5 geweldige voordelen van zout water gorgelenNooit had een zere keel? Het is zeker niet een goed gevoel, is het niet? Keelpijn zijn pijnlijk en irritant. En soms de medicijnen niet werken. Dus, wat kan je doen?

Zout water gorgelen is een van de beste manieren om zich te ontdoen van een zere keel pijn. De antibacteriële eigenschappen van zout water doen de magie en de pijn te verlichten.


Wilt u meer weten? Dan moet je dit artikel leest!

Wat is pijn in de keel?

Pijn in de keel is een bacteriële infectie die wordt veroorzaakt door een bacterie bekend als Streptococcus. Deze bacterie heeft invloed op de keel en breekt zacht weefsel of slijm. Het fluïdum de ontsteking die pijn. De keel begint te droog en jeuken. Indien op het juiste moment niet behandeld, kan dit leiden tot ernstige complicaties in de keel.

Wat is gorgelen met zout water?

Gorgelen met warm zout water is een eenvoudige en bewezen natuurlijke remedie voor de behandeling van keelpijn. Het werkt op het eenvoudig chemisch proces van osmose. In dit proces, de vloeistof beweegt van een geconcentreerde vorm aan de verdunde vorm.

Wanneer gorgelen met een warme zoutoplossing, neigt vloeistoffen extraheren uit het ontstekingsproces van osmose. Het zoute water is meer geconcentreerde vloeibare ontsteking veroorzaakt door bacteriën. Het celmembraan van inflammatoire weefsel dient als een permeabel membraan. Dit zorgt ervoor dat het zoute water halen uit de ontstoken cellen die verantwoordelijk zijn voor pijn zijn. De bacteriën dus verliest lichaamsvocht en uiteindelijk sterven en verlichten de persoon van een zere keel en pijn.

Hoe te gorgelen met zout water?

Maak eerst een zout water oplossing door het toevoegen van een snufje zout op een kopje heet water. Staan naast de gootsteen en neem een ​​slokje van de oplossing. Nu, geleidelijk beweeg je hoofd naar het plafond met de oplossing in de mond. Probeer nu een jankend geluid te produceren; zult u merken dat het zoute water zal beginnen om te beginnen met borrelen in zijn keel.

Doe dit gedurende minstens 20 seconden voordat. U kunt de tijd toenemen als je aankan. Zodra je klaar bent met het, spugen water. Vergeet niet het water niet te slikken. Herhaal dit proces totdat de hele beker.

Zodra de volledige oplossing, spoel je mond met gewoon water. Drink een beetje 'warm water. Dit zal een hoop opluchting geven aan keelpijn. Om het tempo van het genezingsproces deze ten minste vier of vijf keer per dag herhaald.

Wat zijn de voordelen van zout water gorgelen?

Neutraliseert en reinigt:

Gorgelen met zout water niet alleen neutraliseert het zuur, maar maakt ook de ongewenste slijm uit de keel.

Stimuleert de bloedsomloop:

Het verhoogt de bloedtoevoer naar de keel en verwijdt de bloedvaten die de snelheid van de actie op de bacteriën die de ontsteking veroorzaken.

Natuurlijke PH:

Een gorgelen met zout water houdt de natuurlijke pH-balans die werd verstoord door de bacteriële infectie.

Neusverstopping:

Wanneer een zere keel optreedt als gevolg van allergische aandoeningen of infecties van de sinussen, zout water gorgelen helpt ook bij het opruimen van een verstopte neus door inwerking op de neusholte.

Tandplak:

Gorgelen helpt ook bij het verwijderen van plaque in de tanden, mond zweren en andere ziekten die verband houden onderste tandvlees. Het zoute water werkt op bacteriën en helpt om de ziektekiemen te wissen.

Gorgelen met zout water is een gemakkelijke manier om zich te ontdoen van een zere keel. Echter, in geval van moeilijkheden en regelmatig gorgelen niet helpt, dan moet u overwegen een bezoek aan een arts voor een grondige controle. Er kunnen enkele andere factoren die keelontsteking veroorzaken.

Heb je ooit geprobeerd gorgelen met zout water? Wat was uw ervaring? We delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha