5 gezonde sappen te nemen tijdens de zwangerschap

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 14, 2015 Admin Schoonheid 0 382


Dus je zwanger bent? Gefeliciteerd! Nu ga je om moeder te worden, ik weet zeker dat je luistert naar verschillende hints en tips over de hele dag over hoe om bijzondere zorg te dragen voor hun gezondheid. En ik weet zeker dat al de verschillende voorstellen hebben de neiging om te vertrekken je bang en verward. Maar laat me je iets vertellen! Zwangerschap is niet alleen de toevoeging van 300 meer calorieën en doe wat yoga of oefening op een regelmatige basis. De meeste mensen zeggen dat je gezond moet eten. Maar heb je je ooit afgevraagd wat zijn de meest essentiële elementen die deel uitmaken van uw dieet zou moeten zijn? Als je dat niet doet, dan is dit artikel is perfect voor je.

Laten we eens een kijkje nemen op de beste sappen tijdens de zwangerschap:

Het maken van sap is een van de beste gewoonten die je zou kunnen nemen tijdens de zwangerschap de gezondheid en voeding te bieden voor uw kind. Niet alleen dat, een glas sap gezond je op een dag ook zal vullen voor een tijdje '. Tegelijkertijd zal het ook toevoegen een gloed en glans aan je gezicht. Als je niet weet moet je het sap te drinken, neem dan een kijkje op deze sappen gezond tijdens de zwangerschap:


Appelsap:

Hebben een glas appelsap regelmatig zal zeker helpen u verfrist en gezond tijdens die maanden speciaal voelen. Hier is een eenvoudig recept:

 1. Neem 2-3 appels en loslaten van de huid
 2. Kook ze en laat afkoelen
 3. Voeg toe aan de blender voor een minuut
 4. Giet in een glas en meng het limoensap in het
 5. Bewaar in de koelkast voor een uur, en dan serveren koud

Guava Juice:

Guava is een vrucht die geneest en voorkomt verstopping gerelateerde problemen tijdens de zwangerschap. Om een ​​vers glas guave sap te bereiden, vindt u twee guaves, twee eetlepels suiker, citroensap en een beetje 'van gember sap nodig.

Hier is het recept:

 1. Kook guave in het water en laat het afkoelen
 2. Voeg nu een blender om het sap te bereiden. Voeg het sap van gember en citroen ook
 3. Na voltooiing van het mengproces, voeg enkele ijsblokjes afkoelen de drank en serveer!

Druivensap:

De toevoeging van enkele pittige druivensap zal zeker het paradijs voor de smaakpapillen zijn! We leren om die perfecte glas druivensap te maken.

 1. Neem ongeveer 500 gram druiven en plet ze
 2. Voeg ze toe aan een blender en laat het sap voor te bereiden op een minuut of meer
 3. Giet het sap en bewaar het in de koelkast
 4. Voeg een scheutje limoen aan het en dan dienen koud

Bietensap:

Om een ​​glas verse bietensap te bereiden, zorg ervoor dat je bij de hand hiervan, zoals 4 wortelen, bieten 2, 1 appel. En nu u bent klaar voor het maken van sap!

 1. Hak alle ingrediënten in stukjes en voeg toe aan de blender tot een vers glas sap te maken.
 2. Neem wat 'van gemalen ijs en voeg het sap.
 3. Dien onmiddellijk op. U kunt dit sap drinken drie keer per week.

Banaan en honing Sap:

Hier komt de beste sap tijdens de zwangerschap! De combinatie van banaan, yoghurt en honing is absoluut geweldig. Het smaakt heerlijk en dient als de perfecte drankje middag. Hier is alles wat je nodig hebt voor deze gezondheid glas - een half kopje melk, een half kopje kwark, een rijpe banaan en een eetlepel honing.

Alles is op zijn plaats? Nu komt het leuke gedeelte!

 1. Combineer de drie basisingrediënten en mix samen. Zorg ervoor dat glad wordt.
 2. Voeg wat ijsblokjes en giet het in een glas.
 3. Drinken als het koud is.

Bent u in de verleiding? Deze sappen zijn niet alleen lekker, maar ook bieden ongelooflijke voordelen voor u en uw groeiende baby. U kunt uw smaakpapillen verwennen met heerlijke recepten en er zeker van zijn dat uw kind alles wat ze nodig sterk en gezond te groeien zal hebben!

Wat is uw favoriete recept hierboven vermeld? Je weet dat alle andere gezonde vruchtensap te nemen tijdens de zwangerschap? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha