5 geweldige voordelen van Stevia om diabetes te genezenJe weet dat India vandaag is letterlijk de diabetische hoofdstad van de wereld? Bent u zich bewust van het feit dat we eigenlijk de grootste verbruikers van suiker in de wereld? Ach, weet je waarschijnlijk dit alles want het is bijna onmogelijk om een ​​familie in India te vinden zonder ten minste één lid lijdt aan diabetes!

Dus als je vastzit met diabetes en kan het gewoon een manier om zich te ontdoen van uw zoete tand niet zien, hier is goed nieuws voor u! Er is een zoetstof die niet alleen voldoen aan uw zoete verlangen, maar ook helpen bij het controleren en beheren van de suikerspiegel in het bloed! Deze zoetstof stevia.


5 redenen om suiker te vervangen door Stevia:

Hier zijn de top 5 redenen waarom je alle suiker in je koken met stevia zou moeten vervangen:

Stevia rebaudiana is een zoet-blad plant, die is afkomstig uit Zuid-Amerika. E 'werd gebruikt als suikervervanger in Paraguay, Brazilië en Japan al eeuwen. Zijn zoetheid komt van zijn drie componenten - glycosiden, steviosiden en rebaudioside. Het gebruik van stevia in plaats van gewone suiker is een van de redenen waarom de Japanners zo gezond. China is de grootste producent van stevia in de wereld op dit moment.

Stevia is ook bekend om zijn anti-inflammatoire, anti-hypertensieve, anti-tumor, anti-diarree en diureticum hebben. Het is ook bekend om het verbeteren en versterken van het immuunsysteem.

Stevia is bekend dat het 300 keer zoeter dan tafelsuiker uw normale (sucrose) zijn. Op de top van dat, het heeft een verwaarloosbaar effect op de bloedsuikerspiegel, waardoor het veilig voor mensen met type 2 diabetes maakt.

Stevia is een plant. Daarom is een natuurlijke zoetstof. De bladeren bevatten ook verschillende vitaminen en mineralen. Chief onder hen zijn chroom en magnesium. Chroom helpt ons lichaam te handhaven normale glucose metabolisme, waardoor het zeer belangrijk voor diabetici maakt. Magnesium helpt om meer insuline en lage niveaus van magnesium uitscheiden kan insulineresistentie veroorzaken. Stevia bladeren zijn een rijke bron van zowel chroom en magnesium. Derhalve verbeteren ze niet alleen de stofwisseling, maar ook het lichaam voldoende insuline. Dus de diabetespatiënt kan niet nodig om medicatie insuline nemen.

Een andere verbazingwekkende is dat stevia geen calorieën en koolhydraten. Dit maakt het geschikt voor mensen die willen afvallen of zijn gezondheidsbewuste zoals we weten diabetes en obesitas gaan hand in hand. Verder zijn er geen kunstmatige ingrediënten stevia, die de mogelijkheid van bijwerkingen verlaagt. American Diabetes Association zei ook het gebruik van stevia veilig voor diabetici.

Suggesties:

Volg de tips hieronder, als u van plan bent om stevia te consumeren:

  • U kunt gebruik maken van stevia verlaat fris, zelfs als droge stevia bladeren werken ook goed.
  • Niet gebruiken stevia uitgewerkt op de markt. Dat stevia veilig is voor mensen met diabetes, maar niet de voedingsstoffen die zijn gevonden in de bladeren van stevia bevatten.
  • Hier krijg je een steviainstallatie en gooi een paar bladeren in wat je wilt zoeten. U kunt ze gebruiken in smoothies, koffie, thee, en zelfs desserts.
  • Omdat stevia is veel zoeter dan uw gewone suiker, moet je een kleine hoeveelheid ervan. Probeer verschillende bedragen en krijg een knie hoeveel hoeveelheid voldoende zal zijn.
  • Als u de steviainstallatie niet kunt vinden, dan krijgen de optie meer organische en natuurlijke eerstvolgende beschikbare.
  • Daarnaast moeten zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven stevia gebruiken alleen na overleg met hun arts om veilig te zijn.

Dus de volgende keer dat je familielid met diabetes is voor u, verrast ze met een dosis gezondheid en zoetheid. U krijgt zeker een aantal grote, zoete glimlachen!

Je hebt gebruikt stevia? Heeft het geholpen controle diabetes? Wist veranderen de smaak van uw zoete gerechten? Deel uw ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha