5 eenvoudige tips om u te helpen te blijven in grote vorm5 eenvoudige tips om u te helpen te blijven in grote vorm

Begin de dag met een water "wonder". Drink elke ochtend om je stofwisseling te stimuleren en ontgiften van het lichaam. Het recept water is heel eenvoudig. Neem een ​​glas pure kwaliteit van het water en voeg twee eetlepels aloë vera sap, een theelepel appelazijn, een of twee eetlepels vers geperst citroensap en honing aan uw smaak. U krijgt een verfrissend drankje met verfijnde smaak te krijgen. Drink dit wonderbaarlijke hulp gewichtsverlies, spijsvertering en het immuunsysteem. Dankzij zijn sterke anti-inflammatoire en anti-bacteriële, zal je de eerste positieve resultaten op de huid al te zien in 5-7 dagen.

Een beetje advies: koop alle ingrediënten voor water "wonder" in een supermarkt of bio gezondheid.

2. Eet gezond

Een mens is wat hij eet, luidt het gezegde. Er is niets beter voor onze gezondheid dan rauwe groenten en fruit. Proberen om elke maaltijd met een portie van een verse salade te beginnen. Het zal de honger te verminderen en kunt u minder voor het hoofdgerecht, wat vooral gunstig voor degenen onder u op zoek om gewicht te verliezen eten. Daarnaast, groenten een "vangnet" in onze maag voor ongezonde dingen die je krijgt bij de maaltijd, te voorkomen dat het wordt geabsorbeerd door de darmen.

Een beetje advies: probeer om fruit en groenten afzonderlijk eet. Een waarde aan een diner of een fruitsalade diner groter uit een gemengd zijn.

3. Neem vitaminen

Je kunt niet alle vitaminen en mineralen die we nodig hebben van voedsel alleen te krijgen. Op de pagina's van dit magazine proberen we een gezonde en natuurlijke manier van leven te bevorderen. Dus mijn truc om vitaminen consumeren uit natuurlijke bronnen is om stuifmeel te nemen. Het stuifmeel is de enige natuurlijke voedsel dat nagenoeg alle elementen 22 die het menselijk lichaam bestaat bevat. Het helpt de weerstand opbouwen tegen ziekten en het is vooral goed in de strijd tegen slecht humeur, falende geheugen, slechte darmwerking, hoog cholesterolgehalte en bevordert de eetlust.

Een kleine tip: meng een theelepel stuifmeel van nature in een glas melk, yoghurt of kefir. Als je op een dieet, kan deze cocktail "wonder" een perfecte vervanging voor uw diner.

4. Verzorg je huid

De sleutel tot een soepele en stralende huid is in zijn diepe reiniging en hydraterende. Gebruik havermout voor een zachte peeling wanneer u uw gezicht te wassen 's nachts. . Je zou willen verlaten op je gezicht voor een paar minuten. Afhankelijk van uw huidtype, je misschien niet eens een crème nodig na het gebruik van dit masker. Over een crème: u vindt er een heleboel recepten crèmes zelfgemaakte op de pagina's van dit magazine te vinden. Ze zijn veel beter voor uw huid dan "chemische"!

Een beetje advies: toegenomen gebruik van water of oranje als basis voor make-up in de ochtend in plaats van room. Deze twee wateren te hydrateren van de huid en geven een aangename geur delicate gedurende de dag.

5.Keep je lichaam

vorm

Zelfs als je een paar extra ponden, waardoor je rug spieren in vorm en het verzorgen van uw huid zal het een groot verschil in de manier waarop je kijkt te maken. Je hoeft niet om jezelf te martelen naar de sportschool. Als er mooie en zonnige dag uit, doe een paar ronden van joggen in het park. Als het weer is somber, gaan zwemmen of download oefeningen op youtube u kunt doen thuis.

Een kleine tip: als je niet veel tijd voor sport, kan het werk voor slechts 20 minuten per dag, maar doe dit - elke dag! Het kost veel inspanning, maar het zal je discipline te verbeteren en geven een zeer positief effect op de manier waarop je kijkt.

Hier zijn 5 eenvoudige tips die ik elke dag van toepassing op mijn schoonheid te behouden en vertrouwen te winnen. Hoewel, er is een andere truc die zal, zeker, is al op de hoogte van - een oprechte glimlach. Het werkt voor mij. Wat zijn uw trucs om te verblijven in grote vorm?

Neem dan deel je gedachten in het commentaar hieronder.


Dit artikel werd vriendelijk door Ekaterina Tsaranok. Als u alle artikelen van Ekaterina Tsaranok te lezen klik hier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  0   0
Augustus 6, 2015 | 23:00:16 | later 4 uur

Ongelooflijk! Je weet dat ik hou van je blog !!!

  1   0
Augustus 7, 2015 | 01:26:33 | later 6 uur

Ontzagwekkende post!

  2   2
Augustus 7, 2015 | 09:53:48 | later 15 uur

Hou van de post!

  0   2
Augustus 7, 2015 | 15:42:40 | later 21 uur

Goede adviezen, nuttige informatie! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha