5 eenvoudige stappen om te oefenen springt Stars



Wil je een lichaam fit en gespierd, zonder te gaan naar de sportschool? En wilt u een oefening die is goedkoop en gemakkelijk, en tegelijkertijd zeer effectief uit te voeren? Dan spring ster moet de beste weddenschap!

Star springt, of Jumping Jack is een prachtige oefening routine en heeft grote voordelen. Wilt u weten hoe u deze routine en de voordelen die het biedt te voeren? Ga je gang en lees!


Hoe te lopen Star Jumps:

Voordat u begint met deze oefening, zorg ervoor dat je een vlakke ondergrond, bij voorkeur opgevuld om de oefening hierboven uit. Ook bij de hand houden van een spiegel om te helpen u aanpassingen aan uw positie te maken. Voor informatie in volgende richtingen, bekijk deze video (1).

Stap 1:

Staan op een vlakke ondergrond, met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Buig je knieën een beetje 'en houd je armen langs je lichaam.

2e fase:

Start je knieën buigen en krijgen in een squat positie. Eenmaal daar, spring zo hoog mogelijk.

3e fase:

Als je springt, verlengen je benen en armen aan de zijkanten en vormen een stervorm met je lichaam in de lucht. Je armen moet op een hoek van 45 graden met je romp.

Stap 4:

Op uw afdaling van de sprong, stop je armen en benen in de richting van je lichaam, het krijgen in de positie je was voordat je sprong. Zorg ervoor om te springen op een rustig tempo. Ga niet te snel gaan, of zou je jezelf verwonden. Probeer te zacht te landen met de knieën gebogen.

Stap 5:

Begin opnieuw kraken en doe een tweede sprong ster, zorg ervoor dat de bovenstaande instructies te volgen. Deze oefening wordt meestal uitgevoerd in hoog tempo op, meestal in 3-4 serie sprongen 10-15 ster. Trek je armen naar binnen helpt voor te bereiden op de volgende sprong.

Voordelen van Star Jumps:

Nu je weet hoe om te presteren star springt, zou u willen weten wat zijn de voordelen van deze oefening zijn bijzonder!

Goedkoop:

Dit is waarschijnlijk een cynische kijk, maar dit is zeker een voordeel voor sprongen ster uit te voeren. Naast een yogamat, is het niet nodig om deze oefening meer uitvoeren. Geen behoefte aan grote ruimte, en dit zorgt ervoor dat je deze oefening kunt uitvoeren thuis, en er is geen noodzaak om naar een fancy gym.

Tijdige:

Star springt meestal veel tijd niet nemen. Als je eenmaal gewend bent aan een fatsoenlijk tempo, waardoor drie sterren-jump 12-15 september, zal u niet meer dan 25 minuten, die ervoor zorgt dat er geen behoefte is om hard te werken op machines voor uren om veel vet te verbranden.

Boost stofwisseling:

Stofwisseling, ook wel bekend als basaal metabolisme is het minimumtarief van de verbruikte energie per tijdseenheid aan warmbloedige dieren wanneer ze in rust zijn (2). En voor degenen onder u die vechten obesitas, of wilt u gewoon in de beste vorm mogelijk te houden, overweeg dan het toevoegen van star springt aan uw routine. Jump Star is een goede oefening om je stofwisseling te verhogen en te induceren gewichtsverlies.

Variaties:

Hoewel ster sprongen zijn een geweldig alternatief voor cardio en hebben ook andere voordelen ten opzichte van conventionele trainingsmethoden, zijn er enkele veranderingen die u kunt opnemen om dat lichaam gescheurd.

U kunt overwegen het uitvoeren van een combinatie van een sprong ster en een kraakpand stuwkracht. Dit kan een vleugje hardheid toe te voegen aan je sprong ster en helpt meer calorieën verbranden. Echter, een verandering niet te maken totdat u de knie hebt de sprong ster, zoals een val of onhandige beweging kan leiden tot overbelaste en vermoeide spieren.

Dus, waarom wachten? Voeg deze routine voor de training van vandaag. Als u nog niet begonnen met niets, maak je geen zorgen! De sprong ster is een basisoefening en wilt u misschien overwegen om te beginnen uw carrière door het uitvoeren van oefening het. Als u nog andere variaties lopen of zie andere voordelen van star springt, deel uw mening met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha