5 eenvoudige stappen om Tca Chemical Peel krijgen At HomeAls je net als de meesten van ons, moet u de fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekken, schade door de zon of acne op de huid hebben ontmoet. Een krachtige oplossing voor al deze problemen zouden chemische peeling TCA!

Vandaag TCA staat bekend om zich te ontdoen van al die onvolkomenheden die de schoonheid van het gezicht verpesten en maken het kijken saai en onaantrekkelijk. Verwijdering van alle gebreken op je huid, TCA chemische peeling helpt om zich te ontdoen van beschadigde huidcellen. De meeste mensen kiezen voor een chemische peeling gedaan op salons of met de hulp van een dermatoloog te krijgen. Maar met geavanceerde technologie, hoeft u niet te afhankelijk zijn van vreemden meer. U kunt een chemische peeling kit krijgen thuis en krijgen het gedaan door uzelf! Ja, je eigen, thuis TCA peeling huid!


Als wat ik net zei aangewakkerd genoeg interesse in je, dan je zou willen proberen om een ​​chemische peeling snel gedaan te krijgen. Vraagt ​​u zich af of dit is te veel werk? Maak je geen zorgen! Het is makkelijker dan u denkt! We hebben de stap voor stap handleiding voor u hier vermeld! Volg ze als je wilt om een ​​chemische peeling doen thuis.

Hoe maak je een TCA chemische peeling krijgen At Home:

Het eerste wat je hoeft te doen is de huid voor te bereiden. Ongeveer 24 uur voor de behandeling, exfoliëren de huid goed. Gebruik een goede kwaliteit scrub voor dit. Was je gezicht en breng daarna een oplossing pH om de huid voor de TCA Peel bereiden.

Vervolgens moet u de huid te reinigen voor het aanbrengen van de oplossing chemische peelings. Door zeepvrije cleanser hiervoor. Je kan eindigen met de hulp van een milde samentrekkende. Het komt meestal met een chemische peeling.

Neem nu de oplossing chemische peeling die in uw kit en breng het over je hele gezicht gelijkmatig. Er is geen noodzaak om je handen te gebruiken voor dit. Katoen zou een betere keuze zijn. Neem een ​​watje of wattenstaafje en zachtjes toe te passen op alle gevoelige gebieden van het gezicht. Na het afronden van het voorhoofd, wangen en kin, kunt u gaan naar de neus, oogleden en halsgebied. Vergeet niet om de oplossing gelijkmatig.

Controleer de instructies op de kit chemische peelings en volg ze. Laat de huid op het gezicht blijven alle tijd zoals door de instructies. Een minuut of twee moet goed genoeg zijn. Als je voelt dat je huid begon te branden, onmiddellijk wassen.

Nu komen we bij de laatste fase waar u de huid te verwijderen en beginnen met het gebruik van de neutraliserende oplossing. Tegenwoordig chemische peeling kits zijn verkrijgbaar met neutraliserende oplossing. Het zal een einde maken aan de chemische stoffen, zodat je huid niet wordt beschadigd of verbrand in any way. In het geval waar het wordt gezien dat de kit die u gekocht heeft een neutralisator met het, betekent dit dat uw schil werd gedaan op een manier die zal stoppen met functioneren wanneer het werd weggespoeld. Je zou ook een andere oplossing te nemen samen met dat.

Wat je ook doet, ga dan door alle instructies op de kit chemische peelings. Je zou ook kunnen controleren met een neutraliserend.

Dit de stap voor stap proces van hoe je een chemische peeling kan thuis gebruiken voltooid. Als je het niet hebt gegeven een keer te proberen, misschien wilt u na het doornemen van dit artikel. Dus waarom duizenden doorbrengen in de woonkamer, als je een perfecte huid thuis kunt krijgen?

Hebt u het artikel wilt? Heb je dit al eerder gebruikt? Voel je vrij om uw commentaar te geven in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha