5 Incredible bericht training oefeningen om je lichaam te koelenAfkoelen oefeningen zijn licht oefeningen die het lichaam helpen om de doorvoer te moeilijk om op te staan ​​werken!

Afkoelen oefeningen zijn een effectieve manier om verwondingen die worden veroorzaakt als gevolg van strenge trainingen te voorkomen. Het gaat om lichte oefeningen voor ongeveer 5 tot 10 minuten om het lichaam terug naar de realiteit te brengen en verminderen van stress en vermoeidheid van de spieren. Als u plotseling lichamelijke activiteit te laten vallen na een krachttraining of een complete workout, kunt u zich duizelig voelt als gevolg van een daling van de bloeddruk. Waarschijnlijk vanwege deze reden, de loopband altijd een instelling van koeling. Helpt langzame fysieke activiteit geleidelijk aan spiertrauma verminderen.


Belang van Cool down-oefeningen:

Net als warming-up is essentieel voor een training om je lichaam in het juiste ritme te brengen, op te frissen rituelen helpen kalmeren uw lichaam na een training. Zelfs als u genieten van oefeningen zoals hardlopen en joggen, kan een oefening onmiddellijk te koelen na de training helpen het lichaam te herstellen van stress effectief. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten genieten van een koele oefeningen na de training.

 • Het helpt om de training te stoppen op een betere manier.
 • Het vertraagt ​​geleidelijk ademhaling en hartslag.
 • Biedt ritme van het spieren te herstellen.

Top 5 Cool down Oefeningen:

Hoewel er een aantal oefeningen te koelen om te helpen afkoelen je post body workout, hier zijn de top 5 van verwarming en koeling oefeningen die eenvoudig zijn, maar effectief:

Liegen Hamstring Stretch:

Deze oefening is een van de beste training cool dat helpt ontspannen de spieren van de dij, waardoor ze niet van een blessure. En 'bijzonder nuttig na een cardio training om het lichaam te kalmeren en verzachten de bovenbeenspieren. Mensen met pijn in de benen of pijn in de onderrug zal dit nuttige oefening te vinden.

Hoe:

 1. Ga liggen op een mat met zijn gezicht naar het plafond of in rugligging.
 2. Houd uw rug en billen stevig aan de vloer.
 3. Geleidelijk til het rechterbeen grijpen met beide handen tot aan de tenen naar het plafond. Of u kunt de kuit of hamstring been te vangen om het tijdens deze oefening te ondersteunen.
 4. Nu breng je been dichter bij je borst tot je voelt de rek in de spieren van de dij. Houd het been recht, voor zover mogelijk.
 5. Quadriceps contract van hetzelfde been om de spanning.
 6. Terug naar de beginpositie en herhaal met het linkerbeen.

Calf Raise Down:

Calf raises met gewichten zijn een andere beste oefening voor krachttraining. Je kunt doen zonder gewichten om de spieren te koelen na een strenge training. E 'zeer behulpzaam bij het verstrekken verlichting van spanning in de spieren van het kalf.

Hoe:

 1. Sta rechtop op een verhoogd platform. U kunt de trap voor dit doel.
 2. Houd een veilige steun en staan ​​op zijn tenen.
 3. Laat je tenen langzaam omhoog te klimmen drop je hielen in de richting van de lagere platform.
 4. Adem uit terwijl je er bij neervalt je hielen en adem, terwijl terug te keren naar de huidige positie.
 5. Vermijd te overdrijven en om altijd langzaam en vloeiend uitvoeren van de oefening.
 6. Het is mogelijk om beide benen oefenen tegelijk of doen als alternatief, met een been.

Vlinder Stretch:

Deze oefening kan worden gedaan als een verkoelende post-workout ritueel. Het helpt bij het rekken en stress van de dij, lies en heupspieren interieur. E 'nuttig in het verminderen tot het niveau van hoge bloeddruk en ademhaling herstellen.

Hoe:

 1. Ga op de grond of op een mat met je voeten bij elkaar.
 2. Laat de knieën naar buiten zoveel mogelijk wijzen.
 3. Pak de enkels vast en trek uw voet in de richting van je lichaam, als je comfortabel kunt doen. In deze stand zal de hielen dicht bij het lichaam knieën naar buiten gericht van tegenovergestelde kanten.
 4. Houd deze positie proberen te voren leunen om de stress van lumbale spieren, dijen en lies verlichten.
 5. Pauzeren voor een moment en enkele keren herhalen.
 6. Je kunt ook extra druk op beide bovenbenen met de ellebogen voor een diepere stretch. Porta knieën dichter bij de grond uitrekken van de spieren van de dij.
 7. Niet verder gaan dan je comfort zone, want als verkeerd gedaan, kan dit koelbedrijf leiden tot letsel aan de onderrug spieren pijn veroorzaakt.

Op Oefening plafond zoek:

Het is een goede oefening voor koeling en kan door beginners te ontspannen de spieren. Het is ook nuttig voor de versteviging van de spieren van de nek en daarom vaak gezien gespeeld door dansers. Dit kan worden gedaan door het volgen cardio of zelfs na de lage intensiteit trainingen zoals wandelen afkoelen.

Hoe:

 1. Knielen op een mat, het houden van uw lagere rug recht en de handen op de heupen.
 2. Buig langzaam naar achteren zonder er veel druk op je rug.
 3. Pak je enkels met de hulp van de handen en beweeg je billen iets omhoog.
 4. Buig langzaam je nek, zodat je gezicht naar boven wijst, als u op zoek bent naar het plafond. Je lichaam maakt een boog in deze positie.
 5. Pauzeren voor een moment om de rek in de dijen, kuiten voelen, onderrug en nek.
 6. Langzaam de spanning los te laten en terug te keren naar de normale positie. Een pauze nemen en enkele keren herhalen.

Zittend Trunk Twist:

En 'een andere oefening te koelen om uw training te verbeteren en stress op de rugspieren. En 'het meest effectief wanneer deze wordt uitgevoerd in een zittende positie, maar als je te grote stijfheid in de rug, kunt u dit doen in rugligging, simpelweg door het draaien van de benen.

Hoe:

 1. Ga op de grond op een mat en strek je benen verlengd voor je.
 2. Houd je linker been recht, buig je rechterbeen, zodat het dicht bij je borst en gaan door over de knie van de rechte pijpen.
 3. Steun de rechterknie met je linker elleboog en draai het lichaam naar de knie gebogen, wat naar rechts en uitademen.
 4. Terug naar normale stand langzaam inademen en vrijgeven van de spanning op de spieren van de rug en de dijen.

Deze top 5 koel oefeningen zijn nuttig voor het verminderen van blessures en helpt na de training herstel. Helpt bij het verbeteren van uw workout en houdt uw spieren afgezwakt. Daarom, om af te koelen de oefeningen zijn essentieel en helpen om de training op een goede nota te voltooien. Hoewel, is het essentieel om bijzondere aandacht te besteden terwijl het doen van een oefening als over-stress kan letsel veroorzaken. Het wordt aangeraden om advies in te winnen van een ervaren fitness professional voordat u begint met een oefening, vooral als u blessures, zwelling en pijn in de spieren.

Je bent één van deze koele oefeningen in de dagelijkse oefening regime behoren? Deel je ervaringen en meningen met ons op via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha