5 Perfect Wenkbrauwen vormen voor hartvormig gezichtWillen uitzonderlijke schoonheid kijken vandaag? Misschien moet je een kijkje op de wenkbrauwen hebben dan. Nog steeds in de war? Mooie dames met een hartvormig gezicht; is het tijd voor u om uw oomph factor te vinden met een formulier juist zijn voor het type van het gezicht, hier bij mij wenkbrauw!

5 beste modellen wenkbrauw voor hartvormig gezicht:

Gemanicuurde wenkbrauw modellen zijn je beste vrienden, als je een hartvormig gezicht. De ogen maken een impact en modellen wenkbrauw regelen de manier waarop je je ogen te bekijken. We verkennen vijf verschillende wenkbrauw vormen, perfect bedoeld voor uw gezichtsvorm.


Media en behandeld:

Je zag eruit als een plastic pop de laatste keer dat je ging naar de draad? Het is nog te moeilijk voor u om een ​​goede vorm voor uw wenkbrauwen kiezen? Je kunt het bijna onmogelijk om te kijken sexy en niet van plastic, op hetzelfde moment? Nou, moet u een model dunne wenkbrauw met scherpe randen hebben gekozen dan. Vermijd modellen wenkbrauw extreem dun, als in een hartvorm in de voorkant van deze deur niet goed uit. Kies in plaats daarvan naar een groeimedium, die goed wordt verzorgd, natuurlijk, met dunne snaren hebben. Deze stijl is nooit saai en buiten gebruik voor het gezicht in een hartvorm. Kijk je best met deze zien er eenvoudig en zie het verschil creëert voor uw algemene look.

Afgeronde Brow Patroon:

Modellen wenkbrauwen dikker met extreme bochten zijn in dit seizoen. Echter, altijd nee zeggen tegen formulieren en dikke borstelige wenkbrauwen, omdat deze stijl is niet voor je gezicht om te ervaren. Als je moe bent van het dragen van dezelfde gemiddelde en klaargestoomd voor een lange tijd bent, heb je nog de mogelijkheid om het meer vol en rond te houden. Dit gemiddelde curve model richt zich op het creëren van een effect bij lage boog af naar het centrum. Het is niet te sterk en niet te saai en ziet er gewoon perfect op het gezicht in een hartvorm. Je kon alleen maar aangenaam verrast met de vrouwelijke look van je gezicht met het model afgerond wenkbrauwen.

Geschoren model Staart:

Ik aanbid je absoluut houden de staart van de wenkbrauwen en uitgebreid uit? Neem een ​​pauze van deze en zoeken naar het model van de staart geschoren gezicht deze keer. Ga voor fijne dunne staart die niet veel zwelling. Het creëert een aangename impact op de hartvormige gezicht en er anders uit dan gebruikelijk. Als je geïnteresseerd bent in iets nieuws, dat je uiterlijk verzamelaars zal transformeren proberen zijn, ga voor dit model de voorkant zeker.

Gecontroleerd Arch Patroon:

De Arch gecontroleerde model toont de noodzaak om hartvormige aan overmatige bogen en bochten te vermijden. Dit type gezicht is noch scherpe pijl, noch ronde. De breedte van het gezicht is noch gedrukt of uitgebreid. Kortom, het is een perfecte vorm. Het model gestuurde boog zich concentreert op de middenweg om een ​​verandering in uiterlijk ervaren. Het plukken van het haar meer uit de lijn van het voorhoofd en het temmen van het model om iets, dat is gelegen halverwege tussen bochten en gebogen. Het is een zeker-shot manier om een ​​enorme impact te creëren, want het verhoogt uw stijl quotiënt spruitstukken.

Dikke Afgeronde gecontroleerde model:

Wachten om jonger en sexier kijken? Geprobeerd verschillende serums en gezichtscrèmes te dragen jong? Probeer een model wenkbrauw anders deze keer. Nee meneer grap! De dikke en afgeronde model wenkbrauw Controlled maakt je jonger dan je werkelijke leeftijd kijken. Transformeer uw look compleet herdefiniëren van de grootte van je gezicht. Dit aspect gepersonaliseerde heeft veel hulp nodig om een ​​perfecte afwerking te krijgen. Wenkbrauwen, variërend van middelgrote en dun. De bogen zijn niet zichtbaar en neem een ​​model afgeronde bochten met minderjarigen. Het is niet de platte look die geen bochten/bogen op alle heeft. Dit is meer een gecontroleerde model die tijd, geduld en ervaring nodig heeft.

Aan het eind van de dag, wat telt is hoe je je voelt van binnen en hoe je eruit ziet heeft een invloed op je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde! Dus, geef uw reguliere wenkbrauw vormen en in overleg met een stylist om looks die wist nooit bestaan ​​te verkennen.

Houd je van een bepaald model wenkbrauw op je gezicht in de vorm van hart? Eventuele suggesties voor de wereld om te weten? Deel je wenkbrauw vorm favoriet bij ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha