5 Geweldige Voordelen van de gezondheid Baba Ramdev Lauki JuiceDe meesten van ons weten over de voedingswaarde van Lauki. Het is ook wel bekend als Dudhi, Ghiya en fles kalebas. Deze groente heeft een aantal voordelen voor de gezondheid. Lauki wordt gebruikt voor het koken van diverse heerlijke gerechten. Maar je weet dat lauki ook kan worden juiced?

Ja! Lauki sap heeft vele voordelen voor de gezondheid als lauki curry! In feite, het sap lauki neemt een belangrijke plaats in de Ayurveda. Controleer de nadelige gevolgen van ziekten zoals diabetes. Het houdt ook het niveau van cholesterol in controle. De mensen waren onwetend over de verschillende voordelen voor de gezondheid van sap lauki up Baba Ramdev heeft zijn voordelen geopenbaard in een tv-show.


Populariteit Quotient:

Lauki sap bereikte het hoogtepunt van de populariteit bij Baba Ramdev mensen heeft geadviseerd om lauki sap verbruikt. Kranten toegevoegd verdere melden het als "Baba Ramdev Effect". Ayurveda vermeldt over de goedheid van het sap van het meer, maar de verdienste van het brengen van deze kennis om de massa gaat naar Baba Ramdev. Zodra Baba Ramdev zei dat de voordelen van het sap lauki op televisie, is het sap werd bekroond als "gezondheidsdrank magisch". Uiteindelijk heeft deze gezonde sap zijn weg naar het menu van sap winkels ook gevonden!

Voordelen voor de gezondheid:

Enkele van de voordelen voor de gezondheid van sap lauki zijn:

 1. Drink een glas vers sap met zout lauki biedt verfrissing tijdens de hete zomermaanden.
 2. Lauki sap niet alleen helpt bij gewichtsverlies, maar geeft ook een natuurlijke glans aan de huid op de regelmatige consumptie.
 3. Lauki sap helpt ook bij de spijsvertering en voorkomt dat de zuurgraad.
 4. En "therapie voor diabetes. Alternatieve geneesmiddelen suggereren dat consumptie van lauki sap fris in de ochtend op een lege maag, biedt een effectieve behandeling voor diabetes.
 5. Lauki sap voorkomt en behandelt en urine verlies van een teveel aan natrium uit het lichaam.

Nutritional

Flessenpompoen of lauki heeft watergehalte van 96% en is een goede keuze voor knijpen. Lauki sap is een grote bron van voedingsvezels. Het bevat vitamine C, vitamine B1 thiamine, riboflavine B2, B3 niacine, B6, foliumzuur, vitamine A. DEF en sap fles kalebas is een mineraal storting. Sommige zijn calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink. Het is ook laag in vet en cholesterol, waardoor het een ideale gezondheidsdrank maakt.

Hoe doen Lauki Juice:

Bereid lauki sap is gemakkelijk en goedkoop. Hier is een eenvoudige lauki sap recept om te proberen:

 • Voor de bereiding van lauki sap thuis, kies dan een verse fles kalebas of lauki.
 • Snijd een klein stukje te proeven en te zorgen dat het niet bitter. Verwijder de lauki, als er bitter te zijn.
 • Lauki Schil en snijd ze in kleine stukjes.
 • Doe de stukjes in een keukenmachine of juicer voor vers sap lauki.
 • Gefilterd door een zeef en breng op smaak met zout en peper naar smaak toe.
 • Nu, geniet van uw lauki sap.

Baba Ramdev ook op grote schaal en commercieel beschikbaar gesteld. Het wordt op de markt gebracht door Patanjali Yogpeeth - Divya Yog Mandir Trust. Dit vertrouwen verkoopt ook hun producten lokaal als online.

Woord van waarschuwing:

In 2010, de nederige lauki sap was ook in het nieuws toen een wetenschapper CSIR overleden na het drinken van sap lauki. Na deze ongelukkige gebeurtenis, werd een openbare kennisgeving uitgegeven om dergelijke gevallen te voorkomen. De adviserende stelde het sap lauki niet te mengen met andere groentesap.

Het is belangrijk eerst de smaak een beetje flessenpompoen voor bitterheid. Als je merkt dat het zelfde te bitter zijn, dan meteen de plant weggooien. Een zoektocht bleek dat een fles kalebas heeft een hoge toxische component genaamd tetracyclisch triterpenoide Cucurbitacins, die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

De toxiciteit kan symptomen zoals braken, diarree, misselijkheid en gastrointestinale bloeden tonen. Raadpleeg onmiddellijk een arts in dergelijke gevallen.

Lauki sap dankt zijn nieuw gevonden populariteit Baba Ramdev en TV! Maar Ayurveda zegt erover eeuwen geleden, en die wijsheid geldt vandaag de dag. Ga je gang, voeg een glas sap lauki aan uw dieet vandaag!

Heb je ooit geprobeerd het sap lauki? Vond je de smaak? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha