5 gemakkelijk te Shahnaz Hussain Haarverzorging volgenLaat je haar de juiste manier!

Voor veel mensen is haarverzorging alleen toe te voegen aan het uiterlijk. In feite, het is veel meer dan dat. Goed haar garanties ziet er zeker aantrekkelijk, maar ze zijn ook een teken van een gezonder aan de binnenkant ook.

Schoonheidsspecialiste Shahnaz Husain is een van de meest gewilde namen wereldwijd, als het gaat om haar en huidverzorging. Na jaren van het bestuderen van de verschillende gebieden van esthetische zorg, bood zijn schoonheidsproducten. Sindsdien zijn producten zijn synoniem met schoonheid. Hier zijn 5 tips Shahnaz Hussain voor de haargroei voor u te volgen.


Shahnaz Hussain Hair Care Tips

Was het haar

Haar wassen is een essentieel onderdeel van haarverzorging. Zorg ervoor dat je haar meer dan normaal wassen tijdens de zomers of vochtig weer. Het helpt om het zweet, vet en vuil te verwijderen. Mensen met een vette haar moet wassen je haar drie of vier keer per week. Overwegende dat mensen met droog haar, moet je twee keer per week te borstelen. Dit is zeer belangrijk voor het verwijderen van vuil niet alleen, maar ook chemicaliën en stoffen. Overdrijf het niet. Te veel wassen kan alle natuurlijke bestanddelen uit het haar te stelen. Dit resulteert in het strippen van de vocht en maken het haar futloos, droog, broos en dof.

Haar Dull

Droog haar is moeilijk te beheren.

Om haar droog te houden, warmte een theelepel van ricinusolie en kokosolie. Meng de twee goed en toe te passen/massage op de hoofdhuid en het haar gelijkmatig. Neem een ​​warme handdoek en wikkel het rond het hoofd. Houd dit uit, bij voorkeur 's nachts, en als dit niet mogelijk is, voor een paar uur. Wassen met warm water.

Deze behandeling is uitstekend wrap warme handdoek te poetsen, haar sterk en glanzend.

Roos

Roos kan vervelend zijn voor iedereen.

Voor de behandeling van roos, kokosolie warmte en toe te passen op de gehele hoofdhuid met een watje. Een nacht laten staan. De volgende ochtend, van toepassing citroensap op de hoofdhuid en houden het voor 10-15 minuten voordat het af te wassen van het haar. Wassen met warm water.

Deze behandeling is ideaal om te voorkomen en te verminderen roos.

Maak Uw Cleanser haar thuis

Niets kan de effectiviteit van een detergent haar zelfgemaakte verslaan.

Om dit te doen, neem een ​​handvol Reetha droge amla en shikakai in gelijke hoeveelheden. Dompel deze in een liter water voor de nacht. De volgende ochtend, plaats over de brander op laag vuur tot het water wordt met de helft verminderd. Laat deze koele volledig en filter met een schone doek.

Deze reiniger kan worden gebruikt om je haar te wassen en kan gemakkelijk worden in de koelkast bewaard voor toekomstig gebruik.

Het voorkomen Vergrijzing

Amla is een uitstekende remedie voor veel van uw problemen van haar en huid. En 'een van de meest natuurlijke manieren om grijze haren te voorkomen.

Te gebruiken, voeg het sap van amla een primeur voor een glas water en doe het elke dag. Als alternatief, als je henna gebruiken om je haar, voeg een beetje 'amla aan. Dompel een handvol droge amla in twee kopjes water 's nachts. Tap het water de volgende ochtend en bewaar deze voor gebruik. Maal de amla en toe te voegen aan de henna poeder. Voeg ook vier theelepels citroensap, koffie, twee rauwe eieren en amla water voldoende om een ​​dikke pasta te maken. Breng dit op het haar en houd het voor ongeveer twee uur vóór het wassen met water.

Dit is niet alleen een geweldige manier om uw grijzen te voorkomen, maar ook om een ​​glans toe te voegen aan je haar.

Uw vlechten een verhaal vertellen over jou. Dat dit verhaal is een mooie. Zorg goed voor je haar. Volg de bovenstaande tips. Eet gezond, slaap acht uur per nacht en veel water drinken. Laat ons weten hoe deze tips voor haarverzorging Shahnaz Hussain heeft gewerkt voor u. Laat je commentaar hieronder en deel je ervaringen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha