5 eenvoudige manieren waarop kruidenthee resultaten in gewichtsverliesBron: Shutterstock

Kruidenthee is kruidenthee of een afkooksel van kruiden, specerijen, wortels, bladeren, zaden en andere botanische elementen in het water. Deze drank heeft geen cafeïne bevatten, is op grote schaal genoemd in een aantal oude Chinese, Egyptische en Indiase geschriften om zijn uitstekende geur, therapeutische waarde en het gehalte aan antioxidanten en dus wordt verbruikt om voordelen voor de gezondheid in verband ontlenen.

Het is een magazijn van ontspannende, stimulerende en kalmerende eigenschappen. Stress, meer energie en immuniteit, ontgifting, het verbeteren van de cardiale en respiratoire gezondheid, gewichtsverlies en het bevorderen van een betere spijsvertering zijn enkele van de vele voordelen van het drinken van deze thee wonder om het doel van het hebben van een lichaam te bereiken gezond en de geest. Echter, je moet heel voorzichtig zijn over de samenstelling van een kruidenthee voordat consumeren als ze meer kwaad kunnen doen dan goed in bepaalde omstandigheden. Zo moeten sommige kruidenthee niet worden verbruikt tijdens de zwangerschap, omdat ze kruiden zoals nootmuskaat, foelie, saffraan etc. bevatten die zijn abortiva en kan abortus veroorzaken; Sommige thee zijn giftig en allergeen in de natuur, terwijl sommige zijn ontsmet met pesticiden en zware metalen.


Een sedentaire levensstijl en ongezonde eetgewoonten zijn gemeenschappelijke kenmerken van de algemene massa's van de wereld, die aanleiding geven tot gemeenschappelijke gezondheid problemen, zoals ongewenste gewichtstoename en obesitas heeft gegeven. En dan, het concept van de thee voor gewichtsverlies heeft aan populariteit gewonnen. Dankzij deze bijzondere drank, verliezen die extra kilo's is nu net zo eenvoudig als die heen en nippen thee geworden. Rijk aan antioxidanten en vezels diureticum, kruidenthee is de ideale manier om gewicht te verliezen. Als warm of koud gegeten, kruidenthee bereid met de zaak als brandnetel, paardebloem en senna blad, venkel zaden, wortels van Siberische ginseng, enz., Te stimuleren vetreductie en het bevorderen van ontgifting van het lichaam. Bij integratie met een gezond dieet regime, kan deze kruiden brouwsel helpen natuurlijk en eenvoudig te verminderen ongewenst vet. Anijs thee, Oolong thee, groene thee en ginseng thee zijn enkele van de kruidenthee in de volksmond wordt verbruikt voor het doel van het afstoten van de ongewenste extra flab.

Kruidenthee voor gewichtsverlies:

E 'om de volgende redenen dat de kruidenthee gewichtsverlies werkt. Blijf lezen om te weten te komen.

Verbeter immuniteit en genezing van ziekten:

Antioxidanten en fytonutriënten aanwezig in deze thee helpen in de strijd en behandeling van diverse ziekten aan de gezondheid en het welzijn van individuen te verbeteren. Ingrediënten zoals ginseng, brandnetel, as, groene thee, paardebloem, enz. In thee helpen om het immuunsysteem te versterken en daarmee te voorkomen dat ziekten zoals hoge cholesterol, obesitas, etc. schildklier en helpt een gezond lichaam te behouden, het vermijden van de gevaren van overgewicht.

Verhogen van de stofwisseling:

De bestanddelen van deze thee antioxidanten om te helpen beteugelen honger en het bevorderen van de snelle oxidatie van vetten waardoor de basale stofwisseling van het lichaam en helpt om effectief te verliezen die extra kilo's.

Het verlagen van het cholesterolgehalte:

Drink een soort kruidenthee helpt regelmatig onderhouden en verbeteren van de algehele gezondheid te behandelen en te voorkomen dat sommige ziekten die rechtstreeks verband houden met overgewicht, zoals hypertriglyceridemie, hypercholesterolemie, hyperglykemie en hypertensie. Helpt bloedcholesterol, remmen de ophoping van vetcellen in het lichaam en helpt het lichaamsgewicht te verminderen.

Onderdrukking van de honger:

Ingrediënten zoals valeriaan activeer de vermindering van voedsel verlangen dus onderdrukken honger. Consumeren kleine hoeveelheden kruidenthee regelmatig behoeve niet alleen de gezondheid, maar maakt ook een gevoel in een individu dat leidt tot een afname van de eetlust.

Verbeter de stoelgang en het voorkomen van het vasthouden van overtollig water:

Natuurlijk diureticum en antioxidant inhoud van thee pakken het probleem van abnormale stoelgang. Items zoals zoete kaneel schors, heemstwortel, gemberwortel, brandnetelbladeren helpt om de spijsvertering te verbeteren, terwijl de natuurlijke laxeermiddelen zoals senna en paardebloem laat helpen om gifstoffen uit het lichaam waardoor het helpen bij het schoonmaken en onderhouden van een te elimineren goede spijsvertering. Diureticum kruiden zoals peterselie, heupen, paardebloem, venkel, die rijk zijn aan vitamine C en bioflavonoïden zijn helpen de stroom van urine roze, het verwijderen van de vloeistof gecumuleerde overschotten en het verminderen van het vasthouden van water in het lichaam. De onderhavige in thee voordelen helpt bij het behandelen en voorkomen zwelling ongewenste gewichtstoename, zwelling van lymfe, leveraandoeningen, etc., en daardoor bijdragen tot het verminderen van gewicht en het handhaven van een gezonde nierfunctie.

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha