5 eenvoudige stappen om haar maskers toepassenAls u wilt dat haar dat fantastisch en mooi staat te allen tijde, moet u een haarmasker minstens twee keer per week te gebruiken. Nu een aantal van u misschien zou kunnen vertrouwd met de maskers voor haar te zijn, maar er zijn er die nog niet zeker over dit. Nou, het opstellen van een haarmasker is gemakkelijk genoeg, maar op de juiste manier toe te passen kan een beetje 'moeilijk zijn. Ja, het is het nemen van een eenvoudige borstel en toepassing van alle van het mengsel over je haar. Er is veel meer dat is betrokken. Maar maak je geen zorgen te maken! Waarom heb ik kom met de fundamentele stappen u moet volgen om een ​​goede haarmasker van toepassing op de juiste manier. Als u niet aan nauwgezet te volgen en correct toe te passen, kan ik garanderen dat u een aantal positieve veranderingen in de kwaliteit en de structuur van je haar zal zien!

Laten we beginnen!


Hoe toe te passen Hair Mask?

Was je haar:

Het eerste wat je hoeft te doen is je haar wassen grondig in koud water. Het kan vijf minuten duren als u wilt, maar zorg ervoor dat je haar op de juiste manier gewassen. Dit zal ook zorgen dat u fris gevoel. Neem een ​​kam en verwijdert u eventuele klitten. Als je eenmaal klaar bent met deze, neem een ​​verse handdoek en bedek je haar met het.

Bereid de haarmasker:

Nu, moet u het haar masker toe te passen. Voor het haar zacht en glad, zou ik stel voor dat je een ei te nemen en breken en voeg een beetje 'van yoghurt aan. Je zou ook kunnen toevoegen 2 eetlepels citroensap. Meng goed en toe te passen over je haar. Zorg ervoor dat elke sectie is aangeraakt. Gebruik het hele masker. Vergeet ook niet om het masker te masseren voor een paar minuten. Als je eenmaal klaar bent met deze, laat het drogen voor ongeveer 15 tot 20 minuten.

Gebruik een badmuts:

Nu dat je klaar bent met de massage, neem een ​​douche-cap en plaats deze op het hoofd. Je zou ook kunnen proberen met behulp van een warme handdoek die nat is. Laat staan ​​voor ongeveer 5 minuten. Als dat eenmaal is gedaan, kunt u laat je haar voor twee minuten. Indien niet ingesteld, ga je gang en pak je een föhn. Dit zou moeten helpen.

Wash:

Nadat het haar is vastgesteld, moet u laat het drogen voor een tijdje '. Als je het gevoel dat alle delen van je haar goed is gedroogd, wassen in koud water. Je moet je haar te masseren op dit moment om zich te ontdoen van het residu te krijgen. Dit kan enige tijd duren. Koud water zal alle nagelriemen verzegelen en maken het haar zacht, glad en glanzend.

Shampoo en Conditioning:

U kunt de shampoo en de conditie van je haar na het wassen weg het haarmasker. Afhankelijk van het product dat hem meer past, diep conditie van het haar. Laat het verblijf op je haar voor een tijdje ', waarna je het kan wassen met koud water. Vermijd het gebruik van heet of warm water. Dat bederft alleen de kwaliteit van uw stress mooie en veroorzaakt ernstige schade.

Dus, dit is hoe u uw aanvraag haarmasker moeten implementeren! Als je wilt dat je haar gezond en mooi te zijn, moet je zorgen voor het. Een van de beste manieren om dit te doen is om haar maskers toepassen! Dus, maak je mooi en geweldig! Je verdient het!

Hou je van het haar maskers? Je bent twee keer gebruik van maken in de week? Schrijf ons en laat ons weten de stappen die worden gebruikt om toe te passen en was het haar maskers. We zijn ongeduldig te wachten op deze.

Tot die tijd, houd het simpel! Houd het altijd elegant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha