5 Foods voor natuurlijk stralende huid"Huid die gezond van binnen verlichting van buiten is" - we kunnen dit beschouwen als de moderne dag adagium?

Met de zware vervuiling en omgevingsfactoren zoals de barre zon, de stress van het combineren van werk en gezinsleven, in aanvulling op ongezonde snacks en junk food intake? Stralende huid is uitgegroeid tot een ongrijpbaar begrip voor ons! Wanneer we niet genoeg tijd om onze huid alle zorg die nodig is (in de vorm van essentiële voedingsstoffen en huidverzorging) geven te vinden, hoe kunnen we verwachten om te schitteren in een goede gezondheid?


Als we een aantal veranderingen in onze voeding kan brengen en volg de basis CTM (reiniging, toning en hydraterende) regeling, is het mogelijk om het verwerven stralende huid op natuurlijke wijze. Immers, een gezonde huid is wat we noemen een mooie huid!

Vandaag laten we eens kijken naar wat lekker eten voor een goede huid, en die van onze keuze, die onze huid gloeien kan maken, en die ook kan worden genoemd als "beauty foods".

Dit zijn de componenten van huidvriendelijke in onze voeding kan u helpen bij het verwerven van glimmende huid op natuurlijke wijze. Deze betere keuzes als voedsel stralende huid zal helpen oplossen van alle problemen van de binnenkant ook.

Het eten voor een glanzende huid

Groene bladgroenten donkergroene groenten:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Daniella Segura

Toe te voegen aan uw dagelijkse voeding is een van de makkelijkste manieren om de huid de natuurlijke gloed te verbeteren. Geladen met anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen, groene bladgroenten zoals spinazie, snijbiet, rucola hulp ontdoen onze huid saaiheid en uit te rusten ons met gloeiende huid. Dit is hoog op de lijst van de beste voeding voor een glanzende huid elke dag!

Kiwi:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Benson Kua

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jennifer

Spreken van voedsel voor een gezonde huid. Kiwi's zijn echte huid-spaarders! Hoog op het gehalte van vitamine C, die de huid tegen het ontstaan ​​van rimpels beschermt en verhoogt collageensynthese. In feite zal geen voedsel rijk aan vitamine C, zoals guaves, sinaasappels, paprika, grapefruit, aardbeien, enz. Doen de truc. Vitamine C heeft meerdere voordelen voor onze huid, met inbegrip van het te beschermen tegen beschadiging door de zon en het bevorderen van de celvernieuwing, en het behoud van jeugd en schoonheid van onze huid.

Wilde Zalm & Nuts:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gloria Cabada-Leman

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Iain Buchanan

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de huid met een gezonde dosis van natuurlijke oliën (goede vetten), die op zijn beurt vermindert de ontsteking, acne, schilferige huid en roodheid te bieden. Wij zijn in staat om de huid te verwerven glad, gezond en stralend door de consumptie van noten, zoals walnoten en amandelen en vis, zoals zalm, forel en haring. Een perfecte bron van ingrediënten die door voedsel stralende huid

Wortelen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door juni

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Technofreak

Dit maakt het gemakkelijk zijn weg in de lijst van levensmiddelen huidvriendelijke! Met hoge niveaus van beta-caroteen, vitamine A en anti-oxidanten, kan wortelen ons gezondheid van de huid geven van binnen spoelen van de gifstoffen. Beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door de zon te voorkomen vroegtijdige veroudering en rimpels. Zo vermijden of tenminste vertragen het verouderingsproces.

Water:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gunnar Grimnes

Dit is niets nieuws voor ons, maar ja, het water kan ons gloeien van kop tot teen! Drink veel water gedurende de dag zal uw interne systeem gehydrateerd die op zijn beurt reflecteert direct op de huid te houden. Het water helpt ons niet alleen het spoelen van schadelijke stoffen uit ons systeem, maar ook het behoud van die lelijke rimpels op de baai en het geven van ons krijgen natuurlijk stralende huid. Houd een fles water bij de hand en drink wanneer u nodig heeft voor uw favoriete cola volgende keer!

Ik weet zeker dat er vragen over wat te eten voor een gezonde huid! Stel uw dieet. Wees gezond en zien er ook mooi.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha