5 effectieve oefening voor overlevenden van borstkankerU bent een van de weinige gelukkigen voor wie de ergste nachtmerrie van kanker is voorbij? Naar uit om terug naar je normale leven na het trauma oneindige behandeling en ziekenhuisopname?

Borstkanker is de meest voorkomende en meest dodelijke vormen van kanker, en hebben moedig te overwinnen. Echter, bent u zich ervan bewust dat een van de beste manieren om te houden van de dreiging van een recidief op afstand is uit te oefenen? Nou, er zijn een aantal oefeningen die u kunnen helpen sneller weer normaal! Wilt u weten wat ze zijn? Dan moet je dit bericht lezen!


Wandelen:

Het is een van de meest bruikbare oefeningen voor overlevenden van kanker, en je kunt overal lopen. Wandelen is ook gunstig omdat het helpt de overlevenden vergeten hun problemen voor een tijdje '. Een wandeling op een mooie zonnige ochtend kunnen de geesten van iedereen op te heffen. Artsen en medische experts zweren bij het lopen als de beste oefening voor patiënten tijdens en na de behandeling (1).

Yoga:

Het geniet een grote populariteit onder de overlevenden van kanker. Het is een lage intensiteit training die de spieren zonder te vervelen tonen. Als een yoga-sessie is ontspannend, kan helpen overlevenden kalmeren en accepteer de veranderingen en zich richten op terugkeer naar normaal. Een onderzoek werd geconcludeerd dat vrouwen, die yoga uitgevoerd tijdens de sessies van chemotherapie, pochte van meer energie en een beter fysiek functioneren dan vrouwen die dat niet doen. U kunt uitvoeren tijdens de behandeling en blijven dit ook later (2).

Weerstand opleiding of training licht:

Artsen melden dat chemotherapie leidt tot botontkalking. Daarom is het niet nodig om deze oefening uit te voeren terwijl u een behandeling ondergaat. Lichte training of weerstand training is goed genoeg voor de overlevenden als het kan helpen om de kracht in de spieren te scholen. Weerstand opleiding is goed voor vrouwen die last hebben van zwakte van de rotator cuff. Probeer eenvoudige oefeningen lus plaatsen van de band onder de voet om een ​​biceps curl uit te voeren. Praat met uw arts over de soorten oefeningen die u moet uitvoeren. Volg zijn instructies en druk op de weg naar herstel (3).

Roeien of Dragon Boat Paddling:

Veel overlevenden van borstkanker hebben troost gevonden in deze watersport. Het is een van de meest bekende oefeningen voor de overlevenden van borstkanker met het fenomeen in de wereld 'vaarder roze' (4).

Roeien als weerstand training helpt het versterken van de ledematen en het uitoefenen van alle belangrijke spieren die zwak kunnen zijn na de borstamputatie. Paddling helpt lymfoedeem een ​​aandoening vaak voor bij kankerpatiënten, waarbij de benen gewoonlijk zwellen. Je zou kunnen overwegen het uitvoeren van deze oefening na de behandeling.

Meditatie:

De oefening is niet altijd trainingsbroek, handdoeken, fiets of gewichten. Meditatie is een van de beste fysieke activiteiten voor mensen met enige vorm van chronische stress. Het is nogal rustig de geest en ziel. Mediation is ideaal voor overlevenden van kanker die zijn begrijpelijkerwijs bezorgd. In de vroege stadia van de remissie, zal meditatie meer nuttig voor u zijn. Meditatie zal positiviteit toe te voegen in je leven en gedachten, zodat u kunt terugkeren naar uw routine klusjes met hetzelfde enthousiasme als voorheen. Er zijn veel klassen en instructeurs die u kunnen helpen de slag te gaan. Vergeet niet om dit regelmatig te oefenen, omdat het zal helpen om fysiek te krijgen, mentaal en emotioneel beter met elke dag die voorbijgaat.

Fitness-experts raden deze oefeningen speciaal voor de dappere-harten zoals jij. Dus, waarom wachten? Start vandaag nog en actief te blijven! De weg naar herstel is nooit een groot probleem als je de vastberadenheid en moed!

Naar andere oefeningen die je hebt gevonden te delen, of om ons te vertellen over je ervaringen, laat een reactie in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha