5 meest voorkomende fouten en hoe ze te pakken na de trainingU bent zweten in de sportschool, maar uw fitness-doelen lijkt elusive.Welcome aan fitness.

We werken aan onze doelstellingen van fitness oefening besteden tijd en geld, maar de resultaten zijn niet zo veelbelovend. Dit is een teken dat, tijdens het werken in de sportschool met vastberadenheid, je maakt fouten post uw workout routine.


De indicatoren zijn als volgt

  • Te veel onderbrekingen in uw fitness routine (zieke dagen, enz.)
  • Je lijkt vast te zitten op een bepaald punt
  • Je lijkt te verliezen motivatie voor gebrek aan resultaten

Wat te doen na de training is net zo belangrijk als voor en tijdens de training. Er zijn een aantal veel voorkomende fouten die mensen maken na de training kan ontkennen dat de hele tijd besteed om te zweten en vet te verbranden.

Fouten te vermijden na een training

Hydrate:

Niet genoeg water drinken na een training is schadelijk voor het herstelproces. Zorg ervoor dat drinken regelmatig houden gedurende de dag. Ik, persoonlijk, hebben een glas water om het half uur. En ja, dit betekent dat er regelmatig bezoeken om de hoek.

Als je niet van de smaak van gewoon water kun je wat suiker toe te voegen of meng oude flavoring.Plain nimbupani zal ook werken in een snuifje.

Recovery Drink:

Volgens studies werd gevonden dat het drinken van een mengsel van koolhydraten, eiwitten en essentiële zouten binnen 30 minuten na beëindigen training is belangrijk om glycogeen te vullen. Alleen gewoon water is niet genoeg.

Probeer kokoswater of gewoon koel glas chocolademelk is een goede optie. Laten we deze fles mee te nemen naar de sportschool, zodat, na de training, je hoeft geen excuus om het niet te drinken.

Eiwit shakes zijn een andere eenvoudige en gezonde sportscholen option.Most bar hebben geschud of u kunt mengen uw eigen en breng it.Try niet meeslepen met de smaak en calories.The juiste proteïne shake moet de juiste mix van hebben eiwitten en suikers.

Koeling:

Omdat korte tijd is geen excuus om afkoeling te slaan na een training. Koeling of strekken helpt om te herstellen van workout.It houdt spieren soepel en vrij van pijn na het sporten.

Nemen koeling in training tijd, als je een drukke agenda uit te voeren.

Incorporatie van milde bemiddeling in deze routine ook releases vibes.It positief gemotiveerd te blijven en vragen om meer.

Broadcast Mats:

Het rollen van de mat oefening zweet direct na het sporten is een uitnodiging om de groei van bacteria.These aanval de volgende dag, wanneer je weer liggen op dat. Reinig het tapijt neer met desinfecterende spray elke dag of ten minste de lucht na een training om uw immuunsysteem te behouden.

Dit zal ervoor zorgen dat je minder zieke dagen zal hebben days.Lesser ziekte betekent voortdurende oefening die meer effectief leidt tot een fitness-regime.

Kleren te drogen:

Veranderen in droge kleren, of beter nog, een douche nemen zo snel mogelijk. Ik zag mensen rondlopen in natte, bezwete kleren na gym sessies en dan klagen over vreselijke jeuk. En 'walgelijk bezwete en stinkend te zijn

Houd een kleine sporttas met een extra paar sokken, kleding en toiletries.Handsanitiser is ook een must.

Aan het eind van de dag, vergeet niet dat je je routine kunt verwijderen als u genieten van calorierijke treats.Keep mensenhandel feestelijke minimal.Opt low cal en is in goede gezondheid.

Alle thema's bracht op hulp, indien gevolgd, in een sneller herstel. Plan uw workouts als u van plan uw dag of werken en te genieten van een pauze van routine gratis fitness. Er is geen enkel punt in het herhalen van deze fouten workout gemeenschappelijke toen niets anders doen dan belemmeren je vooruitgang!

Hoop dat dit helpt! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha