5 Perfect wenkbrauwvormen ruitvormig gezichtRuitvormige gezichten zijn breder en voller. Daarom is de behoefte om de juiste vorm van de wenkbrauw verkrijgen noodzakelijk. Immers, wie zou een groot nieuw gezicht willen? Groter, breder en vierkanter, hebben allemaal hun eigen set van voor- en nadelen. Hoewel er vele voordelen van het hebben van een diamant-vormige gezicht, de breedte meer blijft nog steeds het grootste probleem in verband met dit gezicht gesneden. Zeker kun je niet veel over de extra breedte doen. Maar je kunt zeker vinden de rechter wenkbrauw vormen om het te laten lijken minder breed.

5 Vormen wenkbrauw voor een geslepen diamant gezicht:

Enkele van de sterren van Bollywood en Hollywood zijn gezegend met een cut gezicht van diamanten. Lijken nog steeds prachtig en een grote fan volgende van over de hele wereld. Dus, wat is er zo anders dat ze doen en jij niet? Wat is het kenmerk, dat een van die beroemdheden die ze mooier en aantrekkelijker maakt beïnvloedt? Misschien is de wenkbrauwen. Heb je ooit gemerkt dat je gezicht vormige diamant wordt gekenmerkt door vele bochten? Zelfs als je dat niet deed, je nog moet weten dat deze hoeken minder voor de hand om te pronken met een blik scherper moeten zijn. De volgende 5 wenkbrauwvormen zal helpen bij het brede uiterlijk van je gezicht te verminderen.


Sharp Arcs:

Heb je het gezegde gehoord - gif doodt gif? Misschien is dit het juiste moment om het te bewijzen. De beste manier om het uiterlijk van het gezicht hoeken verminderen in leven is om de snaren van je wenkbrauwen. Een blik wenkbrauw gebogen trekt alle aandacht van uw extreme gezichtsuitdrukkingen anders scherp. Deze verbouwing boog is de beste manier om een ​​zachtere look te krijgen. Geeft onmiddelijk een indruk van het gezicht breedte verminderd. Dus, zeg altijd 'ja' tegen een sterk model van boog wenkbrauw als je een ruitvormig gezicht snijden.

Ga Fuller:

Het is beter om te groeien volle en donkere wenkbrauwen, als je wilt om de aandacht te trekken uit de buurt van je gezicht af naar iets anders. Het verhogen van wenkbrauwen voller is een betere keuze voor een ruitvormig gezicht, als volwaardige wenkbrauwen dikker. Wenkbrauwen dikker en perfect gebogen staking een perfecte balans tussen het breedste deel van het gezicht en de kaaklijn. Dit is een fantastische manier om je gezicht kijken minder breed te maken.

Afgeronde wenkbrauwen:

Afgeronde wenkbrauwen, die ook worden beschouwd als goede reiniging opties voor gezichten in een hartvorm, zijn perfect voor gezichten in een ruitvorm. De afgeronde uiterlijk van wenkbrauwen is een high-impact manier om een ​​perfecte balans tussen de wangen van een brede en voorhoofd creëren. Deze subtiele vorm wenkbrauw die zich richt op het maken van bogen in de richting van het centrum is een geschikte keuze voor vrouwen met een diamant-vormige gezicht. Geeft magisch kijken gebogen (met bogen zacht rond het midden), dat de impact van een gezicht hoek diamant vermindert anders.

Langere en middelgrote Wenkbrauwen Patroon:

Een vrouw met een diamant-vormige gezicht kunt ook kijken prachtig met de wenkbrauwen langer. De enige voorzorgsmaatregel die deze suggestie volgt is - wenkbrauwen mag langer niet erg dik. Ze moeten het medium in plaats van vol. Het houdt u tegen het ongemak van het kijken dik en waarschijnlijk een beetje 'te mollig. Fuller wenkbrauwen die te lang kan eigenlijk uw gezicht vormige diamant ziet er mollig.

Korter en Fuller Brow Patroon:

Als je wilt pronken met een vollere wenkbrauw grootte, die is in de mode dit seizoen, moet je vasthouden aan een kortere lengte. Maak de juiste impact en het gezicht ziet er perfect onderhouden - noch op of kort. Zou de gedachte van wenkbrauw lengte aanvaarden rechtvaardigen breedte van het gelaat, maar dit is een feit onderschat. En vergeet niet, de wenkbrauwen dikker en voller te maken, als je wilt om de lengte korte wenkbrauw te houden.

De vijf modellen wenkbrauw bovenstaande kan de totale impact te transformeren dat een face-vormige diamant anders creëert. Elk gezicht gesneden kan aantrekkelijk en charmant lijken; het is gewoon een kwestie van het kiezen van een look die die bepaalde snijvlak aanvult. Nu dat jij de 5 modellen wenkbrauw geweldige gezichtsbehandeling ruitvormige, is het helemaal klaar om de diva partij dit seizoen.

Welke wenkbrauw vorm lijkt het meest aantrekkelijk voor u? Heb je geprobeerd deze variaties wenkbrauw al het verminderen van de grote aspect van uw gezicht in de vorm van de diamant? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha