5 populairste Fairness Cream voor de vette huid Verkrijgbaar in IndiaBron: gettyimages

Omgaan met een vette huid is geen gemakkelijke taak, zeker als je het risico van witte koppen te verhogen, wijst zwarten, puistjes en vlekken. Sinds balanceren oliën om het eigen vermogen te verbeteren, dit type huid heeft speciale zorg.

Echter, met de vele crèmes die direct equity beloven, slechts weinigen van hen slagen in het einde. Vooral met onze Indiase huid toon, dat is iets donkerder, verkoopt een breed scala van producten aan onze behoeften te voldoen, maar het komt allemaal neer op het maken van de juiste keuze, kies waar er geen risico van puistjes verzwarende en ongunstige huid.


Notitie: Je kunt niet gaan helemaal lichtere huidskleur, maar je kan zeker de invloed van de zon op je huid gaan één of twee tinten lichter te verminderen. Er zijn zo veel merken die eerlijkheid crèmes bieden, maar om u te helpen een geschikt product te kiezen, hier is een lijst van de beste en meest populaire merken.

Voor die tijd proberen we uit te vinden hoe je eerlijkheid crème veilig in India voor de vette huid:

  • Controleer altijd de ingrediënten van de crème bevat zoethout als eerlijkheid om ervoor te zorgen dat het veilig is om te gebruiken.
  • Een overmatige hoeveelheid billijkheid crèmes veroorzaken hyperpigmentatie of donkere vlekken.
  • Controleer altijd de ingrediënten op de bus in plaats van te gaan van het uiterlijk van de container.
  • Als u niet begrijpt de ingrediënten dan contact op met uw dermatoloog.

Dus laten controleren onder een aantal van de beste eerlijkheid crème voor vrouwen in India voor de vette huid.

Welke van de volgende is de beste eerlijkheid crème voor de vette huid in India?

Himalaya Herbal Fairness Cream:

Himalaya biedt een fatsoenlijke deal op haar producten; een buis 50g is geprijsd op een betaalbare Rs. 50, die beweert eerlijkheid te geven in slechts 4 weken. De unieke natuurlijke formule wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en de combinatie van eigen ayurvedische geneeskunde zonder bleekmiddel en geen schadelijke chemicaliën helpt voorkomen donkere vlekken van de huid. Himalaya Fairness Cream geeft onmiddellijke mat effect, terwijl de verlaging van de huid. De huid is elastisch structuur als het gebruikt wordt op een droge huid. Vervaagt donkere vlekken en egaliseert de huid in een mate en de crème heeft een consistentie lichtjes stoffig.

Net en mooi Fairness Cream:

Breng de crème minstens 2 keer per dag op een schoon gezicht. Deze eerlijkheid crème voor de vette huid in India is geschikt voor alle huidtypes en kan in alle seizoenen worden toegepast. En, voor degenen die zijn heel voorzichtig over de ingrediënten, zult u blij zijn om op te merken dat het geen alcohol bevat. Ruikt goed, is licht en je voelt zo zacht na gebruik.

Garnier Skin Naturals Cream Oil Control Eerlijkheid:

Deze eerlijkheid crème is verkrijgbaar in 20 ml en 40 ml buizen en geeft equity vrije huid glans. Gebruikt technologie om olie in combinatie met de efficiëntie van bliksem natuurlijke citroen essentie vast te leggen op een eerlijke vrije glans bieden. Het zorgt ervoor dat de huid blijft schijnen vrij ongeveer 8 uur en kan in alle seizoenen. Regelmatig gebruik zal helpen verlichten van de huid, het verminderen van de symptomen van acne. Deze crème Garnier mousse achtige textuur en voelt licht aan op het gezicht. De huid droogt op een matte afwerking, maar wil de mat voor 8 uur te houden? Absoluut niet! Rest 5 uur ten hoogste.

schoon en helder Fairness Cream:

Schoon en helder Fairness Cream een ​​crème zonder olie zal de poriën niet verstoppen; tijdens het werken aan het eigen vermogen roos die drie keer duurt zo lang te voorzien. De innovatieve formule met kersen extract en multivitaminen onmiddellijk verlicht, verheldert de huid en beschermt tegen UV-stralen die blackout veroorzaken. Zijn controlesysteem alleen pure rijst olie helpt enorm bij het beheersen van olie. Ik gebruik meestal deze crème voor het aanbrengen van een make-up om vettigheid op je gezicht te voorkomen.

Vijvers White Beauty Cream Eerlijkheid:

Deze crème beweert pro-vitamine B3 + UV-bescherming strip hebben. Verzoeken om producten "eindelijk", een vochtinbrengende crème bliksem die veel verder gaat dan de eenvoudige whitening huid. Met dit product ziet u uw huid omgezet in een stralende roze witte gloed. Deze crème niet gemakkelijk mengen in de huid en de helderheid blijft niet langer dan 2-3 uur. De crème laat een gevlekt effect op het gezicht wat vervelend. Deze crème is geschikt voor gebruik op de handen op het gezicht.

Deze vijf merken voor eigen vermogen en de controle van de olie worden vaak gebruikt en vasthouden aan het einde van hun contract of het eigen vermogen voor de vette huid.

Dit zijn de weinige beste eerlijkheid crèmes in India

Ook ben zeker om ons artikel de kassa op de uiteinden van billijkheid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha