5 manieren om uw voeten te houden blaarvrije deze zomerVoor Aleser (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Ben je opeens had een pijnlijke zaak dimensie kook staan? Lijkt niet alleen last van tijdens de zomers? Dit is wat we blaren noemen!

Er zijn veel oorzaken voor blisters, maar de meest voorkomende reden is wanneer de huid herhaaldelijk wordt gewreven op dezelfde plek. Bijvoorbeeld, als je een paar schoenen die strak of schurende op een gegeven moment kan zijn en houdt het schrapen van de huid op hetzelfde punt in de tijd te dragen. Dit kan ook gebeuren als de schoenen niet goed passen en bij het dragen van schoenen zonder sokken en in direct contact komen met de huid.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door daniellehelm

Hoe om blaren te behandelen?

Soms, artsen raden gewoon knallen de bel met een speld gesteriliseerd, laat de heldere vloeistof uit en bevestig het drogen en helende deel. Sommige mensen proberen en snijd blaren, vooral degenen die moeilijk worden, maar dit is zeker niet aan te raden, omdat het kan leiden tot meer infecties en complicaties. In plaats van te proberen om de pijn en het ongemak te verdragen en wilt knippen of verwijderen van de bubbels, hier zijn enkele eenvoudige home remedies voor blaren op de voeten.

Om precies te zijn, deze middelen zijn meer van een preventieve maatregel. Waarom niet ervoor zorgen dat je geen blaren plaats weet te krijgen van het breken of snijden?

Houd je voeten gesmeerd:

Voor Kiyok (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Een heel eenvoudige manier om uw voeten blister-vrij te houden is ervoor te zorgen uw voeten zijn goed gesmeerd, zodat, zelfs als er direct contact tussen de schoen en je huid, je voeten zal niet geschraapt en kwaad. Net wrijf het op een beetje 'van vaseline over je voeten, met name het gebied van de voet en de hiel voor uitglijden op de schoenen. Als je uit van Vaseline, kunt u ook babypoeder gebruiken op je voeten. U kunt ook van toepassing als het gebied reeds is begonnen schrapen, om verdere verwondingen en infecties te voorkomen.

Laat uw voeten ademen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Leyram Odacrem

De zomers zijn bijzonder moeilijk voor je voeten terwijl het krijgen van uitstekende nat en bezwete worden afgesloten up schoenen in de meeste van de tijd. Als u nodig hebt om te dragen schoenen voor lange uren, vergeet dan zeker de ventilatie goed te maken, waardoor ze ademen in sommige string mooi en comfortabel. Bovendien, als het werk het toelaat, proberen het dragen van peep-tenen en sandalen of schoenen waarmee je voeten om te ademen en te krijgen wat lucht.

Draag goed passende schoenen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Maria Morri

Een belangrijk punt om in gedachten te houden als u wilt uw voeten blister-vrij te houden is om ervoor te zorgen dat de schoenen zijn comfortabel en goed passen. Schoenen moeten niet te strak of te los. Een geweldige manier om te weten of de schoenen te strak is om te zien of u gemakkelijk kunt verplaatsen al uw tenen tijdens het dragen van de schoenen. Als je kunt, betekent dit dat de maatregel is niet strak. Bovendien, de voeten moet niet te los in de schoenen voelen, en als je loopt, moet er niet te veel van een kloof tussen de achterkant van de hiel en de achterkant van de schoen zijn - zorg ervoor dat uw hiel slipt niet wanneer lopen.

Houd je voeten droog:

Voor Archenbridge University at en.wikipedia, Wikimedia Commons

Als je je schoenen uit, één van de eerste dingen om te doen is om ervoor te zorgen dat je voeten schoon zijn en vrij van stof. Vervolgens maak ze volledig droog, ervoor zorgen dat er meer water tussen je tenen, en het is zeer belangrijk om een ​​beetje 'stof strooi, indien mogelijk, over de tenen en de hele voet, zorg ervoor dat er geen vocht links .

Het geven van nieuwe schoenen een beetje 'van de tijd:

Voor u de foto's (die oorspronkelijk op Flickr geplaatst is als Heels acryl), via Wikimedia Commons

Als je een nieuw paar schoenen, geef ze een proefperiode voor het dragen voor langere uren. Het is een slecht idee om uit het hoofd op een lange reis in een nieuw paar schoenen voordat u uw voeten genoeg tijd om te wennen aan hen. Elke keer als je een nieuw paar te kopen, geven een paar dagen, als het meest nodig is, om de voeten en de huid aan te passen. Om te dragen, eerst met kousen, als ze de huid voor een periode van tijd kleiner te snijden. Geleidelijk aan, nadat het materiaal zacht wordt en past staande, zal de kans op blaren te verminderen. Het is ook een goed idee om een ​​beschermende tape dragen als een pleister op je tenen en elk gebied dat gevoelig is voor bellen in het verleden.

Voorkomen is beter dan genezen meneer! Vergeet nooit dat!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha