5 Geweldige Winter Cardio Workouts om fit te blijvenDe winter is de tijd om lekker in bed en genieten van de warmte van een warme kop thee of koffie. Hoewel veel zou willen om binnen te blijven, te eten, te vieren en te genieten van de winter, er zijn veel mensen die graag hun lichaam in goede conditie te houden. Echter, de temperaturen dalen hebben een negatieve impact op een gezonde routine voor veel mensen die hebben een voorliefde voor training en fit blijven.

Winter Cardio Workouts:

Om dingen makkelijker te maken, hier zijn enkele winter cardio workouts die je kunt blijven in goede vorm en niet veel extra inspanning nodig.


Jumping:

Als kinderen waren we verliefd op het springtouw. Opnieuw doen dat touw springen je vriend en probeer te springen in uw huis in de winter. Het is een eenvoudige workout die extra gadgets, geen ruimte exclusieve of speciale uitrusting niet vereist. Alles wat je nodig hebt is een springtouw, de tijd en de wens om te springen. U kunt gewoon negeren de regelmatig of gebruik je creativiteit en maak uw werk outs intenser. Skipping kan ook gecombineerd met andere regelingen eenvoudig. Als hop en direkt, enzovoort.

Dans:

Heb je je ooit afgevraagd wat maakte je een actieve jongen en niet zo dik? Alle soorten van lichamelijke activiteit, rennen en springen waren aangenaam en geholpen om in vorm te blijven! Maak uw winterpret cardio workout sessie, want als je zegt dat je voeten, kun je dansen!

Dansen helpt het uitoefenen van alle spieren en lichaamsdelen. Dans, terras of waar u zich het meest comfortabel voor uw favoriete tunes en songs als niemand let op! 45 minuten van de dans zou iedereen in goede vorm te houden en te helpen de persoon te krijgen van de winter training vereist.

Yoga:

Yoga is een oefening in ouderdom en gezondheid routine die elke spier in het lichaam, evenals stretch buigen en versterken hen. Yoga is een fitness-regime voor het hele lichaam en is een geweldige manier om te ontspannen. Behalve dat zelfs De-stress en bouwt kracht. Het helpt ook je gewicht verliezen en toon uw lichaam.

U kunt gemakkelijk de praktijk yoga thuis en neemt geen extra gereedschap en gadgets. Yoga de meest eenvoudige oefeningen. Alles wat je nodig hebt is de vastberadenheid en rijden naar gefocust blijven en yoga elke dag. Talloze video's en boeken zijn direct beschikbaar voor gebruik en doen yoga thuis.

Bike Intern:

Een stationaire fiets is ook bekend als de stationaire fiets of als u een loopband thuis kunnen betalen, is een goede manier om te werken aan het comfort van uw huis, wanneer de zon zich achter de wolken. Fiets, zoals velen van jullie weten, is een aërobe oefening die het hele lichaam ten goede komt. Een fiets of loopband kan duur zijn, maar het is een waardige investering als je ze religieus gebruiken voor de uitoefening en om gezond te blijven.

Eenvoudige dagelijkse karweitjes:

Er zijn veel eenvoudige dingen en dingen die je kunt gebruiken in het huis om te genieten van een leuke workout. Neem water flessen of boeken om wat gewicht training thuis te proberen. Neem vaker de trap, of gewoon gaan op en neer de trap naar uw appartement om een ​​goede workout te krijgen. Als alternatief kunt u ook het huis schoon, doen huishoudelijke taken op bepaalde dagen om je lichaam weg te houden van steeds lusteloos.

U kunt ook gaan joggen op een plaats voor een periode van tijd of gewoon trek er op uit voor een wandeling 's middags op een koude winterdag. Het belangrijkste punt is om een ​​tijd voor oefening en stok om uw regime in te stellen.

Winters mag geen excuus zijn om te laks gaan op uw training regime niet zijn! Probeer de bovenstaande oefeningen en fit te blijven - zelfs in koude winters!

Heeft u de training tijdens de winter? Wat is uw favoriete winter oefeningen? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha