5 eenvoudige stappen voor te bereiden groentesoep ChineseWilt u iets gezonds te eten voor het diner doen? Maar ik weet niet wat? Nou, dit is een vraag die de meeste vrouwen achtervolgt. Dit is een moeilijke vraag, want je wilt een evenwicht tussen gezonde voeding en exquise voedsel te vinden.

Vaak, iets dat niet gezond is heerlijk, en wat goed is niet gezond. Maar er is een keuken die bekend staat om zijn voordelen voor de gezondheid, alsook om prikkelen uw smaakpapillen. We hebben het over groentesoep Chinees.


Het gerecht is zo lekker dat je zou kunnen eindigen herinneren meer dan enig ander gerecht in je leven! Wil je het recept te controleren? Weet je zeker dat je dat doet!

Waarom Plantaardige Chinese Food?

Chinees voedsel is bekend dat veel veel groenten in hebben. Dit maakt de gezonde schotel. Het is niet dat het toevoegen van fruit aan het eten maakt het proeven saai. Samen met veel groenten, er is een heerlijke smaak ook. E 'om deze reden dat de Chinese eten is zo populair.

Net als de meeste Chinees eten, groentesoep gebruikt veel groenten. Chinese groentesoep is laag op calorieën. Maar het is hoog op voedingsstoffen. Heeft voedingsstoffen zoals foliumzuur, vezelrijke groenten.

Hoe te groentesoep Chinese maken:

Ingrediënten:

 • 32 oz groentebouillon.
 • 2-3 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie.
 • Een braadpan met een deksel.
 • 1-2 uien (gesneden).
 • 1 kopje fijngesneden selderij.
 • 2-3 kopjes Chinese kool.
 • 1 blikje waterkastanjes.
 • 1 kopje verse peultjes/bevroren erwten kind.
 • 1/2 kopje gesneden champignons.
 • 1 eetlepel sojasaus.
 • 1 theelepel rijstazijn.
 • Zout en peper naar smaak/kruiden mengsel.

Stap 1:

Om te beginnen, neem een ​​kleine steelpan. Voeg groentebouillon in. Als u iemand bent die niet wil een zoute soep, ga dan voor zoutarm bouillon. U kunt ook kiezen voor de vetarme bouillon. Houd de bouillon warm. Laat gedurende enige tijd, terwijl je bezig met het voorbereiden van de groenten krijgen.

Stap 2:

Hier, neem een ​​andere pan en warmte zonnebloem- of arachideolie. Neem een ​​ui. Knippen. Doe de gesneden uien in de pan. Voeg de gehakte selderij en Chinese kool. Versnipperen de kool voordat je het dumpen in de pan. Het is een algemeen geloof dat Chinese kool is een goede optie omdat er wordt gezegd dat de smaak van de soep absorberen.

Stap 3:

Nu, voeg water kastanjes. Zorg ervoor dat u in blik waterkastanjes gebruiken. Verwijder enkele verse peultjes. Als u niet erwten hebben, gebruiken bevroren babyerwten. Kook tot kool tekenen van het krijgen verzacht. U kunt ook de in plakjes gesneden champignons toe te voegen aan het mengsel in de pan.

Stap 4:

In deze fase, giet de bouillon van de pot voordat de soep mengsel. In dit nieuwe mengsel, voeg de sojasaus. Voeg ook rijstazijn. Strooi er zout en peper. U kunt ook gebruik maken van de Chinese kruiden in plaats van zout en peper.

Stap 5:

Je hebt eindelijk de laatste fase van het koken van de groentesoep. Dek de braadpan. Laat de soep zachtjes koken gedurende 8 tot 10 minuten. Voor de soep, voeg de peterselie.

Je soep is klaar! Serveer in diepe borden.

Als het gaat om een ​​combinatie van gezondheid en smaak, de Chinese groentesoep op de top van de lijst. Dus wanneer ga je dit recept wonder proberen? En als je suggesties hebt voor het koken van soep Chinese groenten op een andere manier, niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha