5 manieren om zichzelf te motiveren hele dag5 manieren om zichzelf te motiveren hele dag

1) Vroeg wakker.

Vroege start van de dag kan meer tijd om jezelf te voeden en "energie" de creatieve batterijen geven. Als je niet hoeft te haasten in de ochtend, kunt u de tijd om mentaal en fysiek voorbereid op de nieuwe dag van harte welkom zijn. U kunt naar uw favoriete muziek luisteren, doe wat oefeningen, meditatie ... al deze dingen kan u helpen om de nieuwe dag te beginnen op een positieve noot en houdt beter humeur als je verder gaat.

2) Kies een positieve bevestiging van de dag.

Iedere ochtend koos voor een positieve affirmatie of offerte en herhaal vele malen gedurende de dag. Als je wat motivatie nodig hebt, herinner jezelf dit citaat of positief denken, zal helpen om helder en optimistisch karakter gedurende de dag. En ja, vergeet niet om lief te hebben en geloven in jezelf. Zet jezelf niet naar beneden, het innerlijk. Herinner jezelf vaak over uw werkelijke waarde en onbeperkte mogelijkheden. Laat een glimlach uw paraplu op een regenachtige dag!


3) Gewoon doen!

Deze beroemde Nike slogan zegt het allemaal. Vaak hebben we de neiging dingen opzij te zetten, uitstellen of twijfel. De beste "genezen" voor al deze maatregelen is! De actie kan wegvagen onzekerheden en angsten. Niets kan je verliest het spel, behalve jezelf. Daarom, als je weet dat alle kracht is in je wezen, moed, act en win! Als je dit idee als uw dagelijkse motivatie, kan niets je ervan weerhouden het bereiken van je doelen!

4) het niet bestaat niet! Alles is ervaring!

Wanneer u wordt geconfronteerd met een probleem, zeker om jezelf eraan te herinneren dat alle problemen zijn oplossingen. Het probleem is dat, in werkelijkheid, een goed, omdat het kan leiden tot de verandering van richting. Maar als je laat negatieve gedachten voer je geest - je veel van je energie verliezen! Als u stilstaan ​​bij het probleem - je kunt beginnen met het hulpeloos en machteloos voelen. Verander je gedachten en je leven zal zijn richting te veranderen. Juiste houding is de sleutel tot een gelukkig en tevreden! Proberen om het glas half vol in plaats van half leeg zien, zien hoe de ervaringen en mislukkingen, dan overwegen het probleem, focus op de oplossing.

5) Help anderen.

Het helpen van anderen altijd motiveert. Als je iemand helpen om hun probleem op te lossen - je je aandacht afwenden van uw eigen moeilijkheden. Dat betekent niet dat je van hen lopen, gewoon beginnen om uw problemen als minder beangstigend te zien. Aan de andere kant kreeg de waardering van een persoon die je hebt geholpen of alleen de innerlijke kennis om de goedheid in iemands wereld te brengen, produceert enorme positieve emoties! De conclusie: om je leven beter te maken, om te helpen bij het verbeteren van de levens van anderen.

Hoe motiveer je jezelf de hele dag? Voel je vrij om uw suggesties te delen in het commentaar hieronder.

Gelukkig blijven en glimlach vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  2   0
Juli- 22, 2015 | 09:23:12 | later 40 notulen

Prachtige suggesties!

  0   1
Juli- 22, 2015 | 12:12:51 | later 3 uur

Bericht zeer positief! Bedankt!

  1   0
Juli- 22, 2015 | 13:20:57 | later 4 uur

Dank u voor het delen van deze geweldige tips!

  3   0
Juli- 22, 2015 | 15:52:19 | later 7 uur

Prachtige suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha