5 Haarmasken voor roos Dit werkte wonderen voor mij |Roos is een vervelend probleem voor veel hele jaar. Droge, plakkerige roos kan ertoe leiden dat uw haar er dof en futloos ook. Het is belangrijk om de juiste soort producten te gebruiken als je wilt om zich te ontdoen van deze irriterende stoffen. Haar maskers hebben een tweeledig doel, en te helpen zich te ontdoen van roos, maar ook voeding aan het haar, waardoor het zacht en gezond. Regelmatig gebruik van maskers voor haar voegt ook volume aan je haar.

I genoemde vijf geteste zelfgemaakte haarmaskers voor roos die werkte voor mij.


Homemade Hair Mask voor roos:

Honing, yoghurt en Haarmasker Lemon:

Shutterstock

De basis van al het haar maskers. Citroen en yoghurt zijn gekend om zich te ontdoen van roos. Voeg de honing aan dit masker, citroensap, omdat het de neiging om je haar te drogen vanwege zijn zure aard. Als u een zeer droog haar, voeg een paar druppels amandelolie voor haarmasker zodat voedt het haar.

Omved Hair Pack:

Dit is een haar behandeling verpakking gevuld met de goedheid van vitaminen aan het verkeer, diepe voorwaarden te stimuleren en de sterkte en de elasticiteit te herstellen van wortel tot punt voor het haar gezonder, zachter en glanzender. Gezond haar pakket ontruimt roos, verhindert haar val, en voegt het leven aan het haar dof en futloos.

Als je droog haar, meng dit pakket met de aloë vera gel en als je normale soort combinatie van haar, mengen met water of yoghurt. Meng tot een consistentie die niet druipen en laten op het haar gedurende 15 minuten. Wassen met een milde shampoo en conditioner.

Pepermunt EO en groene thee Rinse:

Shutterstock

Maak een spoeling verduidelijking roeren van een kopje groene thee met een paar druppels pepermuntolie en een theelepel witte azijn. Natte haren en giet dit spoeling op het en laat het op vijf minuten. Volg het met een milde shampoo en conditioner. De olie van pepermunt en groene thee zijn goede conditioners te controleren en af ​​te houden roos.

Hibiscus bladeren en bloemen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Marcia Stefani

Hibiscus, vooral de rode hibiscus bloemen en de bladeren zijn zeer goed voor het haar. Het werkt als een anti-roos haar masker of een masker voor volumineus haar. Kook hibiscus bloemen en/of bladeren in het water en laat afkoelen. Tap het water en neem de bladeren en bloemen en mix tot een pasta te maken. Voeg warme kokosolie om deze pasta en masseer de hoofdhuid. Laat gedurende ten minste 45 minuten vóór het wassen van het haar. Dit is een andere beste natuurlijke haarmasker voor roos.

Banaan, honing, citroen en olijfolie Verpakking:

Meng twee bananen met twee theelepels elk van olijfolie, honing en het sap van een citroen tot een pasta. Het moet een romige pasta zijn. Breng dit op je haar en hoofdhuid en laat het zitten voor minstens 30 minuten. Was je haar met warm water en follow-up met een milde shampoo en conditioner. Dit masker beste werkt voor mensen die een combinatie van kroeshaar en roos.

Wat belangrijk is, is dat u genieten van een massage met olie regelmatig. Als je droog haar hebt, gebruik dan ricinusolie om je haar te masseren, omdat het vocht toe te voegen aan je wortels. Amandelolie en regelmatige toepassing van Aloevera gel worden aanbevolen voor de droge hoofdhuid. Als je een vette hoofdhuid, meng het sap van een citroen met tea tree olie en toe te passen op het haar. Laat enkele minuten en was je haar met een milde shampoo en follow-up met een conditioner. Deze zijn zeker een schot manieren om af te houden roos.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha