5 huidverstrakking zelfgemaakte maskers moeten proberenWe beginnen met het vaststellen van een aantal problemen in verband met de huid als we geleidelijk leeftijd. Huid begint om minder olie te produceren, waardoor het droog en opbrengst. Wie wil een huid als dat hebben? Om dit te voorkomen, moet u beginnen met het nemen van voorzorgsmaatregelen van jongs af aan.

Een oplossing is om te kiezen voor de maskers huidverstrakking. Hieronder vindt u enkele eenvoudige huidverstrakking masker recepten die gemakkelijk kan thuis gemaakt worden. Gebruik een van deze maskers aanscherping ten minste een keer per week voor een jonger uitziende huid.


Egg White Mask:

Ingrediënten:

 • White Egg
Procedure:

Klop de eieren en scheid het eiwit van geel. Solliciteer eiwit rechtstreeks op je gezicht en wacht tot het droog is. Je gezicht wassen met warm water.

Ei is de meest voorkomende ingrediënten bekend bij de uitzetting van de huid en wordt meestal gebruikt door ons. Het verstevigt de huid en IT-bedrijven. Dus als je geen tijd hebt om al die recepten hebben, dan kunt u gewoon gebruik maken van dit masker en het zal wonderen doen voor de huid.

Eiwit en bloem Mask:

Ingrediënten:

 • 1 eiwit
 • Aarde Farina/Fuller's
 • Glycerine voor de droge huid
 • Honing
Procedure:

Klop een ei en scheid de witte kleur geel. Meng bloem, glycerine en honing aan het en passen op het gezicht. Wacht tot het droogt en spoel af met warm water. U kunt aarde of Multanimitti Fuller's goed te gebruiken. Als je een vette huid, kunt u voorkomen dat het toevoegen van glycerine.

Aarde of multanimitti Fuller's verbetert de teint, bestrijdt vlekken, puistjes, zonnebank etc trekt overtollige olie van de huid en stimuleert de bloedcirculatie in het gezicht. U kunt gewone bloem gebruiken terwijl multanimitti af en toe als je van de markt komen. Een ding moet in gedachten houden dat multanimitti is alleen voor de vette huid en niet voor de droge of gevoelige huid worden gehouden.

Ei Wit en Yoghurt masker:

Ingrediënten:

 • 1 eiwit
 • 1 eetlepel yoghurt
 • 1/8tsp Sugar
Procedure:

Klop een ei en scheid de witte kleur geel. Meng yoghurt en suiker goed en toe te passen op het gezicht. Wacht tot het droogt en goed afspoelen met warm water.

Yoghurt vecht tegen de onvolkomenheden, reinigt de huid zeer goed. Suiker is de beste natuurlijke exfoliant. Reinigt, verwijdert dode cellen, hydrateert en handelt tegen de tekenen van voortijdige veroudering.

Kool En rijstmeel Mask:

Ingrediënten:

 • 2-3 bladeren van de kool
 • Bloem 2 eetlepels rijst
 • Een paar druppels Amandel/Olijfolie
Procedure:

Grind en maak een pasta van de bladeren van kool. Meng goed met rijstmeel en amandelolie of olijfolie. Breng aan op het gezicht en laat drogen. Afspoelen met warm water. Als je een vette huid, kunt u het gebruik van amandelolie of olijfolie in dit pakket te vermijden. U kunt ook eiwit toe te voegen, als je wilt.

Je kunt je afvragen over de kool in dit pakket. Maar koolbladeren zijn het best bekend voor de strijd tegen rimpels en losse huid. Amandelolie of olijfolie hydrateert de huid goed.

Kool En Honing Masker:

Ingrediënten:

 • Koolbladeren
 • Honing
 • Yoghurt
 • Amandel/olijfolie voor de droge huid
Procedure:

Neem 2-3 koolbladeren en maken een pasta van te maken. Meng goed met yoghurt en honing in een container. Voor de droge huid, kan amandelolie of olijfolie worden toegevoegd aan de pasta. Solliciteer dit pakket en laat gedurende 15-20 minuten. Afspoelen met warm water.

Al deze ingrediënten kunnen gemakkelijk worden gevonden in huis. Ik hoop dat dit artikel over het aanhalen huid maskers helpt. Dus laat ons weten wat masker ga je beginnen?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha