5 eenvoudige stappen om het sap van bittere pompoen voor diabetes makenDiabetes is een van de meest voorkomende ziekten die we indianen lijden vandaag. Voor het grootste deel is gevolg van genetica, maar kan soms worden veroorzaakt door onze sedentaire levensstijl en ongezonde eetgewoonten. In beide gevallen kan diabetes leiden tot levensbedreigende situaties. Moet worden gecontroleerd, gecontroleerd, en de persoon met diabetes moet waakzaam te zijn over zijn/haar suiker inname te zijn. Geneesmiddelen vroeg, krijgen een goede oefening en zorg over het voedsel dat ze eten is onderdeel van een diabetische leven. Hoe diabetes kan leiden tot een heleboel andere gezondheidsproblemen, regelmatige medische controles zijn een must.

Zijn er huismiddeltjes?

Hoewel er de beschikbaarheid van allopathische behandelingen, we Indianen geloven nog steeds in traditionele medicijnen en vaak proberen huismiddeltjes om ziekten te genezen. Home remedies kunnen worden getest op voorwaarde dat niet de diabetische persoon niet beschadigen. Home remedies zijn veilig als ze over het algemeen bestaan ​​uit gemeenschappelijke ingrediënten gevonden in de keuken.


Bittere pompoen sap, het beste van alles:

is het sap van bittere pompoen goed voor diabetes? De bittere pompoen, beter bekend als karela in Indische families, is het niet een groente geliefd vanwege de bittere smaak. E 'echter een effectief geneesmiddel voor mensen met diabetes en bloedarmoede. Dit is een ongelooflijke bloedzuiveringsinstallatie. Zoals bloedglucoseverlagende substantie, helpt om de niveaus van de bloedsuiker en suiker in de urine naar beneden te brengen.

De beste manier om alles wat je kunt krijgen van een plantaardige voeding is om te eten rauw. U kunt ook de meest voeding, als je het sap uit te halen. Maar zorg ervoor dat ons lichaam absorbeert zo veel effectiever.

5 eenvoudige stappen om het sap van bittere pompoen voor diabetes te maken:

Als u lijdt aan diabetes, moet u het sap van bittere pompoen vroeg elke ochtend op een lege maag voor het beste resultaat. Hoewel de meeste mensen de effectiviteit ervan te waarderen, de meeste zijn in staat om verder te kijken dan zijn bittere smaak. Echter, een beetje 'van de tijd met een slechte nasmaak is beter dan een slechte gezondheid, toch?

Hier is een snelle en eenvoudige manier om sap van bittere pompoen voor diabetes thuis te maken:

  1. Neem verse bittere pompoen en krijgen sommige citroenen ook. Om het sap effectiever te maken, voeg een beetje 'van kurkuma.
  2. Was de bittere pompoen en pel de huid top. Als je niet kan schelen, dan kunt u gewoon laten zijn. Veel mensen hebben geen huid of schil de bovenste huid weg.
  3. Snijd de karela in dunne stukjes en wrijven zout correct toe te passen met kurkuma. Houden voor enige tijd, en pak dan de bittere sap van te maken.
  4. Zodra u het water gespannen door bittere pompoen, kunt u de stukken van de mixer correct te verpletteren.
  5. Ziften als je wilt. Gewoon de volle sap met vezels na het toevoegen van een beetje 'vers citroensap naar smaak en kruidige smaak.

Er zijn andere manieren om dit sap, maar dit is de beste manier om te beginnen. Maar zorg ervoor dat je dit vers vruchtensap. Ook het hebben van de bittere pompoen sap op een lege maag is beter als je diabeet bent. Als u overgewicht, maar verbeteren ook het metabolisme van vet in het lichaam, de lever simuleren de productie van zuur gal.

Maakt niet uit hoe bitter het sap kan zijn, slok het neer-bittere pompoen sap kan wonderen doen voor mensen met diabetes. Krijg je denken pet op en mix bittere pompoen met andere groenten en fruit. Wat honing kan de truc ook doen! Dus waar wacht je nog op? Breng de blender, en krijg in september te gaan op een reis naar een betere gezondheid met deze prachtige relatie tussen de bittere pompoen sap en diabetes.

U of iemand die je kent lijdt aan diabetes? Heeft u geprobeerd het sap van bittere pompoen? Heeft u een speciale bittere pompoen sap recept? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha