5 gezondheidsvoordelen van bieten voor uw kindJe baby is nu zes maanden. En het is tijd dat begint om wat vast voedsel dat geeft je een goede dosis voedingsstoffen te nemen. Vraagt ​​u zich af wat u kunt beginnen? U kunt beginnen met bieten!

Bieten, die ook wordt aangeduid als de tablet bieten, tuin bieten, behoort tot de familie wortel en bevat vele essentiële voedingsstoffen die helpen bij de algemene ontwikkeling van het kind.


Wilt u meer weten over deze magische plantaardige weten? Dus hier gaan we!

Waarom Beets voor uw kind:

Rijke bron van mineralen:

De groente heeft een scala aan energie componenten geven. Rode biet is rijk aan calcium, ijzer, magnesium, kalium, vitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, vitamine K en vitamine E. Als de baby niet deze chemicaliën ontvangt, kan lijden aan verschillende ziekten. Hij kon een slachtoffer van beriberi, nachtblindheid, diarree, hoekige stomatitis, rachitis, osteomalacie, enz. Zijn

Beschermt het kind tegen bloedarmoede:

Anemie is een gezondheidstoestand die optreedt als gevolg van het gebrek aan ijzer in het lichaam. Rode biet is rijk aan ijzer en doet wonderen in het bijzonder voor kinderen. Als het kind het lichaam een ​​hoge hoeveelheid ijzer, produceert een groot aantal rode bloedcellen. IJzer helpt ook om zuurstof aan verschillende delen van het lichaam die helpt hersenontwikkeling. Ontwikkeling van de hersenen is van cruciaal belang in het begin van de groei van uw kind bepaalt hoe goed de hersenfuncties in de toekomst.

Verbetert de spijsvertering:

In deze fase, de vertering van de baby is zwak. Het is daarom raadzaam om hem te voeden met voedsel dat is licht verteerbaar. Rode biet is een groente die je spijsvertering kan een schattig gemakkelijk te verteren.

Voor gezonde lever:

Als u uw baby te voeden met bieten, lever beschermd blijft. Ongezonde lever aanleiding geeft tot ernstige ziekten zoals geelzucht en hepatitis. Een aanval van geelzucht kan de eetlust van het kind beïnvloeden beurt leidt tot het ontstaan ​​van verschillende problemen zoals lichtheid, etc.

Body Cleanser:

Bietensap, in combinatie met wortel of komkommer sap, doet wonderen om het lichaam te reinigen van het kind binnen. Reinigt ook belangrijke organen zoals de nieren en galblaas.

Toen Om Beets Introduceer:

En 'na zes maanden ontwikkelt het kind een sterke spijsvertering kunnen groenten en fruit te verteren. Dus, tijd om hem te voeden met bieten, totdat het is een half jaar oud. Ook, één ding moet je onthouden is niet om te beginnen met bieten. Rode biet heeft een sterke aardse smaak, dat je kleine niet zou willen eten. Dus beginnen met groenten zoals wortelen, zoete aardappelen, etc.

Nu kijken we naar hoe u uw baby bieten voeden.

Manieren om de baby bieten voeden:

Begin klein:

Rode biet heeft een hoge hoeveelheid nitraat die kunnen maken dat het een beetje 'voor kinderen moeilijk te verteren groenten als ze in grote hoeveelheden. Daarom geven slechts 2-3 theelepels sap. Zodra dat is een jaar, kan je langzaam beginnen met het verhogen van de hoeveelheid.

Cook De Beet:

Als je kookt de bietjes, het nitraatgehalte in het teruggebracht tot een grote mate. Als u niet wilt dat om de groenten te koken, kunt u stoom of kook en geef vervolgens uw kind. Zelfs in de eerste fase, wanneer u uw kind te sturen met bietensap, kun je gaan voor de kans om de plant te koken. Na het koken, halen het sap. Het zorgt ervoor dat het nitraatgehalte laag is.

Hopelijk helpt dit artikel u stopt me af hoe en wanneer u uw baby bieten voeden. Hoe zou reageren op uw kind genieten van bieten voor de eerste keer? Niet delen met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha