5 effectieve oefeningen voor Flat AbsStel een vrouw die worstelt om gewicht, waar u niet wilt dat het gewicht af voordat komen te verliezen, en ik kan beloven dat ze meer is dan hoe de buik zeggen! Dit geldt vooral als je het over een vrouw die een kind heeft gehad. Voor de meesten van ons, een platte buik maakt ons kijken dunner, meer evenredige, hoger en uiteindelijk aantrekkelijker. En de kleren passen beter ook!

Naarmate we ouder worden, onze stofwisseling dips en meer vet begint te accumuleren rond ons leven, die ons de 'reservewiel'! Maar het wegwerken van buikvet is niet alleen uiterlijk. Studies zeggen dat mensen met een groot diafragma zijn 75 keer meer kans om te sterven aan hart-en vaatziekten, zelfs als ze in een gezond gewicht. De geaccumuleerde vet in je buik regio is gevaarlijker dan vet in het lichaam opgeslagen. Verhoogt het slechte LDL-cholesterol, knoeit met het niveau van suiker in het bloed, verhoogt de bloeddruk en het risico op een hartaanval. Kortom, te hebben dat reservewiel is gevaarlijker dan alleen overgewicht!


Nu we weten hoe belangrijk het is om zich te ontdoen van buikvet, laten we eens kijken hoe je er in de eerste plaats. Mannen hebben de neiging om overtollig vet te houden in hun buik, hoewel vrouwen meer geneigd zijn om hun heupen en dijen te houden - een bescherming geboden door hormonen. Echter, menopauze verwijdert deze bescherming, waardoor vrouwen even kwetsbaar. Een vrouw in de vorm van een appel zal ook dit beveiligingslek, voornamelijk voor haar genen. Andere redenen zijn meer calorieën, vooral van bewerkte voedingsmiddelen, alcohol en transvetten en zwelling als gevolg van gasvormige voedingsmiddelen.

Hier zijn enkele richtlijnen die dieet sterk kan helpen voorkomen en verminderen buik bobbel.

Gerechten Tips Abs Dieet:

1. Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en suikers toegevoegd:

Kies hele vruchten sap over de vers dan in blik, water over frisdranken. Vermijd nietjes zoals gebakken cake en koekjes. Ingeblikt voedsel en verpakt bevatten veel natrium en minder vezels en voedingsstoffen. Een teveel aan natrium houdt meer water, puffend zijn buik. Blijf weg van suikervervangers als goed; slechts gedeeltelijk verteerd door het lichaam.

Controle alcoholgebruik:

Alcohol maakt je lichaam verbrandt 36% minder vet dan je normaal zou doen, waardoor je stofwisseling beschadigen verder. Bij het drinken, de lever overuren om de alcohol te verbranden in plaats van vet, die aanleiding geven tot termen als 'bierbuik' of 'Beer Gut'. Bovendien hebben we de neiging om de calorieën te onderschatten in alcohol, waardoor het gemakkelijk te overdrijven.

Ga voor Abs-vriendelijke voedsel:

Abs-vriendelijke voedsel om de oorzaken van buikvet, hoe het evenwicht van uw darmflora, het verminderen van gas, het voorkomen van obstipatie en bevatten gezonde vetten aan te pakken. Volle granen, magere eiwitten, eieren, groene bladgroenten, amandelen, yoghurt en groene thee zijn toppers in deze lijst. Krijg uw dosis omega-3 vetzuren uit vette vis of capsules. Groene thee bevat catechinen, die antioxidanten die beweren om buikvet te verminderen zijn.

Eten op het juiste moment:

De truc is om geen spullen je buik, of verhongeren. Iets eten binnen een half uur van wakker en dan een eiwitrijk ontbijt en integraal. Ga voor een vullende lunch en een licht diner ten minste drie uur voor het slapengaan. Het eten van twee snacks - één halverwege de ochtend en één in een tijd thee. Kleine, evenwichtige maaltijden niet leiden tot buik bobbel en houd je stofwisseling up and running. Het beste deel is dat je lichaam gaat nooit in honger-modus, dat is wanneer je voelt de behoefte om alles als vet op te slaan.

Space Out voedingsmiddelen die een opgeblazen gevoel veroorzaken:

Eet niet meer porties voedsel gasvormige in een enkele dag, omdat het kan leiden tot een opgeblazen gevoel en buik bobbel. Gewone voedingsmiddelen op deze lijst zijn broccoli, bloemkool, kool, spruitjes, gedroogde bonen en linzen. Deze zijn zeer gezond en hebben een goede vezels, zodat je ze niet vergeet, alleen zij de ruimte naar buiten door maaltijden gedurende de week.

Het passeren van de oefening, deskundigen het erover eens dat een goede, intense cardio is essentieel om buikvet te verbranden. Als het lichaam verliest vet complex, helpt om slank de buik als well.Focus op basisoefeningen om de spier, waardoor je je slanker toon. Hier zijn een aantal effectieve trainingen om je kern te versterken en plat je buikspieren op hetzelfde moment.

Effectieve oefeningen over hoe Flat Abs krijgen:

Omgekeerde crunch:

Liggen op de vloer met je knieën gebogen, armen langs je lichaam, vingers wijzen in de richting van je hielen. Til je je voeten van de grond, vingers wijzen weg van het lichaam.

Adem uit en langzaam til je heupen van de vloer, de aanbestedende je buikspieren. De knieën zijn nu de richting van het hoofd. Houd uw hoofd en nek op de grond.

Adem in en terug naar de beginpositie. Vergeet niet om te bewegen in een langzaam en gecontroleerd. Doe 8-12 reps.

Push Up basis:

Krijgen op de vloer, balancerend op de palmen van de handen en voeten. Zorg ervoor dat de handpalmen zijn iets breder dan de schouders aan beide zijden van het bovenste deel van de borstkas en voeten gekruld.

Houd een rechte lijn van kop tot hakken. Schakel de buikspieren om je rug recht te houden.

Adem in, duwen je ellebogen en laat je borst naar de grond, waarbij je je rug recht gehele.

Stop wanneer je ellebogen zijn dan 90 graden. Houd je buikspieren sterk te allen tijde.

Adem uit en keer terug naar de beginpositie. Doe 8-10 reps.

V Sit Up:

Ga op de grond met je benen recht; rechte rug, armen aan uw zijde. Zorg ervoor dat u een gewatteerde mat te gebruiken voor ondersteuning.

Strek je armen voor op schouderhoogte, schakel de buikspieren en leun iets terug.

Eenmaal stabiel, tillen voeten, en vervolgens de benen van de grond, leunend verder om uw lichaam in balans op de billen en het stuitbeen, in een positie van het statief.

Houd je buikspieren sterker, til je benen en buig je rug verder totdat je lichaam vormt een V-vorm. Als je kunt, hef je je armen naar je tenen en het moeilijker maken, verhogen ze recht boven zijn hoofd voor een complete 'V'.

Houd alle tijd die comfortabel en kan terugkeren naar de uitgangspositie.

Plank met andere arm en been Raise:

Stap in een pushup positie, met je lichaam rusten op je handpalmen en voeten met je rug recht en uitgelijnd met het hoofd en de nek.

Ga op je onderarmen, het houden van de rest van de positie ongewijzigd. Krul vuisten naar binnen en onderhouden van een rechte hoek op de ellebogen recht onder je schouders.

Til het rechterbeen van de vloer en zich buitenwaarts, horizontaal liggen.

Gewicht op de linkervoet en de rechterarm, til de linkerarm en uit te breiden voor u, de vingers wijzen naar voren.

Houd het gestrekte been, arm en rug recht overal in, met je kern om het evenwicht te behouden.

Houd gedurende 10 seconden en terug te keren naar plank positie. Herhaal aan de andere kant. Doe acht herhalingen aan elke kant.

Rijg de naald:

Stap in een plank positie veranderd kant, liggend op de linkerkant leunend op zijn linker onderarm met de pols direct onder de schouder.

Houd je knieën gebogen en benen gebogen rug, rechterbeen rust op de linkerkant. Laat de rechterarm rust op zijn rechterkant. Houd je bekken van de grond.

Verleng rechterarm recht in het hoofd. Kijk naar je arm. Zorgen voor een rechte lijn van rechts naar links elleboog.

Breng je rechterarm naar beneden en onder de linker oksel, alsof draadsnijden een naald. Voel de twist heupen en buikspieren en niet in de schouders of nek.

Keer terug naar de startpositie. Do 8 herhalingen aan deze kant en herhaal aan de andere kant.

Een ander voordeel van het doen van core training is dat het verbetert je balans en houding, waardoor je opstaat, automatisch trekken in je buik en maakt het slanker lijken. Door het eten van recht en werken, let op uw lichaam te krijgen dunner en vlakker uw buikspieren en laat de complimenten giet!

Bent u bezig om platte abs te krijgen? V Wat oefeningen heeft uw voorkeur? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha