5 redenen verbazingwekkend hoe zoete aardappelen te helpen bij gewichtsverliesZoete aardappelen en gewichtsverlies? Het is niet een contradictio in terminis? Niet echt! Zeer weinigen van ons zijn zich bewust van de voordelen voor de gezondheid van zoete aardappelen, want aardappelen altijd worden ingedeeld in de familie 'vet'. Maar zoete aardappelen zijn rijk aan voedingsstoffen die voordelen duizend bieden. En de meesten van ons zou verbaasd te zijn weten dat de zoete aardappel daadwerkelijk helpt gewicht te verliezen. Ja! Je leest correct! Zoete aardappelen zijn super behulpzaam bij gewichtsverlies!

Het is een zetmeelrijke, maar vanwege de rijkdom van de inhoud van voedingsstoffen, het is een uitstekend eten ook, vooral voor degenen die op een reis van het gewichtsverlies. Net zoals zoete aardappel helpen bij gewichtsverlies? Laten we eens kijken!


Nutritional

Om de eigenschappen van gewichtsverlies van deze knol begrijpen, is het belangrijk om meer over de voedingswaarde kennen.

Dosis: Een Aardappel (3 oz)

 • Calorieën: 90
 • Vet: 0 g
 • Verzadigd vet: 0 g
 • Cholesterol: 0 mg
 • Koolhydraten: 21 g
 • Eiwit: 2 g
 • Voedingsvezels: 3 g
 • Natrium: 36 mg
 • Vitamine A: 19.218 IE
 • Foliumzuur: 6 mcg
 • Pantotheenzuur: 1 mg
 • Vitamine B6: <1 mg
 • Vitamine C: 20 mg
 • Vitamine E: 1 mg
 • Calcium: 38 mg
 • Magnesium: 27 mg
 • Kalium: 475 mg
 • Koper: <1 mg
 • Mangaan: 1 mg
 • Carotenoïden: 11.552 mcg

Zoete aardappelen voor gewichtsverlies:

Zoals uit de bovenstaande grafiek, zoete aardappelen zijn super voedzaam. Ze zijn laag in calorieën en rijk aan voedingsvezels en het watergehalte. We proberen te begrijpen hoe zoete aardappelen voordelen van gewichtsverlies:

Laag in calorieën:

Zoete aardappelen zijn caloriearm. Er zijn 100 calorieën per portie van deze aardappel. Haar calorie-inhoud is veel minder dan witte aardappelen, waarvan ten minste 400-500 calorieën per portie bevatten. Uiteraard, het eten van caloriearme hulp in gewichtsverlies, omdat er minder calorieën die we nemen, hoe meer je zult gewicht verliezen. Dus deze lage calorie veggie voedzaam moet deel uitmaken van onze reguliere dieet.

Rijk aan vezels:

Vezel voedselhulp aan verbeteren van de stofwisseling helpt het verteringsproces. Vezels maken en houden u zich voller langer ook. Met verbeterde stofwisseling, zijn koolhydraten en vetten efficiënt gedigereerd en niet alleen opgeslagen in het lichaam, het toevoegen aan dat flab. Zoete aardappelen beweren gewichtsverlies om de eetlust te beteugelen en het verminderen van de verleiding om te veel te eten.

Hoog watergehalte:

Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water. Het gebrek aan water kan leiden tot veel gezondheidsrisico's. Dus eet voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan water helpt ons lichaam veel. Ze maken ook je voelt voller voor een langere periode en overeten te voorkomen. Het water helpt ook bij een betere spijsvertering. Al deze kwaliteiten samen maken zoete aardappel een geweldig hulpmiddel in uw strijd tegen overgewicht.

Lage glycemische index:

Voedingsmiddelen die index opruien verlies lage glycemische index gewicht hebben. Zoete aardappelen hebben een lage glycemische index. Dit betekent dat u waarschijnlijk niet te veroorzaken in ons lichaam suiker in het bloed om te schieten. De lage glycemische zoete aardappel helpt stabiliseren de bloedsuikerspiegel in het bloed om het binnen het bereik van de veiligheid te houden. Handhaven bloedsuikerspiegel voorkomt de ophoping van buikvet, omdat de niveaus van de bloedsuiker instabiel zou kunnen leiden tot insulineresistentie, die zou kunnen eindigen als een voorloper van obesitas.

Anti-oxidanten:

Antioxiderende eigenschappen helpen in de strijd tegen vrije radicalen in ons lichaam en helpt bij gewichtsverlies en stimuleert ook andere voordelen voor de gezondheid. Zoete aardappelen bevatten een goede hoeveelheid antioxidanten en moet zeker een deel van uw dieet voor gewichtsverlies.

Suggesties:

Bij het kopen van zoete aardappelen, kiezen die het kleine en middelgrote, met gladde huid en een beetje gekneusd. Je moet voorkomen dat het kopen van die gierige witte baarden als uitbreidingen als ze moeilijk kan zijn. Deze aardappelen zijn erg kwetsbaar en ruïne in een mum van tijd, zelfs als de buitenkant ziet hard. Heeft zoete aardappelen niet in de koelkast bewaren, omdat het hen kan ruïneren.

Hoewel de zoete aardappelen voor gewichtsverlies effectief zijn, kan het niet alleen garant voor de gewichtsverlies. Ze spelen een zeer goede rol in een gewichtsverlies gezond dieet dat een evenwicht van andere voedzame voedingsmiddelen omvat ook. De effectiviteit van zoete aardappelen in gewichtsverlies afhankelijk van de bereidingswijze ook. Al met al, dit veggie is super voedzaam en verdient het om een ​​deel van uw normale dieet te zijn, als je wilt afvallen.

Dus, niet uit de weg zoete aardappelen! Gebruik ze met mate en helpen het lichaam te werpen al dat extra vet!

Ik hoop dat u deze voordelen van zoete aardappel voor gewichtsverlies nuttig gevonden! Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha