5 geweldige voordelen van het Buteyko ademhaling om een ​​gezond leven te leidenMet de snelle uitputting van natuurlijke hulpbronnen en toenemende vervuiling, wordt de hele natuur lijden. Onnodig te zeggen dat alle levende wezens zijn een integraal onderdeel van Moeder Natuur. Dus, we hebben allemaal om het leed dat moeder natuur gaat door delen. Daardoor is er een aanzienlijke toename van het aantal gezondheidsproblemen, met name problemen met betrekking tot ademhaling. U vindt er een heleboel mensen om je heen die lijden aan verschillende ademhalingsproblemen te vinden, en het meest voorkomende probleem is astma. In sommige landen is deze longziekte de vorm van een epidemie getroffen.

Hoe ter bestrijding van deze alarmerende gezondheidstoestand?

Er zijn veel geneesmiddelen en over-the-counter medicijnen op de markt, die worden gebruikt om verschillende behandeling van ademhalingsstoornissen. Ongetwijfeld ze effectief. Maar, ze zijn niet alleen. Ze zijn uitgerust met een reeks van bijwerkingen, zoals andere geneesmiddelen. Er is een veilige en effectieve methode om deze verschrikkelijke omstandigheden de gezondheid tegen te gaan? Natuurlijk is er, maar niet in de vorm van geneesmiddelen. Het is in de vorm van technische Buteyko ademhaling. Lees verder om meer over deze unieke en effectieve ademhaling technieken te leren.


Wat is Buteyko ademhaling?

De Buteyko methode is een vorm van fysiotherapie complementaire, die het gebruik van verschillende technieken voor de behandeling van astma en andere gezondheidsproblemen zoals hyperventilatie en versnelde ademhaling. Men kan zich afvragen, waarom is het zogenaamde "Buteyko". Wat betekent het? Nou, dit fysiotherapie trok zijn naam van zijn schepper, Konstantin Pavlovich Buteyko. Hij was een Oekraïense arts die de beginselen van deze ademhalingsmethode geformuleerd. Hoewel de theorie achter deze methode nog niet algemeen aanvaard in de medische wereld in eerste instantie te wijten aan gebrek aan bewijs, kreeg hij de blootstelling wereldwijd nu.

Als u of iemand in uw familie lijdt aan enige vorm van moeite met ademhalen, kun je gaan voor deze methode van beheersing van de ademhaling natuurlijk.

Hoe werkt deze theorie werkt?

Deze methode is een array van eenvoudige technieken en leergierig, dat een veilige, natuurlijke remedie voor diverse beproefde en ademhalingsproblemen bieden. Volgens wetenschappelijke studies, is bronchospasme (plotselinge vernauwing spierwand bronchioli ') veroorzaakt als gevolg van onvoldoende niveau van CO2 in de longen. Buteyko ademhaling methoden helpen een patiënt om dit lage niveau van CO2 in een haast normaliseren. Dit leidt tot de versoepeling van de muren van de bronchioli. Als gevolg hiervan de luchtwegen openen.

Deze techniek is in tegenstelling tot hyperventilatie, omdat deze methode wordt de eenvoudige ademhaling leren en ontspannen in plaats van een overmaat van de ademhaling. Misschien vindt u het contra-intuïtief, maar als een persoon die lijdt aan een astma-aanval inhaleert minder lucht, kan haar astmasymptomen geleidelijk te verminderen. Als regelmatig geoefend, dan kunt u ook afscheid van astma zeggen altijd.

Procedure tot Buteyko ademhaling uit te voeren:

Je zou variaties van deze techniek merken als leraar aan een ander, of het ene land naar het andere, maar van binnen, Buteyko ademhaling richt zich op het reguleren van de ademhaling. De uitgangspunten van deze methode zijn - nasale ademhaling, verminderde ademhaling oefening en ontspanning. Laten we eens een kijkje nemen op de onderstaande tekening:

Neusademhaling:

Dit is het belangrijkste punt van aandacht, als het gaat om Buteyko methode. Neusademhaling omvat bevochtiging, verwarming en schoonmaak van de ingeademde lucht. Deze stappen zijn zeer belangrijk omdat ze beschermen de luchtwegen. De meeste mensen die astma hebben meer te lijden tijdens de slaap. Enkele van de redenen achter deze verwachting oneigenlijk slaap houding en-mond ademhaling (onbewuste). Indien astmapatiënten stimuleren nasale ademhaling hele dag, hun nachtelijke symptomen kunnen ook toenemen.

Ademhalingsoefeningen verminderd:

De belangrijkste doelstelling van deze ademhaling methode is om je ademhaling te controleren. Dit kan zowel de ademfrequentie of volume. Er zijn een aantal leraren, die verwijzen naar deze techniek als ademhalen omscholing. Sommige ook vergelijken met Buteyko ademhaling technieken leren om een ​​fiets te rijden. Dit is omdat, zodra het in de praktijk deze ademhalingsmethoden worden instinctief en niet gedwongen.

Relax:

Een van de andere belangrijke overwegingen oefenen Buteyko gezicht af astma-aanvallen. De eerste ervaring van een astma-aanval kan eng en belastend zijn voor je lichaam, en kan leiden tot een snelle ademhaling. Als men in staat is om zijn overtollige ademhaling te controleren allereerste begin, kan hij of zij uit deze vicieuze cirkel van astma en hyperventilatie. Dus, relaxatie is de sleutel.

Voordelen van Buteyko ademhaling methode:

Je zou kunnen hebben gemeten van de voordelen van het beoefenen van Buteyko ademhaling nu. Echter, om dingen duidelijk te maken, hier zijn enkele richtlijnen hieronder:

  1. Het beoefenen van deze technieken is onschadelijk, omdat het om niet-invasief. Bovendien is er geen behoefte aan een vorm van medicatie ondergaan. Echter, zorg ervoor dat deze oefeningen Buteyko ademhaling zoals voorgeschreven door een gekwalificeerde docent uit te voeren.
  1. Niet betaalt een fortuin. Als je eenmaal een goede opleiding hebben gehad, zult u niet hoeft te vertrouwen op medicijnen. Totdat opleiding betreft, kunt u naar een specialist of door lid te worden Buteyko lessen online. In feite, kunt u ook de cd te kopen voor zichzelf leren. Dus, maak het niet makkelijk om te leren vinden?
  1. Het helpt u om zich te ontdoen van drugs. Het enige wat je hoeft te doen is meester deze geweldige helende techniek. Na dat, je moet minder medicijnen of helemaal nemen. Dit helpt je ook om uw geld te besparen.
  1. Deze techniek leert beheersen. Zodra u aan deze praktijk goed te leren, kunt u worden versoepeld, zelfs bij chronische astma-aanvallen, in plaats van over-ademhaling. Daarnaast kunt u uit uw huis bewegen zonder de inhalator. Dus krijg je de vrijheid van het geneesmiddel.
  1. Het beoefenen van deze technieken kunnen niet alleen helpen de controle over-ademhaling en bestrijding van de symptomen van astma, maar het is goed voor je algehele gezondheid als goed. Deze ademhalingstechnieken normaliseren het niveau van CO2 in de longen. Het beïnvloedt ook je stofwisseling en het immuunsysteem op een positieve manier.

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van de werkwijze Buteyko ademhaling. Lees meer over de cursussen en online tutorials, kunt u zoeken op het internet. Vindt u zeker een aantal goede referenties. Zorg ervoor dat u een betrouwbare een te selecteren. Immers, in verband met uw gezondheid, en je kunt elke vorm van risico niet nemen.

Was de informatie nuttig? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha