5 effectieve manieren om het water te gebruiken voor make-upWater is een van de beste geschenken van de natuur voor de mens. Biedt tal van voordelen voor de gezondheid. Hoewel we allemaal weten zijn hydraterende en huidverjonging, wist je dat het werkt ook effectief op verschillende manieren om de truc? U kunt het water gebruiken niet alleen om de samenstelling te verwijderen, maar ook te maken en de toepassing ervan. Laat ons weten hoe.

5 manieren om het water te gebruiken voor make-up:

Hier zijn 5 manieren over hoe je het water kunt gebruiken voor make-up:


Gebruik als een spray Scope:

Finish cakey foundation lijkt erg onnatuurlijk en zwaar op de huid. En 'nu dat het water gaat om uw redding als werkt verbazingwekkend als een make-up instellen spray.

Hier krijg je een beetje 'schoon gedestilleerd water in een spuitfles. Houd klaar je make-up make-up tafel en beginnen spuiten 1 of 2 waterpompen voor het gezicht na het voltooien van het doen van de truc. U stelt de make-up geven van een afwerking dauw en verfrissend gevoel op de huid. U zult merken een gezonde en bedauwd huid, waardoor het lijkt natuurlijke make-up.

Intensiveren uw oogschaduw:

Hou van het dragen van levendige, intense en zachte oogmake-up, maar gefrustreerd met het uiterlijk van matte oogschaduw, wanneer toegepast op de ogen? Wilt helderder de kleurintensiteit voor oog make-up te geven?

Temperen gewoon de oogschaduw borstel met een beetje 'van het water in en neem uw favoriete oogschaduw voor de toepassing. Herinner me niet om de borstel nat met water. Anders zal de oogschaduw beginnen naar beneden uit je ogen. Gewoon nat met water. Nu zal de kleur oogschaduw helderder en intenser verschijnen.

Maak Uw Gekleurde Eye Liners:

Hou van het toepassen van verschillende gekleurde eyeliner, maar niet uw budget voorkomt dat u nieuwe dingen proberen? Deze truc truc zal je geest blazen. Het meest verbazingwekkende van deze tip is dat je ook afval oogschaduw gebroken in het maken van uw eyeliner kunt gebruiken. Hoe?

Begin met het mengen van de kleur oogschaduw favoriet met een beetje 'van het water in een schone container. Je zal moeten ongelooflijk intens en fel gekleurde vloeibare eyeliner. Nu, kunt u elke oogschaduw eyeliner direct draaien.

Spot Clean Uw make-up kwasten:

Als u houdt van make-up toe te passen, zou je natuurlijk weet dat make-up kwasten gebruikt voor het aanbrengen van blush, contour en verbergen. Bent u zich ervan bewust dat je je make-up borstels moeten steriliseren? Ja, de meeste van ons terdege van bewust dat we moeten regelmatig schoon.

Je moet je make-up kwasten regelmatig schoon als onderdeel van uw zorg routine schoonheid, zoals make-up kwasten houden stukjes van make-up, stof, olie, vuil, bacteriën en zelfs onder deze zachte haren. Hoewel het reinigen van make-up kwasten is snel en eenvoudig, alles wat je hoeft te doen is kopen een schonere oplossing make-up borstel en was de borstels met water. Indien een partij pret komt je weg in een korte termijn of je hebt slechts een paar penselen in uw collectie, kunt u ter plaatse schoon te maken en gebruik ze meteen.

Te vinden schoon, spuit een beetje 'van water in een papieren handdoek en veeg schoon uw make-up kwasten vuil op. Dan, meng voorzichtig terug op de zijkant van de droge tissue papier om het overtollige water uit de make-up borstel te verwijderen. Zodra u vinden reinigen van uw make-up kwasten, laat ze aan de lucht drogen gedurende 2 tot 3 minuten. U kunt ook gebruik maken van een föhn op een lage intensiteit en blaas op make-up kwasten. Dit proces zal verwijderen als de luchtvochtigheid nog steeds is links op de borstel make-up.

Fix Flaky Eyeliner:

Niet in staat om een ​​dunne, precieze en schone look eyeliner te bereiken? De formule kan worden gedroogd en draaide wankel. Kan worden ontlast door de toevoeging van 3 druppels gedestilleerd water voor het vloeibare eyeliner. Meng voorzichtig en je zult formule vochtige, frisse en romige die gelijkmatig wordt verdeeld over je ogen te hebben.

Er zijn 5 verbazingwekkende manieren om water te gebruiken voor make-up. Heeft u enig ander gebruik van water voor make-up weten? Voel je vrij om je ervaringen met ons te delen door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha