5 prachtige voordelen van het trekken van olie met kokosolieHij heeft een slechte adem om je zelfvertrouwen vaak laten vallen? Je voelt je bang om nieuwe mensen vanwege het praten? Slechte adem is een veel voorkomend probleem en de meeste mensen liever kunstmatige mond verfrissers om hulp te krijgen van het. Maar, zoals we weten, de kunstmatige producten zou negatieve gevolgen hebben voor ons op de lange termijn hebben, toch?

Dus is er een manier om iets natuurlijks te gebruiken om een ​​slechte adem te verlichten? Nou, er is! En 'de olie te trekken. En als je kokosolie gebruiken voor olie te trekken, de voordelen die je krijgt zijn grote en langdurige! Wilt u meer weten? Vervolgens verder te lezen!


Feiten over Pulling olie met kokosolie:

Kokosolie komt in de vloeibare toestand in geraffineerde vorm deze optreedt als een vaste stof in organische vorm. Biologische kokosolie is uitzonderlijk goed voor de gezondheid. Je bent vertrokken met twee opties van olie trekken met biologische kokosolie. De eerste is het kauwen van organische kokosolie (zonder de inname van het) tot deze overgaat in vloeistof. De tweede optie is een synoniem van hardwerkende mensen die de pijn kan nemen uit de keuken organische kokosolie elke dag om te smelten tot een vloeibare fase.

Hoe je kokosolie gebruiken voor tractie Oil?

Hier is hoe je kokosolie kunt gebruiken voor olie te trekken:

  1. Neem 2 theelepels kokosolie in een kom.
  2. Vloeibaar te maken van de biologische kokosolie/ongeraffineerde, als u liever dezelfde kauwen.
  3. Doe de kokosolie vloeistof in de mond en schud gedurende 20 minuten.
  4. Laat de kokosolie niet slikken, terwijl wervelende.

Dit is de makkelijkste manier om kokosolie te gebruiken voor olie trekken. Deze techniek op zichzelf heet olie tractie. U kunt een aantal varianten toe te voegen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Zo is het goed mogelijk om een ​​beetje "zout kokosolie toevoegen doel tractie olie dienen. Dit verhoogt de voordelen van olie grotendeels trekken. Het is ook een goede optie om een ​​paar druppels citroensap toevoegen aan kokosolie, in je mond. Meng de olie en het citroensap goed en maakt verder gebruik van het mengsel naar olie te trekken. Citroen fungeert als een mond luchtverfrisser. U kunt ook de munt, als je van de smaak.

Echter, wervelende kokosolie is de enige olie trekken meer traditionele methode.

Voordelen van olie trekken met kokosolie:

Terwijl u een andere olie kan gebruiken om de olie te trekken, zijn er nog enkele voordelen van olie trekken met kokosolie dan andere oliën.

Bleekt tanden:

De markt wordt gevangen door een storm elke dag met de lancering van een aantal tanden whitening producten. De meeste van deze producten worden chemisch behandeld. Dus zetten ze hun eigen sets van de risico's. Olie trekken met kokosolie is een geweldige manier van tanden bleken, en tegelijkertijd nul bijwerkingen. Kokosolie niet whitening effecten als chemisch behandelde producten voor het bleken van tanden te bieden. De kokosolie is een natuurlijk schoonmaakmiddel. Het herstelt de normale pH van de mond. Het verwijdert onnodige bacteriën en vuil die zich ophopen op de tanden gedurende een tijdsperiode. Het eindresultaat is wittere tanden die glanzend en sterk zijn.

Voorkomt tandbederf:

Kokosolie is een anti-bacteriële en anti-microbiële ongelooflijk. Hij heeft een ongelooflijke kracht om bacteriën en andere microben die leiden tot tandbederf te doden. Laurinezuur is het belangrijkste ingrediënt in kokosolie dat ziektekiemen en schadelijke bacteriën doodt in de mond. Dit houdt het tandvlees sterk en beschermt de tanden tegen verval.

Voorkomt tandbederf:

Streptococcus mutans is de bacterie dader die leidt tot de vorming van plaque op tanden. De plaquette is niet alleen verantwoordelijk voor gaatjes en tandbederf; is ook een van de belangrijkste redenen achter de slechte mondgeur. Kokosolie houdt een strakke controle op de groei van de bacteriën in de mond. Laurinezuur doodt deze bacterie, die de tanden plaque annuleert. Zo is de olie te trekken met kokosolie is een geweldige manier om gaatjes af te houden.

Voorkomt gingivitis:

Gingivitis is een gom ziekte die meestal een auto probleem. Het immuunsysteem van de mens wordt voornamelijk bewaakt door witte bloedcellen - de redders tegen infecties en microben. Witte bloedcellen in het menselijk lichaam vijandschap met de bacteriën in tandplak. Dus, attack bacteriën en leidt tot tandvleesontsteking. Deze aandoening staat bekend als gingivitis. Het gaat gepaard met pijn en tandbederf. Kokosolie is geladen met positieve antibacteriële. Dus, doodt de bacteriën veroorzaken een ontsteking in de plaque. Deze behandeling gingivitis en is een mogelijke methode van preventie.

Verbetert Geur:

Kokosolie biedt voordelen voor uw mond als gebruikt voor olie- trekken vernieuwen. Controleer en vernauwt de groei van schadelijke bacteriën en ziektekiemen in de mond. Dit verbetert de geur adem.

Voorzorgsmaatregelen te trekken Olie:

Olie trekken met kokosolie is zeer gunstig voor het behoud van mondhygiëne. Er moet echter bepaalde voorzorgsmaatregelen worden uitgeoefend tijdens het gebruik. Hieronder volgen de belangrijkste voorzorgsmaatregelen die u olie moet doen trekken met kokosolie.

  1. Vasthouden aan olie te trekken met kokosolie op een lege maag. Dit is vooral het geval omdat de mond is de grootste bron van maagproblemen. Je mag schadelijke kiemen innemen elke ochtend, zelfs na het poetsen, zoals poetsen is niet genoeg op zich om alle orale bacteriën te verwijderen. Daarom is de olie te trekken is een fantastische manier om in goede gezondheid, want het doodt alle schadelijke kiemen. Daarom doe olie trekken een lege maag om ervoor te zorgen dat in te nemen zonder schadelijke kiemen met voedsel.
  2. Schud de olie gedurende 20 minuten minst. Olie trekken is een innovatieve eeuwenoude remedie die een juiste toepassing nodig heeft. Als je het doet voor een tijdsinterval korter, zeggen 10 minuten, zal de voordelen niet zo hoog zijn. Dit is omdat het tijd kost voor de kokosolie om volledig terug te zijn goedheid. Dus, wees geduldig en doe de olie trekken een lege maag gedurende 20 minuten bij de minst.
  3. Niet innemen kokosolie terwijl wervelende het. Olie trekken doodt bacteriën en ziektekiemen. Als u de oplossing binnenkrijgt, er is kans dat u toestaan ​​dat deze kiemen te rijden in je maag. Dit kan leiden tot maagklachten, zoals een opgeblazen gevoel, krampen en zuurgraad. Het houdt ook de mogelijkheid van het verhogen van het niveau van toxiciteit van je maag.
  4. Na een wervelende gedurende 20 minuten, spuwde de complete oplossing en je mond met water grondig afspoelen.
  5. Direct daarna worden met borstelen. Gebruik een goede kwaliteit tandpasta het proces van tanden bleken activeren.
  6. Herhaal het proces olietrekken kokosolie per dag, om de voordelen te ervaren.

Olie trekken met kokosolie zorgt ongetwijfeld resulteert, maar het is niet een spontaan proces. Dit betekent, het kost tijd voor u om de effecten van de olie te trekken met kokosolie te zien. Geef jezelf een periode van minimaal 15 dagen om conclusies te trekken over de effecten van de olie te trekken. Het proces pacificeren ontsteking oraal gebruik geleidelijk. Het zal je tanden maken tot drie tinten witter en glanzender. Het zal de vorming van tandplak te verminderen en ook zal je zegenen met een adem frisser.

Heeft u ervaring van de voordelen van olie trekken met kokosolie? Heeft u liever een andere olie om olie per dag te trekken? Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha