5 Snijd effectieve oefeningen om je lichaam te versterkenShutterstock

Vrouwen over het algemeen vermijden gewichtheffen als onderdeel van hun opleiding routine. En zelfs die dat wel doen, hebben de neiging om deadlifts negeren. Dit is vreselijk omdat de meeste vrouwen zijn terughoudend om het idee van uitpuilende spieren. Sommige liefhebbers van fitness te vermijden zelfs dit jaar als gevolg van een gebrek aan kennis en de onzekerheid van de resultaten. Maar de waarheid is dat deze oefeningen, indien goed uitgevoerd kan meer voordelen bieden. Zowel mannen als vrouwen kunnen deadlifts doen om hun conditie te verbeteren. Hoewel mannen spiermassa kunnen toenemen als gevolg van hun genotype en hormonen, vrouwen over het algemeen niet krijgen volumineus of verwond terwijl het doen deadlifts met gewichten van matige intensiteit.

Voordelen van oefeningen onthechting:

Dus waarom zou u onthechting proberen? Daarom!


 • Het is een full body workout
 • Stimuleert vetverbranding
 • Het helpt om spieren op te bouwen
 • Verhoogt de stabiliteit
 • Deadlifts verbeteren van de houding
 • Het helpt om grip te verhogen
 • Verhoogt het vertrouwen en verhoogt het energieniveau

Top 5 oefeningen onthechting:

Hier zijn de top 5 oefeningen onthechting waarbij vele delen van het lichaam, zoals de hamstrings, bilspieren, vallen, abs, quads, biceps, triceps, onderrug en claves:

Conventionele Deadlift:

Shutterstock

Conventionele is moeilijk, op zijn zachtst gezegd. Ze werken elke centimeter van je lichaam en helaas zijn niet zo populair als ze zouden moeten zijn.

 1. Ga voor een barbell met je benen op schouderbreedte uit elkaar.
 2. Bukken om de bar te grijpen, het verlagen van de heupen en de knieën te buigen. Je dijen parallel aan de grond in deze positie.
 3. Houd je rug recht te allen tijde terwijl het doen van een oefening in conventionele deadlift. Dit kan worden gedaan door het bedrijf het hoofd in lijn met je rug. Altijd onderhouden van de natuurlijke boog van de wervelkolom en laat je stuitje te krullen.
 4. Leg de lat, opstaan, waarbij je je terug naar zijn natuurlijke boog. Houd het gewicht dicht bij het lichaam en laat het voor de dij. Sta rechtop met je schouders trok zich terug.
 5. Langzaam de barbell naar zijn oorspronkelijke positie door het buigen van je heupen en knieën en houd uw rug recht.

Romanian Deadlift:

Shutterstock

Oefening Roemeense deadlift is de 'go-to oefenen' voor mensen die proberen om bulk-up. Maar wanneer het klaar is met lichtere gewichten, kan deze vorm van uw lichaam geven een goede workout.

 1. Sta rechtop in de voorkant van een rocker op de grond geplaatst.
 2. Verlaag uw lichaam door het verleggen van je heupen, lichtjes buigen je knieën, het houden van uw schenen verticale en je rug recht.
 3. Pak de bar houden van uw handpalmen naar beneden (pronatie grip) en til de bar als je uitademt, met de heupen. Houd uw rug recht en armen tijdens het sporten.
 4. Geleidelijk verlagen van de bar bij het duwen van uw heupen rug en buig je knieën licht.

Sumo Deadlift:

Shutterstock

De sumo deadlift werkt hoofdzakelijk op de hamstrings. Maar het heeft ook enige invloed op de adductoren, onderarmen, vallen, billen, onderrug, middle terug, en quads.

 1. In deze oefening worden de poten ingesteld zeer groot in vergelijking met andere vormen van onthechting. Sta rechtop in de voorkant van de halter met je voeten in de buurt van de kragen van de halter.
 2. Houd je borst omhoog, lager uw heupen naar de halter te begrijpen met gemengde, gevoelig, of haak grip.
 3. Het houden van de armen gestrekt, achterover leunen om het gewicht te trekken met de heupen.
 4. Buig langzaam je heupen en knieën om het gewicht afschrikken als je uitademt.

Koffer Deadlift:

Shutterstock

Dit is het detachement perfect voor vrouwen en ook voor mannen die op zoek zijn naar iets lichter. Het is de kern, ontlast de onderrug.

 1. Sta rechtop met barbells, dumbbells of kettlebells (afhankelijk van uw voorkeur) langs je lichaam.
 2. Houd je borst en schouders naar achteren, lager uw heupen naar de bar te begrijpen als je tijdens een pauze conventioneel.
 3. Houd het gewicht aan beide zijden van de dijen, waarbij de rug recht.
 4. Duw langzaam je heupen terug, terwijl het buigen van de knieën en laat het gewicht.
 5. Doe dit een paar keer aan het begin en het verhogen van de intensiteit en het aantal lift als je verder met je opleiding in een paar dagen.

Single Leg Deadlift:

Shutterstock

Single leg deadlifts invloed door het hele lichaam, maar is vooral goed voor de hamstrings, billen en onderrug.

 1. Stand met een waterkoker bel in de hand. U kunt ook houd de gewichten in beide handen aan uw voorkeuren.
 2. Vouw het verminderen van het gewicht voor je en verhogen een van je benen naar achteren.
 3. Op dit punt, zal je lichaam bijna parallel aan de grond en je zult worden balanceren uw lichaam op één been.
 4. Neem een ​​pauze en terug naar de beginpositie of rechtop te trekken gewichten en onderbeen. Herhaal dit een paar keer en beweeg het been.

Een woord van waarschuwing:

Het is belangrijk te onthouden dat deze oefeningen zijn niet geschikt voor mensen die verwondingen of ziektes die kunnen krijgen verergerd door het heffen van gewichten hebben. Het is raadzaam om je coach te praten met uw fysieke vermogen en geschiktheid om deze oefeningen te doen voordat je begint te begrijpen.

Vaak associëren wij vrouwen kwetsbaarheid en dat kan de reden zijn waarom veel vrouwen wegblijven van komende uit. Maar vrouwen zijn allesbehalve breekbaar! Dus als je een man of een vrouw, probeer dan deze sluitingen als gevolg van de kracht en uithoudingsvermogen, niet om een ​​gebeeldhouwde lichaam op te noemen!

Heb je geprobeerd deadlifts? Waarom of waarom niet? Met ons te delen rechts onder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha