5 ernstige bijwerkingen van Granaatappels

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 26, 2015 Admin Schoonheid 0 367


Hoewel het een drukte van een vrucht te eten, granaatappel is een van de meest geliefde natuurlijke goodie. En 'beter bekend om zijn kleur en smaak aantrekkelijk. Het maakt een goede toevoeging aan salades en desserts. Granaatappelsap biedt ook de mogelijkheid om gezonde drinken.

Dit artikel geeft u alle informatie over de granaatappel te geven. Laten we beginnen met informatie over voeding, wat zeg je?


Voedingswaarde informatie:

Granaatappel biedt een overvloed aan voordelen voor de gezondheid. Het is vol met voedingsstoffen die onze gezondheid een boost te geven. Hier is de voedingswaarde tabel van smakelijke vruchten:

Energie (k) 285Energy (Kcal) 68Protein (g) 0.95Fiber (totale voeding (g)) 0.6Vitamin A (IE) 0Thiamin (Vitamine B1 (mg)) 0.03Riboflavin (Vitamine B2 (mg)) 0.03Niacin (vitamine B3 ( mg)) 0.3Vitamin B6 (mg) 0.11Vitamin C (mg) 1Vitamin E (mg) 0.55Calcium (mg) 3Phosphorous (mg) 8Iron (mg) 0.3Potassium (mg) 259Magnesium (mg) 3Zinc (mg) 0.12Selenium (mcg ) 0.6

Voordelen van Granaatappel:

Laten we nu kijken naar de voordelen van de granaatappel. Houd in gedachten dat de meeste van de suiker die u toevoegt aan uw sap. Het kan belemmeren de gezondheidsaspecten van deze vrucht. Hier zijn de voordelen van de granaatappel:

Verhoogt het immuunsysteem:

Met de macht om bacteriën en virussen te verwijderen, granaatappel is handig voor het stimuleren van het immuunsysteem. Het helpt om het lichaam sterker.

Verlaagt cholesterol:

De consumptie van granaatappel regelmatig kan helpen bij het controleren van het niveau van slechte cholesterol in het lichaam. Dit komt door de rijke hoeveelheid antioxidanten in. Het sap heeft het potentieel om de lage dichtheid lipoproteïne (LDL) oxideren. Het helpt het hart beter werken.

Voorkomt borstkanker:

Sommige enzymen die aanwezig zijn in deze vrucht te vernietigen cellen die borstkanker veroorzaken. De consumptie van granaatappel regelmatig kan helpen bij het voorkomen van borstkanker.

Strijd tegen diabetes:

Granaatappel verlaagt bloedsuikerspiegel. Het spoelt ook gifstoffen uit het lichaam. Dit is een effectief en nuttig voor mensen die lijden aan diabetes.

Verlaagt de gevallen van ziekten van het hart:

Met cholesterolverlagende effecten, granaatappel helpt hartfunctie beter. Regelmatige consumptie van granaatappel vermindert ook het risico van hartfalen, beroerte en plaque opbouw.

Beschermt tegen artrose:

Granaatappel is nuttig als het vertraagt ​​het proces van achteruitgang van kraakbeen rond de botten. Regelmatig gebruik van deze vrucht kan ook voorkomen dat verschillende botziekten.

Bron: http://myhealthbynature.com/pomegranate-health-benefits-and-side-effects/

Rijke bron van verschillende mineralen en voedingsstoffen:

Granaatappel is een rijke bron van vitamine B, vitamine C, koolhydraten en suikers, calcium, kalium, magnesium en ijzer. Een enkele portie van granaatappel kan veel voedingsstoffen in een klap.

Bijwerkingen van Granaatappel:

Ja, granaatappel smaken heerlijk en biedt ook veel voordelen. Maar het kan ook leiden tot een aantal bijwerkingen! We geven enkele bijwerkingen van granaatappel:

Effect van enzymen:

De thans granaatappel enzymen kunnen interfereren met de werking van bepaalde enzymen in de lever. Als u op een specifieke drug voor leveraandoeningen, raadpleeg dan uw arts voordat consumeren deze vrucht of haar sap.

Hoog in suiker:

Hoewel de gevechten diabetes, de granaatappel is een preventieve voedsel. Als u lijdt aan diabetes, vervolgens van granaatappel te blijven want het heeft een hoog suikergehalte.

High Calorieën:

Als je op een dieet en kijken naar de calorieën, dus vermijd het nemen van deze vrucht of haar sap. Granaatappel voegt calorieën aan de plaat. Het kan ook leiden tot gewichtstoename.

Spijsverteringsstoornissen:

De overmatige consumptie van deze vrucht veroorzaakt vele kwalen. Sommige zijn misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Maar, deze symptomen verdwijnen meestal na een paar uur. Overmatige consumptie van granaatappel kan ook irriteren het maag-darmkanaal.

Allergieën:

De consumptie van deze vrucht veroorzaakt ook veel symptomen die leiden tot allergieën. Deze symptomen zijn:

  • Pijnlijk slikken
  • Huiduitslag
  • Hives
  • Zwelling van uw gezicht
  • Ademhalingsproblemen
  • Pijn en zwelling in de mond

Dus nu dat jij de voordelen en bijwerkingen van deze vrucht, verstandig en gezond te blijven!

Schiet een reactie en laat ons weten wat uw ervaringen met deze gezonde vrucht.

Referentie: 1, 2

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha