5 geweldige voordelen van meditatie Eckhart TolleHeb je ooit de behoefte om te mediteren zonder het volgen van een specifieke houding gevoeld? Wat als je zou kunnen genieten van de voordelen van meditatie, zonder daadwerkelijk te zitten op een plaats voor een tijdje? Het zou verrassend zijn, toch? Dan is Eckhart Tolle Meditatie wat het praktisch zou moeten zijn!

Eckhart Tolle is de beroemde auteur van de schokkende roman 'De kracht van het bedrijf'. Zijn boek onthult de verbazingwekkende manieren om te mediteren zonder het volgen van een bepaalde houding. Meditatie Eckhart Tolle is vrij nieuwe techniek meditatie die zich richt op het realiseren van een bewusteloze toestand van de geest, zonder rekening te veel pijn op.


Wilt u meer weten? Dus het eerste wat je moet doen is om dit bericht te geven een goed boek!

Feiten over Eckhart Tolle Meditatie:

Eckhart Tolle meditatie dringt denkproces van het menselijk brein. De menselijke geest is een reservoir van gedachten. Deze gedachten kunnen de geest en de focus te begrijpen op elk moment van de dag. Geen noodzaak met de ogen te staan ​​gesloten op een rustige kamer met een stekker perfect afgestemd op deze vorm van meditatie verbazingwekkende volgen.

Na zijn de feiten van deze mooie meditatietechniek!

  1. Eckhart Tolle Meditatie is een techniek die heeft geleid tot een praktijk ontwaken voor de hersenen. Het helpt de hersenen om willekeurige gedachten en tijdschriften dat de geest de hele tijd bezig te houden zijn. Daarom wordt de menselijke geest gesynchroniseerd met het lichaam met gemak.
  1. Deze meditatietechniek begint met de geest ontspanning. De eerste stap in de uitvoering van deze vorm van meditatie is het maken van de hersenen minder open voor willekeurige gedachten. Geen behoefte om te gaan in een rustige kamer voor dit doel. Gewoon temmen je geest te veel over iets dat je bericht in je dagelijkse leven niet te denken. Luisteren naar muziek is een van de beste manieren om je hersenen weg te houden van willekeurige gedachten. Kijk maar naar de dingen om je heen, maar denk niet dat veel over hen.
  1. De volgende stap is het nemen van een schot op je innerlijke zelf. Als je het moeilijk vindt om de hersenen van willekeurige gedachten voor een lange tijd te verwijderen, te beginnen om diep te ademen. Dit is de beste manier om je geest weg te nemen van willekeurige gedachten. Het is een geweldige manier om verbinding te maken met je innerlijke zelf. Vind een beetje 'van elke dag tijd om zich te concentreren op uw hartslag. Dit zorgt voor diepere ontspanning voor de geest. Maakt de geest stabiel en actiever dan voorheen.
  1. De kunst van het verbinden met je innerlijke zelf een keer met succes geleerd, is het tijd om te analyseren. Analyseren is een belangrijke stap in enige vorm van meditatie. Macht is om de vijf zintuigen die allemaal zijn gezegend met analyseren. Zien, ruiken, proeven, voelen en het gevoel om dingen en situaties te analyseren om je heen. Een kalme geest en stabiel is de beste rechter, die niet te nemen, maar de analyses. Dit geeft volledige vrijheid van willekeurige gedachten. Het biedt ook een betere grip op uw zintuigen.
  1. Elimineren alle negatieve gedachten en het verzamelen van alle positieve dingen uit de omgeving. Dit is de volgende stap moet geleidelijk worden genomen om uw persoonlijkheid. Op dit punt, zou het goed zijn om situaties te analyseren met een kalme geest. Toch zal een bron van positiviteit een plaats in je ziel te maken door deze tijd. En uiteindelijk breken met woede, negativiteit, pessimisme, irrelevante gedachten en zelfs depressie.

Voordelen van meditatie Eckhart Tolle:

De hierboven genoemde manieren om dit ongelooflijke vorm van meditatie gericht oefenen op het veranderen van de levensstijl van een persoon uit dove en visualistic negatief en positief. Deze vorm van meditatie is een geleidelijk pad dat uiteindelijk leidt u naar de tevredenheid en vrede zonder de noodzaak om de conventionele manieren van meditatie regelmatig te volgen. Ontdek de verrassende voordelen van deze vorm van bemiddeling onconventionele hieronder.

Cure Depressie:

Eckhart Tolle Meditatie helpt de geest om een ​​gezonde, actieve en gelukkiger te worden. Dit automatisch genezen depressie, waardoor het proces van algemene gedachte van een positieve instelling.

Verhoogt de mentale alertheid:

Dit is een ongelooflijke voordeel van de meditatietechniek Eckhart Tolle. Kwade gedachten en zeurende vondst rust en de geest onder jouw controle komt. Dit verhoogt mentale alertheid, hetgeen op zijn beurt de concentratievermogen.

Verbetert de ademhaling:

Deze vorm van meditatie is gericht op de diepe ademhaling. Dit verbetert de ademhaling gedurende een tijdsperiode. Als gevolg daarvan ook vergemakkelijkt ademhalingsstoornissen.

Verhoogt de bloedcirculatie:

Grotere mentale alertheid geeft een staat van geluk en vrede. Dit herstelt de chemische balans van de hersenen. Vervolgens wordt de bloedcirculatie verbetert. Dientengevolge, de bloeddruk onder controle.

Meer lichaamsbeweging Alert:

Het lichaam wordt actief door de verhoogde bloedcirculatie. Verhoogde bloedcirculatie betekent meer zuurstof naar de spieren en weefsels. Dit herstellen van beschadigde spieren en weefsels. Het vergemakkelijkt ook spiervermoeidheid. Zo wordt het lichaam alert en actief.

De hierboven genoemde voordelen zijn geweldig manieren om te bevorderen geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je bent te onder de indruk van de voordelen van Eckhart Tolle meditatietechniek? Al een fan van deze vorm van meditatie? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha