5 geweldige voordelen en het gebruik van vezels voor huid, haar en GezondheidGaan via een website met betrekking tot gezondheid of het artikel en u bent zeker te merken hoe vaak we worden geadviseerd om voldoende voedingsvezels te krijgen in je dagelijkse voeding. Vaak je diëten vol vet en lege koolhydraten, wanneer ze moeten worden vervangen door hoogwaardige vezels en eiwitten. Helaas zijn de meeste mensen niet de gezondheidsvoordelen van lopende vezels en zo helpt bij gewichtsverlies en fysieke energie realiseren. In principe zijn er twee verschillende typen voedingsvezel - onoplosbaar in water en oplosbaar in water. De eerste variatie helpt bij de spijsvertering en helpt om voedsel bewegen door het darmkanaal. Anderzijds, de in water oplosbare vezels helpt de suikerspiegel in het bloed en helpt slechte cholesterol verlaagd. Je kunt dit soort vezel in sinaasappels, appels, wortelen, gerst, linzen, bonen en haver te vinden. Vezel heeft de neiging om je buik vol te maken, waardoor minder hongergevoel. Derhalve blijkt een effectieve natuurlijke gewichtsverlies. Vezelrijke voedingsmiddelen zijn ook laag in vetgehalte.

Voordelen van Fiber


Fiber gezondheidsvoordelen

Fiber is een vorm van koolhydraten die in het algemeen wordt in de celwanden van planten. Zowel oplosbare en onoplosbare vezels ze bevatten geen calorieën, nul vitaminen en moeilijk te verteren. Niettemin is het essentieel voor de gezondheid en moet worden opgenomen in de voeding van elk individu. Hier zijn de top vier voordelen voor de gezondheid van het opnemen van vezels in uw dagelijkse voeding.

Verlaag Darm problemen:

Een van de belangrijkste voordelen van onoplosbare vezels is dat het helpt om afvalstoffen uit het spijsverteringskanaal verwijderen. Speelt dit zuigen water en zwelling in het spijsverteringskanaal; Vervolgens passeren, het schoonmaken van de muren af ​​afvalstoffen zoals opbrengst. Naast de lagere darm problemen zoals constipatie, effectief verwijdert schadelijke gifstoffen uit het lichaam met afvalproducten. Dit is het gebruik van ruwe vezel.

Helpt bij Weight Management:

Zoals hierboven vermeld, bevat de vezel geen calorieën en daardoor rijk aan voedingsvezels bevatten weinig vet of cholesterol. Bijvoorbeeld, broodmeel bevatten meestal minder vet of calorieën van wit brood. Naast deze, oplosbare vezel houdt voedsel in de maag gedurende een langere periode; Dit op zijn beurt bestuurt eetlust en helpt bij gewichtsbeheersing. Dus, door de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels geeft uw regime gewichtsverlies een boost.

De opname van voedingsstoffen uit de voeding:

Misschien is het grootste voordeel van consumeren oplosbare vezel dat houdt voedsel in het spijsverteringskanaal gedurende langere tijd. Dit helpt het lichaam om de essentiële mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen uit voedsel. Je lichaam heeft vitaminen en mineralen om goed functioneren vakkundig; Daarom, absorbeert ze volledig is belangrijk voor een gezond lichaam en geest.

Voordelen Fiber Skin

Heel vaak, mensen denken dat de huid dof en gerimpeld is het onvermijdelijke gevolg van de toenemende leeftijd. En 'het mogelijk om rimpels te voorkomen en kijk je best, mits u de stappen op het juiste moment te nemen. Het poeder dagelijks, vuil, vervuiling en chemische producten hebben de neiging om de huid dof en futloos maken. Een gezonde voeding, natuurlijk, is het belangrijk om een ​​gezonde en stralende huid. Naast alle mineralen en vitaminen, zelfs overwegen een groot zemelen of vezel in het dieet. Het werkt als een bezem en reinigt het lichaam van vet, afval en giftige stoffen.

Voordelen haarvezel

Wanneer u een gezond dieet te houden, uiteraard toont op je uiterlijk, met inbegrip van de huid, haar en nagels. Heel vaak hebben we gezien dat de mannen en vrouwen hebben last van haaruitval als gevolg van acute oneigenlijk diëten. Met de juiste hoeveelheid mineralen, vitaminen, vezels en andere voedingsstoffen in de voeding, kunnen problemen van haaruitval grote mate voorkomen.

Ik hoop dat u het belang van vezels in uw dagelijkse dieet te begrijpen. Dus probeer waaronder meer vezelrijke voedingsmiddelen in uw dieet. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha