5 essentiële vitaminen voor een gezonde huidDe vitaminen werden beschouwd als een must voor uw gezondheid! En risico van mezelf te herhalen zal ik meer zeggen, een gezonder je een mooi je.

Vitamines zijn niet alleen gezond, maar spelen ook een belangrijke rol in het houden van uw huidconditie. Hier geven wij u de details over de rol van de verschillende vitaminen spelen en ook het signaal om een ​​aantal bronnen.


Vitamine voor de huid: waarom en waar?

De vitamine A op de huid:

Bron: Shutterstock

Vitamine A is essentieel voor het behoud huidelasticiteit, voorkomen droogte, rimpels en verouderende huid. Iemand tekort aan vitamine A zal schalen, jeuk, en misschien puistjes. Vitamine A speelt een belangrijke rol in de wederopbouw van het huidweefsel. Retinoïden, is een vorm van vitamine A gebruikt bij de behandeling van huidziekten zoals psoriasis celgroei reguleren.

Vitamine A is in vlees, melk, kaas, eieren, spinazie, wortelen, squash en broccoli, erwten, mango, papaya, abrikozen, pompoen.

Vitamine B-complex voor de huid:

Bron: Shutterstock

De belangrijkste component van vitamine B complex is biotine. Biotine is een essentiële voedingsstof voor haar, nagels en huid gezondheid. Ons lichaam produceert ook in de lever en de nieren. Vitamine B Complex tekortkomingen leiden tot jeukende huid, huiduitslag en haaruitval.

biotine supplementen zijn verkrijgbaar in leder cosmetische crème te helpen herstellen van het uiterlijk van de huid en hydrateren het. Niacine is een B-vitamine die helpt om de huid te hydrateren. Door het gebruik van deze crème voor een week kan je huid zijn natuurlijke vocht terug, terwijl het verlichten van jeuk achtige symptomen.

Vitamine B1 of thiamine is een andere vitamine die we nodig hebben om een ​​stralende huid hebben. Het verhoogt de bloedcirculatie in het lichaam die toevoegt aan uw glorie. Houd in gedachten dat als je op de pil, dan kunt u een tekort aan deze vitamine zijn.

De eieren, zalm, rijst, bananen, haver zijn rijke natuurlijke bronnen.

De vitamine C om de huid:

Bron: Shutterstock

Vitamine C houdt uw huid afgezwakt. Vitamine C is degene die de huid tegen veroudering en verslapping beschermt. Tekorten aan vitamine A kan rimpels en puistjes veroorzaken. Stimuleert de productie van collageen. En het is het collageen dat de huid jong en soepel houdt. Aangezien de huid veroudert, meer vitamine C essentieel voor het behoud van de elasticiteit.

Broccoli, kool, boerenkool, aardbeien, citroenen, sinaasappelen, druiven, bloemkool zijn allemaal vol met vitamine C.

De vitamine E om de huid:

Bron: Shutterstock

Herstelt vocht aan de huid en vertraagt ​​de veroudering van huidcellen. Het is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen in ons milieu.

Plantaardige olie, olijven, groene bladgroenten en gedroogd fruit zijn goede bronnen van vitamine E.

Vitamine K voor de huid:

Bron: Shutterstock

Vitamine K geeft de huid een belangrijk voordeel: het vermindert de verschijning van donkere blauwe plekken. In combinatie met vitamine A wordt een groot whitening huid voor donkere kringen onder de ogen. Donkere kringen verschijnen wegens het lekken van bloed uit de vaten onder het oog. Vitamine K speelt een rol bij de bloedstolling en verdikt de huid voor de vermindering van donkere kringen.

De beste benadering van huidverzorging is om veel water te drinken, gebruiken zachte producten om de huid te reinigen, draag altijd een Zonnebrandcrème, en het eten van een uitgebalanceerd dieet

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha