nemen. De meesten van ons gaan met de bijgeleverde kwast of aangesloten. Maar om een ​​bepaalde lijn of vorm te bereiken, verschillende borstels eyeliner komen tot de redding.
Voor een straight, dicht bij de wimperlijn, kunt u de borstel voorzien gebruiken. Maar om een ​​coating Cat eye of gevleugelde eyeliner krijgen, moet je een schuine borstel gebruiken voor die perfecte lijn.

Laten we eens kijken de verschillende soorten borstels eyeliner en hoe je eyeliner kwast gebruiken:


Soorten Eyeliner Brush:

Eyeliner Brush:

Eyeliner Brush is een borstel met een fijne punt, en schaars dat het nuttig is om fijne lijnen te tekenen. Het is niet zinvol om te compileren of trek een dikke lijn, tenzij het voor de stratificatie rijen en rijen. U kunt een gevleugelde of gebogen lijn niet tekenen met dit soort eyeliner kwast.

Koepelvormige semi plat Kwast:

Deze vorm van semi platte kwast koepel is gewoonlijk voorzien eyeliner gel dat het gemakkelijk maakt voor de gebruiker om het gewenste product op de borstel te maken. De borstel is matig dicht, wat het makkelijk maakt om een ​​lijn van gemiddelde dikte maken of zelfs helpen bij het invullen van de vleugels en de gewenste hoeken.

Bent Angled Eyeliner Brush:

De schuine Bent Eyeliner Brush wordt gebruikt om een ​​lijn die lijkt niet alleen dunne -Eyeliner kijkje te trekken. De schuine borstel maakt het perfect voor de gevleugelde eyeliner, omdat de gevouwen kant kunt u een gebogen lijn en de vleugel te trekken.

Platte schuine borstel tip:

Platte schuine borstel tip is schuin naar verpakt haar dat nuttig is voor het tekenen schuine lijnen of zelfs strakke lijnen is te vormen. Deze borstels komen met een verscheidenheid van Angles: Kleine-hoek, hoek-hoek medium Borstels en Large.

Maakt het makkelijker Cat eyeliner kwast, het toevoegen van drama met dikke lijnen.

Platte borstel tip:

De borstel is een vlak en dicht op elkaar gepakt, dat maakt het makkelijk om het product te houden en trek een rechte lijn nauwkeurigheid nauwkeurig. Het wordt meestal gebruikt om oogschaduw op het ooglid om een ​​rechte lijn te maken, voor een soepeler, meer natuurlijke eyeliner.

Hier is een eenvoudige richtlijn voor de selectie van soorten borstel:

Eenvoudige Eye Defining Line : eyeliner brush platte borstel tip en schuine Bent Eyeliner Brush.
Cat Eye liner: Dome-vormige zaden platte kwast, schuine penseelpunt en schuine Bent Eyeliner Brush.
Winged eyeliner: Hoekig penseelpunt en schuine Bent Eyeliner Brush.

Als u geen van deze borstels hebben, kunt u gewoon een beschrijving van uw gewenste vorm en dan vullen met dezelfde borstel.

De voordelen van het gebruik Eyeliner Brush:

Eyeliner Brush helpt om een ​​lijn in de vrije keten te trekken ook. De nauwkeurigheid afhankelijk van de dichtheid van de borstel.

Helpt om het gewenste gehalte van het product te verzamelen en helpt om verspilling te voorkomen.

Met Eyeliner borstel, kunt u de gewenste vorm eyeliner te krijgen.

Bovendien vermijdt verontreiniging van eyeliners die met een kwast aangebracht in het bovenste gedeelte van de buis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha