5 ongelooflijke tips om lippenstift vlekken op glazen en halsbanden te voorkomenVelen van ons zijn van mening dat als het gaat om make-up - de ogen zijn het brandpunt. Maar, kunnen we niet voorbijgaan aan onze lippen! Mooie lippen kan elke make-up look te doen verschijnen verrassend en verleidelijk. Ze kunnen een gedurfde look te geven en wanneer afgezwakt een inkeping, kan je er super vrouwelijk!

In feite is het gemakkelijk om mooi te kijken met een aantal heldere, krachtige lippen. Maar het probleem begint na de applicatie! Of het nu je jongen klagen verlaten lippenstift vlekken op zijn shirt of de irritatie van het zien van je mooie jurk-lippenstift gekleurde lippen make-up kan achter een mooi paar causaliteit verlaten! De meeste lipsticks hebben de neiging om te dragen. Maar je kunt het vermijden!


5 manieren om Transfer Lippenstift voor brillen en halsbanden te voorkomen:

De 5 manieren om hier opgesomd om lippenstift te dragen zal zeker versteld staan ​​te voorkomen! Zo, nu zul je echt weten hoe het optimaliseren van uw lippen te maken voor te bereiden op een dag vlek. Ik weet dat ik weet, ben je te popelen om in de know-how! Dus, ik zal de wijze van introductie en duik direct in 5 geweldige tips sparen om je lippen overdracht proof te maken:

Draag Lip Liner:

Een van de manieren om je lippen te doen uitkomen gedurfde en opmerkelijke is om een ​​lipliner te dragen voor het aanbrengen van lippenstift. Maar, deze stap voorkomt ook dat de overdracht van je lippenstift. De formule lip liner is meestal iets droog in textuur en houdt de formule romige lippenstift, het voorkomen van de overdracht. Een lip potlood accentueert de vorm van je lippen, helpt om diepte te creëren en onderhoudt ook de kleur van de lippen voorkeur op zijn plaats om de overdracht-proof en langdurige make-up lippen geven.

Probeer Een Lip Primer:

John Stapleton, M.A.C. de oudere kunstenaar Cosmetica geeft een overzicht van de rol van een primer "Als je wilt dat je verf te plakken op de muur perfect u moet invullen van de eerste." Een onderlip helpt bij de voorbereiding van de lippen met de oprichting van een uniform en foutloos. De componenten van de formule onderlip ook de levensduur van lippenstift en vermeden dat de kragen en glazen.

Vergeet niet om te verwijderen:

Zoals zou de olie vloeipapier om uitglijden te voorkomen en ontgrendeld make up vereisen, lipstick blotting helpt om de verplaatsing van de formule voorkomen. Het is een eenvoudige, maar effectieve truc. Beginnen nu aan een dun laagje lipstick gelden over haar lippen, en neem dan een enkele zijdepapier schone en droge lippen. Volg dan met een andere laag van lippenstift tot finish het afdichten van de formule. Het enige wat je hoeft te onthouden om dit juiste make-up te krijgen is om te voorkomen dat sterk zuigende als je niet wilt verwijderen of brengen de lipstick helemaal!

Dust Up:

Deze truc is een eenvoudige, maar effectieve manier om uw lipsticks verzegelen. Na het aanbrengen van lippenstift, neem de poederdoos of doorschijnende voorkeur in een grote borstel en stof over de lippen om je lippenstift te stellen. Breng ze weer op een andere laag van lippenstift en je bent klaar. Het is ook een geweldige truc om een ​​blos die overeenkomen lippenstift en dep ze over de bovenkant van je lippenstift te gebruiken om het intact te houden. Het poeder formule helpt om overtollig vocht te verminderen van de lippenstift, dat is de enige reden voor nuance en de overdracht van de liplijn.

Probeer Foundation:

Net als een lipliner helpt lippenstift op zijn plaats, de toepassing van de stichting en het instellen van poeder compact helpt bij de voorbereiding van uw lippen voor het aanbrengen van lippenstift. Het helpt om een ​​vlakke ondergrond te creëren en voorkomt de overdracht van de lippenstift van de liplijn.

Waren niet van deze eenvoudige tips om te proberen? Probeer ze naar een testdag lip overdracht krijgen. En vergeet niet om uw favoriete lippenstift truc en tips met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha