5 geweldige voordelen van de kikker springen oefeningenKrijgen in vorm, en het licht is waarschijnlijk het motto van al deze dagen. Mensen over de hele wereld proberen om slank, gespierd en mooi uitzien. Je zult nooit iemand horen zeggen dat ze graag op een beetje te zetten 'van gewicht of eet een beetje' meer te ondersteunen dat het leven mollige! In plaats daarvan, iedereen wil de tips en trucs om gewicht te verliezen en te ontdoen van die extra vet te leren kennen. Als je toevallig een van hen te zijn, dan is dit artikel is slechts het een voor je. Ik sta op het punt om een ​​explosieve beweging die uw lichaam drastisch zal veranderen alleen binnen een paar maanden te introduceren. Ja, je hebt gelijk geraden! En 'niets minder dan hoppen kikker!

Wat is Kikker Jump?

Net zoals de naam al doet vermoeden, kikker sprongen zijn allemaal blij om te springen als een kikker! Het is een beweging is effectief en gemakkelijk te doen. Geen behoefte om naar de sportschool of spacious.This enige oefening neemt weinig ruimte in en kan je calorieverbranding te maximaliseren in een paar minuten. En 'intens, innovatieve en iets dat je hartslag te verhogen als nooit tevoren!


Hoe moet je doen?

Om overtollige calorieën te verbranden en te verliezen die extra kilo's, moet je deze oefening doen op de juiste manier. Begin met kraken helemaal naar beneden op de grond en zet beide handen voor je. Nu springen in de lucht en tik je hielen op hetzelfde moment. Als de beweging moeilijk is, voel je vrij om je handen achter je hoofd te houden. Doe wat maakt je comfortabel voelt, maar niet stoppen.

Gebruik een oefening bal:

U kunt uw training een beetje 'meer uitdagend te maken, met behulp van een oefening bal. Het enige wat je hoeft te doen is houden de uitoefening bal en gedrongen. Houd de bal met beide handen vast en zorg ervoor dat je knieën gebogen op 90 graden Houd je voeten aan de zijkant. Nu, spring zo hoog mogelijk en til het hoofd bal. De handen moeten recht zijn. Ga terug naar beneden en herhaal 8 keer. U zal worden uitgeput na deze!

Hoe lang moet je doen?

Het is ook belangrijk om te weten hoe lang je moet doen kikker springt? Het punt is om vet te verliezen en niet belasten uw lichaam of letsel. Als je een beginner bent, begin dan met 20 tot 30 seconden. Neem vijf seconden pauze, en blijven zo lang mogelijk te herhalen. Probeer het en werk je weg naar een volle minuut. Als je toevallig sterker te zijn, dan beginnen met een minuut, een pauze nemen en weer terug te komen. Je kan dit ook doen met wat jumping jacks, squats, lunges, crunches en joggen plaats. De training zal echt stralen vet.

Voordelen van een kikker sprongen:

Leap Frog training moet vol, waarvan sommige zijn:

  1. Versterkt uw kuiten, billen, hamstrings, quads en beenspieren. Als u op zoek bent naar een beetje 'toning, deze oefening is perfect voor je.
  2. Vermindert stijfheid en pijn in de benen.
  3. Het helpt om het overtollige vet en hardnekkige uit verschillende delen van je lichaam te smelten.
  4. Verhoog geheugen niveau en helpt om dingen te onthouden voor een periode langer.
  5. En 'goedkoop en gratis! U hoeft niet naar een chique sportschool aan te sluiten. U kunt springende kikker thuis oefenen ook.

Tips om te onthouden:

Je moet niet vergeten de volgende tips en praktijk oefeningen kikker sprong:

  • Als je down bent, vergeet niet te ademen.
  • Adem uit tijdens het hoogspringen.
  • Probeer niet te landen op je hielen, omdat ze zijn niet goed voor je hielen.
  • Wees niet te ontspannen de quadriceps. Zal niet veel helpen ook niet.

Dus, bent u klaar om te springen van vreugde? Immers, met sprongen van kikker, bent u zeker om al die lagen van vet in je lichaam te verbranden! Maar vergeet jezelf niet te druk. Als je het gevoel dat je lichaam heeft er genoeg van, Stop!

Heb je ooit geprobeerd springen kikker? Ze waren behulpzaam? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha