5 Oefeningen explosieve effectief in het verhogen van uw krachtOf u nu een atletische persoon of gewoon een gym-buitenissig, is er geen twijfel over bestaan ​​dat je oefening moeilijker om een ​​impuls te geven zowel uw kracht en snelheid, het verhogen van uw explosiviteit. Maar uw werk kan veel gemakkelijker worden als u zich richten op een paar oefeningen van explosieven en leren te kunnen oefenen. Laat u leiden door de hele zaak. Hier zijn 5 explosieve oefeningen effectiever en de stappen die u moet volgen om efficiënt te oefenen:

Meest effectieve oefeningen explosief en hoe ze te doen

Clap/Plyometric Push-Up:

via: bron


Begin uw training met deze explosieve super leuke oefening. Het zal je bovenlichaam sterker en duurzamer te maken.

Stappen:

 1. Plaats jezelf in de houding van een normale push-up. Houd voeten bij elkaar, en handen moet onder uw schouders.
 2. De ellebogen worden langs de lijnen van het lichaam en is noodzakelijk om langzaam te buigen laten zakken tot op zekere hoogte.
 3. Zodra de borst nadert de grond, duw jezelf met beide armen. Zorg ervoor dat u een explosieve beweging deze tijd volgen.
 4. Op een moment dat je lichaam omhoog gaat, heffen hun handen en klappen. Keer dan terug naar de vorige positie geleidelijk.

Wand Ball/Medicine Ball schieten:

Als oefening op basis van de intensiteit, kracht en tijd, kunt u werken op het hele lichaam en onze explosiviteit mogelijk.

Stappen:

 1. Staande in de voorkant van een muur en het bezit van een medicijn bal op het, het bieden van ondersteuning met de borst.
 2. Trek beide schouders, zodat de buikspieren betrokken bij de taak van het houden van de bal.
 3. Schuif je heupen een beetje 'terug, om je lichaam te verlagen. Het zal je kijkt alsof je zit in een stoel.
 4. Nu, duw je lichaam in de eerste positie die de staande positie. Op hetzelfde moment, gooi het medicijn bal zo hoog als 10 ft. Op de muur. Uw doel zou moeten doen de beweging omhoog uiterst explosief.
 5. Dus, maak je in een kraakpand positie door het verlagen naar beneden je rug. Intussen, de bal in de voorkant van de borst, opnieuw de hele procedure herhaald.

Doos Jump:

Dit is een van de eenvoudigste oefeningen explosieve nog effectiever. Als het gaat om het gebruik van een grote hoeveelheid van de macht en het genereren van veel energie van een statische positie, kan er niets beter op dan springt zijn.

Stappen:

 1. Vind een grote doos sterk en rechtop staan ​​in de voorkant van het. U kunt ook vervangen met elk vast oppervlak met opstaande randen.
 2. Ga naar de top van de doos en het land te bereiken met beide voeten op het.
 3. Nu, beginnen met het maken je benen recht langzaam.
 4. Zodra je in de staande positie, spring naar beneden vanaf de bovenzijde van de doos.
 5. Nogmaals, ga onmiddellijk terug aan de top.

Burpee:

Aangezien deze oefening moet je concentreren op te blazen, verbetert de explosiviteit van de training aanzienlijk. Nastreven Burpee regelmatig, zult u in staat om een ​​ongelooflijke weerstand tegen het branden van een veel calorieën te krijgen.

Stappen:

 1. Begin met het positioneren van jezelf in de positie van de squat regelmatig. Zorg ervoor dat uw handen op de grond geplaatst voor u.
 2. Schop je voeten met een beweging zo explosief dat je in een push-up gemakkelijk. Allemaal tegelijk, moet u uw lichaam te verlagen naar de grond.
 3. Nu, schop je voeten weer eens terug te keren naar het vorige squat positie en dan blazen onmiddellijk. Probeer snel veranderende positie en spring zo hoog mogelijk. U kunt zelfs klappen langs tijdens het springen naar de oefening nog leuker en effectiever te maken.

Jumping Lunge:

Deze oefening helpt om meer kracht te krijgen met zeer enkele sprong. Het creëert voornamelijk explosieve kracht alle zijden van het lichaam.

Stappen:

 1. Plaats jezelf in de houding van een reguliere lunge. De knieën moet in contact met de grond.
 2. Springen in de lucht na een explosieve beweging. Ondertussen veranderen de posities van de benen. Nu moet de voorpoot in de achterzijde en vice versa.
 3. Terug naar de grond, herhaalt u de hele procedure in de kortst mogelijke tijd.

Dus, dit zijn de eerste vijf jaar van hun explosieven en how-to procedures. Neem deze in uw normale workout routine om de kracht te verbeteren en het verbeteren van uw kracht in grote mate.

Goede oefening!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha