5 gewoonten om zich te ontdoen van acne permanentHallo jongens! Zoals velen van u last heeft van acne? Ik neem aan dat veel ', omdat acne is een van de meest voorkomende huidproblemen meisjes worden geconfronteerd met deze dagen. Hoewel het het beste om de oorzaak van acne en de zorg/het gezicht te krijgen, zijn er een aantal slechte gewoonten die kunnen worden gedumpt. Deze verandering van het leven ver om de huid vrij te houden gaan zonder acne, voor zover mogelijk. Laten we eens een kijkje nemen:

Aanraken van het gezicht:

Ja, met onmiddellijke ingang, stop het aanraken van je gezicht met vuile handen! Zodra je klaar bent met de normale weg van huidverzorging, heb je gezicht niet aanraken meerdere keren, omdat onze handen in contact komen met een heleboel dingen, zoals uw mobiele scherm, handgrepen, notities, enz., En dit zijn een knooppunt van bacteriegroei. Als je je gezicht moet aanraken, desinfecteren eerste hands.


Het gebruik van zeep op je gezicht:

Het gebruik van zeep of wasmiddel gebaseerd gezichtszeep zal ook droog de huid, wat leidt tot huidirritatie en extra productie van oliën uit de huid. Vergeet niet om een ​​zeepvrije cleanser gebruiken om een ​​droge huid te voorkomen.

Vuile was:

Vuile was is niet alleen onhygiënisch, maar het kan je ook geven acne. We slapen over-nacht met ons gezicht aanraken van de kussensloop. Accumuleert dode huid, olie en talg uit de huid. Imaging verandert niet voor een week, omdat onhygiënisch zijn!

Gebruikte make-up kwasten:

Wanneer was de laatste keer dat je je make-up kwasten gewassen? Aan aanbestedende infecties te voorkomen (lees acne) van make-up kwasten, was ze dan elke 1-2 weken, afhankelijk van de frequentie van het gebruik.

Slapen met make-up:

Het is zeer belangrijk om alle sporen van make-up van het gezicht te verwijderen voordat het raken van het bed. Gebruik een make-up remover of olijfolie om make-up te verwijderen, en dan was je gezicht voor het slapen gaan.

Kleine veranderingen in levensstijl kan een lange weg om je huid schoon te houden gaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha