5 effectieve Zelfgemaakte Face Pack om donkere vlekken te behandelenAls meisjes, we hebben zo veel problemen om te gaan met, zoals beslissen welke jurk om de volgende dag te dragen, wat kapsel te dragen, wat schoenen te kiezen, wat accessoires te dragen, etc! Bovendien, als we zorgen te maken over donkere vlekken op ons gezicht, wordt het te vervelend. Het bedroeft ons hart en we zijn zeer bezorgd om die plekken vervelende kruipt zien op ons gezicht.

Donkere vlekken, ook wel hyperpigmentatie, algemeen voordoen bij een middelbare leeftijd. Trauma huid zoals acne, acne, wijst zwarten etc. kan een van de oorzaken van een paar donkere vlekken zijn.


Nu, er is geen noodzaak om rush naar de dermatoloog elke keer dat u een nieuwe plek op je huid te ontwikkelen. U kunt gemakkelijk te behandelen donkere vlekken thuis door het toepassen van een van de volgende verpakkingen gezicht. Ze zijn makkelijk te maken en zonder problemen.

Lemon Face Pack:

Het eten van citrusvruchten zoals citroenen zijn prachtig voor je lichaam en de algehele gezondheid. Maar wist u dat u ook een kompres van citroen kan maken en toe te passen op de huid om zich te ontdoen van donkere vlekken? Nou ja, voor degenen onder u die niet weten hoe ze een kompres gemaakt met citroen te maken, je nodig-

  • De helft van een organische citroen
  • Een eetlepel biologische honing
  • Mengkom
  • Lepel.

Meng de honing en citroen goed in de kom met een lepel. Breng de pasta over je hele gezicht gelijkmatig en laat gedurende 10-15 minuten, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid. Daarna wassen met warm water en tenslotte, splash je gezicht met koud water om de poriën te sluiten. Dep de huid droog met een handdoek en dan hydrateren.

Sandelhout Face Pack:

Sandelhout staat bekend om zijn huidverzorging. Een fijne pasta gemaakt van sandelhout poeder, citroensap, glycerine en rozenwater zal het lukken. Breng de pasta over je hele gezicht en vooral op de donkere vlekken. Laat het een paar minuten. Na het droogt, wassen met warm water en dan hydrateren.

Ui en knoflook Face Pack:

Om zich te ontdoen van donkere vlekken, moet u zeker geven deze pasta een keer te proberen. Dit is een prachtige mix van donkere vlekken! Maal de ui en knoflook. Breng de pasta op donkere vlekken en gedurende ongeveer 15 minuten. Spoel dan totdat de geur verdwijnt en gebruik een vochtinbrengende crème.

Milk and Honey Face Pack:

Melk is bekend om zijn huid lichter maken, terwijl de honing is bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Als uw team deze up, voorstellen hoe ze de huid zal genezen. Maak een papje van melk en honing, en laat gedurende 15 minuten op de huid; daarna wassen. Als u deze pasta te gebruiken op een regelmatige basis, zult u niet alleen te ontdoen van die vervelende donkere vlekken, maar ook om heldere, stralende en jonger uitziende huid. Het zal helpen om gratis de mooi je!

Aloë Vera Face Pack:

Aloë Vera is een plant die vol is van geneeskrachtige waarden en heeft een aantal helende eigenschappen. Het doet wonderen voor het verwijderen van donkere vlekken. Om een ​​pasta van Aloë Vera gebruikt voor het verwijderen van donkere vlekken van de huid, moet extracten van Aloë Vera gebruikt en rose water. Meng ze grondig en de pasta gelijkmatig toe te passen op het gezicht. Laat gedurende 20 minuten. Voordat u gaat wassen, massage voor twee of drie minuten en daarna wassen. Dit pakket kan ook worden gebruikt als een pakket billijkheid!

Probeer deze en deel uw ervaring met ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha