5 manieren om uw huid te verfraaien tijdens de slaapgetty

Ten minste 8 uur per nacht. Klinkt dat bekend? Nou, moet je dit vaak hebt gehoord van je moeder, je arts, en lees in boeken en artikelen met betrekking tot de gezondheid. Als er een regel dat je absoluut moet volgen om een ​​goed en gezond leven te leiden, is om minstens 8 uur ononderbroken slaap elke nacht. Als u denkt dat dit is gewoon een 'feit' dat wordt gegooid op je, denk opnieuw. Slapen minstens 8 uur per nacht kan je lichaam, de huid en de vele voordelen voor de gezondheid te geven. De voordelen voor de gezondheid zijn iets dat gebeurt over een periode van tijd, maar de voordelen van de huid zal zichtbaar zijn zeer sooner.Here is hoe je een mooie huid kunt krijgen als je slaap.

Een mooie huid slaap

Reinig je gezicht:

Shutterstock


De eerste stap om ervoor te zorgen dat de huid goed te ademen gedurende de nacht is om het schoon te spoelen met water. Dit zal alle sporen van make-up of producten die gedurende de dag kan worden verwijderd.

Hydrateren:

Getty

Eenmaal schoongemaakt je gezicht, zorg ervoor dat je een goede vochtinbrengende crème te nemen en toe te passen royaal over je hele gezicht. Masseer de crème mooi op het gezicht en laat door te dringen door de huid om je huid gezond in de ochtend te geven. De huid is uitgedroogd tijdens de slaap, dus gebruik een goede moisturizer zal nodig hydratatie geven.

Eye Cream:

Getty

Of u nu naar bed gaan vroeg of laat, de toepassing van een goede oogcrème is altijd een goed idee. In het geval u niet de eye-crème te gebruiken, neem dan een zachte moisturizer en goed toe te passen rond de ogen, puntjes uit en langzaam masseren rond de ogen. De huid onder en rond de ogen is de dunste gebied op het gezicht, dus het is een goed idee om meer moisturizer aan te maken door te dringen en om gezwollen ogen en rimpels te voorkomen. Een goede crème met vitamine E is een uitstekende moisturizer die u kunt gebruiken.

Scrub lippen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jeanny

U kunt een aanvraag hebben ingediend een aantal producten op de lippen de hele dag, toe te passen en opnieuw toe te passen en aan te raken vele malen. Als je dat niet doet, kan je lippen uit zijn opgedroogd tijdens de dag, waardoor de huid droog en schilferig en kwaad. Een geweldige manier om wakker te worden in de ochtend is mooie lippen zacht exfoliërende lippen voordat je naar bed elke nacht. Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is om je tandenborstel te dempen en te wrijven op je lippen, zonder lijm. Dit helpt bij het verwijderen dode huidcellen en schilfers. Om je lip scrub thuis te maken, meng gemalen suiker 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel en scrub over je lippen. Als je eenmaal hebt afgewassen, breng dan een goede hydraterende lip-balsem voor de nacht.

Sok Up:

Voor Zara J uit Canada (), via Wikimedia Commons

Draag sokken op koude voeten in bed heeft voordelen, zoals het helpen beter slapen en verhoging van de bloedcirculatie. Hoge sokken zijn OK om nog te dragen als je het gevoel een beetje 'strak, omdat ze niet toepassen van een aanzienlijke hoeveelheid druk. Draag hoge, strakke sokken kunt uw voeten voelen zich beter aan het eind van de dag, omdat de druk verhoogt de circulatie, die kunnen helpen uw benen voelen zich minder moe, minder zwaar en hebben minder zwelling. De laag onder de dekens kan helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop naar de ledematen, die kunnen helpen om sneller in slaap te vallen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha