5 geheimen manieren om Windows 7 aan te passenJe hoeft niet op een computer expert te zijn om het maximale uit Windows 7, maar kennis van enkele van de geheimen die door experts helpt zeker. Enkele van de meest nuttige aanpassingsopties zijn beschikbaar binnen Windows zelf. Ze hebben geen software van derden nodig, het register te bewerken of zelfs een bachelor in de informatica. Het is gewoon een kwestie van weten waar te vinden en hoe ze te veranderen om uw behoeften aan te passen.

Change Default Programs

Wanneer u dubbelklikt op een bestandsnaam in Windows Verkenner, Windows 7 maakt altijd gebruik van een standaard programma om dat bestand te openen. Bijvoorbeeld, wanneer u dubbelklikt op een afbeeldingsbestand, Windows kan openen met uw standaard Windows Photo Viewer. Dat is misschien prima voor sommige afbeeldingen zijn, maar stel dat je wilt Firefox gebruiken of Paint naar PNG of JPG openen in plaats daarvan. U kunt de standaard programma kiezen voor elk type bestand door te klikken op de "Standaard Programma's" aan de rechterkant van het menu Start. Na het klikken op "Een bestandstype of protocol aan een programma," maar vind het bestandstype en klik op de "programma wijzigen." Windows kunt u het programma dat u wilt gebruiken als standaard voor dat type bestand te selecteren.

Pin Favoriete programma's op de taakbalk

Als u gebruik maakt van een paar programma's meer dan enig ander, kunt u een beetje afstand zetten van hun pinning aan de taakbalk van Windows op de onderkant van het scherm. Als het programma al wordt uitgevoerd, kunt u met de rechtermuisknop klik op de knop op de taakbalk en klik vervolgens op "Pin dit programma aan de taakbalk." U kunt ook een pincode toe te voegen als het programma niet wordt uitgevoerd door het programma te selecteren in het menu Start met de rechtermuisknop klikken op het pictogram en "Aan de taakbalk vastmaken" optie te selecteren. Het slepen van een programma via het pictogram snelkoppeling op de taakbalk pinning er ook. Om de pin te verwijderen, gewoon met de rechtermuisknop op de knop van het programma op de taakbalk en selecteer "deblokkeren dit programma vanuit de taakbalk."


Neem het comfort van pinning een stap verder door pinning documenten te openen vaak het programma gespeld. Open het document in het programma, klikt u op het pictogram van het programma in de taakbalk. Beweeg over de titel van het document in het menu dat verschijnt, en klik op de punaise dat verschijnt aan de rechterkant van de naam. Wanneer u het document wilt openen, klik met de rechtermuisknop op het programma en klik op de naam van het document.

Teach zoeken voor Regular spreken Engels

Zoek het bestand op uw computer moet niet een diploma in het programmeren van computers nodig. De standaard zoekfunctie in Windows Verkenner kan het gemakkelijker maken om snel bestanden zoeken, mits je weet hoe je zijn taal spreken. Dit kan lastig zijn als je niet gewend bent aan geheimzinnige syntax Explorer gebruiken, geladen als het is met een dubbele punt (smile en symbolen tilde (~). U kunt uw zoekinstellingen wijzigen om Windows 7 om Engels te spreken in plaats van gewone. Om dit, "Vormgeving en persoonlijke instellingen", opent u het Configuratiescherm en klikt u doen "Mapopties". Na het klikken op het tabblad "Zoeken", kunt u de optie te activeren, "Gebruik van natuurlijke taal te zoeken."

verandert het imago van uw gebruiker

Wanneer u een gebruikersaccount aanmaken in Windows 7, het geeft je een kleine selectie van de foto's om uit te kiezen. Als je moe bent van het zien van die foto bent, kunt u niet alleen te veranderen, kunt u uw eigen aangepaste afbeelding te gebruiken. Om het beeld te veranderen, selecteert u "User Accounts" in het "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht 'in het Configuratiescherm, klik vervolgens op" Wijzig uw account beeld. " Je krijgt een selectie van de foto's om uit te kiezen. Als u klikt op de link "Browse voor meer foto's", kunt u toegang tot alle image-bestand op uw computer. Voor het beste resultaat, uw foto's bijsnijden voordat u uw favoriete foto-editing software. De ideale grootte voor de foto's van de gebruikers is 48 pixels bij 48 pixels.

voegt u meer geheugen in Flash

Een vrije USB flash drive is een snelle manier om het geheugen van uw computer te verbeteren als u Windows 7 Normaal gesproken, als de computer bijna leeg is op het geheugen, Windows leent ruimte op uw harde schijf te gebruiken als virtueel geheugen. Dit vertraagt ​​de computer, voegt dragen om uw harde schijf, en als je op een laptop, aanzienlijk eet de batterij op te laden. Een flash drive heeft geen bewegende delen, waardoor het sneller macht, koeler en efficiënter. Om het geheugen met een flash drive uit te breiden, moet het ten minste 1 GB beschikbaar. Nadat u verbinding met de USB-poort van uw computer, selecteer "Speed ​​Up My System" in het dialoogvenster Automatisch afspelen. U kunt dan klikken op het tabblad 'ReadyBoost' in de eigenschappen van de flash drive aan te stellen als extra geheugen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha