5 effectieve Pimple maskers die je kunt proberen thuisCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Cass Chin

Velen van ons worstelen door onze tiener of zelfs tijdens al ons leven, vooral als je een vette huid, met dit probleem bekend als de acne is heel gebruikelijk. Maar slechts weinigen weten dat een aantal effectieve huismiddeltjes kan oplossen gemakkelijk uit te maken, of in ieder geval dit probleem te verminderen en ook vlekken die komen met het te verwijderen

Zeezout Mask:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alba Endico


Koop wat zeezout, schoon en droog te houden het in een krappe container de lucht en maken een pasta van ongeveer een half kopje gepoederde zeezout met de helft of gewoon water 1 theelepel en meng. Breng dit pakje zout aan de getroffen gebieden en laat ongeveer 30 minuten en wassen. Als je woont in de buurt van een strand dan u kunt zwemmen en duiken en krijg deze natuurlijke behandeling. Maar de meeste, als je niet het bezit komen van zeezout kan krijgen ga dan voor de normale keukenzout. Dit kan ook vlekken te verwijderen bij voortgezet gebruik.

Baking Soda Mask:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Scott Rubin

Met elke 1 theelepel bakpoeder tot ongeveer een halve theelepel gewoon water toe, meng, maken een pasta en toe te passen op huiduitslag, puistjes en vlekken. Dit is een masker van verbazing, gedoe gratis en werkt geweldig voor velen, maar je moet geduld hebben en stel het met de toepassing die u om het op te houden voor ongeveer 30 minuten voordat je kunt wassen met gewoon water. Het is misschien niet helemaal uit te werken voor u ook, maar als dat zo is dan vergeet niet om het te doen voor ongeveer 3-4 keer per week consequent voor ongeveer 3 maanden aan een stuk en vervolgens te verminderen als dat nodig is.

Ei wit masker:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steve Johnson

Waarschijnlijk de meeste van jullie hebben gehoord over, maar laat me waarschuwen tegen dit over die kreeg echt een gevoelige huid, kan bijwerkingen van hen hebben, maar voor de rest is het een wonder masker voor mensen met een normale tot vette droge huid met huiduitslag. Het enige wat je hoeft te doen is je nodig hebt om de eiwitten te scheiden van de dooier met zorg. Nu met een elektrische vliegenmepper ei (je echt dat hier nodig hebben) en klop tot een schuimige consistentie, zodat bijna geen vloeistof overblijft. Een ei wit is voldoende. en toepassen van de pasta op de rode zwellingen van acne en gedurende ongeveer 15 minuten. Als uw huid is erg dus misschien wil je tot 1 theelepel citroensap of oranje van toepassing in deze schuimig. Na 15 minuten is het nodig om te wassen met warm water en vervolgens met koud ijs of koud water uit de kraan.

Yoghurt honing masker:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door kanenas.net

Dit is een nuttig en makkelijk te masker puistje preventief reinigen en de huid te doen, met de natuurlijke voordelen van de vlek opluchting zijn een extra voordeel van dit masker. Slechts ongeveer 4 theelepels zure yoghurt en roer 2 theelepels honing om het (het is aan te raden om de honing mengen met ongeveer 1 theelepel warm water af te nemen is dik) en meng goed. Gebruik het op je gezicht en laat gedurende ongeveer 15 minuten en spoel af met warm water in een schrobben beweging en besproeid met koud water of ijs koud water. Herinner me niet te gebruiken voor niet-vet of magere yoghurt.

Havermout, honing en ui Mask:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door nikoretro

uisap klinkt misschien als een geur zeer walgelijk voor sommigen, maar dit masker heeft een grote efficiëntie als je echt kunt bereiden en gebruik het op de huid om de geur te tolereren. Rasp een kleine ui en krijg de pasta soort sap van te maken ongeveer 4 theelepels en aan de andere kant om een ​​beetje 'een kopje zoete smaak en niet eenvoudig havermout koken. Als het goed gaar is, filteren het water en houd het koel. In een molen, meng dit meel gekookt havermout door het toevoegen van om het de pasta ui met het sap van een fijne pasta. Voeg nu de honing 1teaspoon aan het en meng goed. Van toepassing op de huid voor ongeveer 20-30 minuten en spoel af met water. Als dit masker blijkt gunstig voor u kunt dit doen in dezelfde verhoudingen grotere hoeveelheden en opslaan van maximaal eigen risico voor maximaal 7 dagen in de koelkast in een luchtdichte verpakking.

Tip voor extra voordelen:

U kunt mengen droog gebrande en gemalen kruidnagel poeder ongeveer een halve theelepel op mengsels van het bovenstaande. En je kunt ook 1 theelepel kurkuma poeder te mixen om de laatste pakket ook.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha